@decuyperines
Een rustige, mooie plek. Tss 11u en 22u kan je terecht in het aanwezige café./ eetgelegenheid. Daar kan je ook info inkijken en de toiletten gebruiken. Een omgeving om te fietsen en wandelen, kaarten vind je binnen. Wil je de fietsbatterij opladen vraag het in het café, daar krijg je een sleutel van een oplaadkabel, wel interessant.
wat een heerlijke plek , fijne eigenaars, een rustige plek met elektriciteit en toilet en water. Het deed deugd hier te zijn na al die drukke rond de moezel.Het plaatsje is achter een speciaal cafeetje, volledig ingericht door de eigenaars en elke tafel heeft zijn verhaal, mooi. We genoten ook van een lekker ontbijt ruime keuze, maar het meest genoten van de bewoners en hun uitstraling. DANK en tot in België eens.
aangenaam verblijven op de bonterie, mooie plaats, rustig, mooie winkeltje met streekproducten en Wouter met oog en hart voor zijn bezoekers , we zijn meer dan die toevallige passanten, dank daarvoor.
mooie plaats, prachtig uitzicht, champagne geproefd en gekocht.
Een mooie plek, ietsje dicht bij elkaar maar weinig last van, was maar voor de helft bezet. QR code ging vlot, wel veel administratie. Opgepast voor niet Belgen, dan lukt betalen nier altijd, automaat herkent niet elke buitenlandse bank. voor mij 4 sterren, ik ben nogal gevoelig voor de geluiden van auto´s en trein naast het terrein ('s nachts geen treinen)
één mooie plek op de rand van een mooi park. door het bos en je komt midden in het dorp uit. Veel winkels en grootwarenhuizen. We fietsten de hele omgeving rond en ontdekten het prachtige Artland met zijn mooie boerderijen, 110km op 2 dagen, vlak en prachtige dorpen. Op de CP betaal je met een enveloppe die je in de muur stopt. 10€ /dag. Electriciteit = 1€ voor 1 kwh en water = 100l voor 1€ in de automaat. loospunt voor grijs water en toilet .
wat een rust, natuurlijke omgeving, vogels oa de koekoek om je te wekken, mooie staanplaats. Honing en eitjes kan je ter plaatse kopen. 10€ standplaats en een bijdrage voor de elektriciteit. Olaf gaf ons fietskaarten die we even konden gebruiken. Dorp op 2,5km met warenhuis en een heerlijke bakker , je kan daar ter plaatse ontbijten in het weekend met alles erop en aan dit voor 12€ per persoon. Ook Olaf biedt ontbijt aan. Alles positief.
mooie plaats, groen, natuur, oud park, rust,...openbaar toilet en gratis standplaats . Electriteit te betalen, wij hadden 2,5€ voor 2 nachten nodig. water is voorhanden indien nodig. Toeristisch bureau ligt in het park, goed bereikbaar. Mooie wandelingen in de buurt. Veel eetgelegenheden in het centrum , wij hadden een prachtontbijt in het herks genot
één mooie CP , mooi aangelegd, alles duidelijk aan de betaalautomaat maar eigenlijk vrij duur , 18€ voor alleen een standplaats wel met WiFi .Electriciteit en water te betalen . Ikzelf had ook heel veel last van het lawaai van de 2 grote wegen waartussen de CP ligt.
mooie, rustige standplaats, mooie omgeving om te wandelen, openbaar toilet, maar : laat je niet verleiden om elektriciteit te nemen, alleen 2 € stukken en na 1 uurtje is die erdoor gejaagd, zonder Electrische verwarming hoor, we waren niet.de enige die verontwaard waren.
rustig, behalve misschien de hanen en de kerkklokken , maar je wordt het gewoon. prachtig natuurgebied , de krekemeersen, voor groot en klein. je kan er lozen : vuil water en toilet, water nemen en de vuilnis sorteren. ook winkels en restaurants in de buurt
mooie, nette camperplaats, alles aanwezig wat je nodig hebt en zelfs meer. vriendelijke mensen, een babbeltje en wat goede raad , fijn. Dank voor de appels , voor de routekaarten. Mooi wat jullie doen.
wat een heerlijke camperplaats : net, groen, rustig, mooi uitzicht op de burcht...misschien 1 verschil maken tss hen die elektriciteit kunnen afnemen en zij die het zonder moeten doen of wordt de elektriciteit verder uitgebreid ? we komen zeker terug, het was nu voor 1 nacht op weg naar huis. En niet vergeten ; dank aan diegenen die telkens opnieuw voor het perfect propere sanitair zorgen, ondanks onze vuile voeten met dat regenweer.
vandaag ook daar aangekomen met camper van 7,5m en het is ons zeker gelukt om te parkeren , is wel een kleine groene basic camping die rust uitstraalt en alles heeft wat je nodig hebt op vakantie. ik denk niet dat je kan reserveren, gewoon gaan, best in de voormiddag of op de middag, tegen de avond volzet vooral met tentjes
mooie plaats voor een korte periode. Rustig, vol vogelgeluiden, tegen de ochtend wat meer verkeer. De elektriciteit vonden wij heel duur maar we hadden die niet nodig. Het domein zelf is de moeite om eens te wandelen, ook ideaal met kinderen.
vandaag de melding gekregen dat ze gestopt zijn met hun camperplaats
Één rustige plaats, wel de kerkklokken op het half uur en het uur. ´s morgens wordt je gewekt door de hanen van de hele buurt. Camperplaatsen zijn aangeduid, we stonden er met3 + netjes opzij een auto met caravan. Voorzieningen zijn ok, voor mij was het niet duidelijk of het water drinkbaar is. Voor een gratis camperplaats best ok. Met elektriciteit nog beter, maar dan is betalen hier aan de orde. Prachtig natuurgebied naast de camperplaats
Één heel nette camping (eerder steriel), sanitair netjes, douches heel klein daardoor minder praktisch. We misten wel enig contact met de eigenaars, alles verloopt met reglementen op papiertjes en borden aan de ingang en via de website. Hou er ook rekening mee dat de CP langs een drukke baan ligt, s morgens veel auto's. Rechtover de CP een straatje die je veilig naar het dorp brengt.
stonden hier 1 nacht, rustig , donker, geen voorzieningen maar dat hoeft ook niet. Tegen de ochtend wat lawaai van een nabij gelegen rondpunt, auto´s remmen en trekken dan weer op. Komen hier zeker eens terug om te genieten van de streek.
prachtige streek mooi gelegen aan het meer, vriendelijk en behulpzaam personeel, camping op zijn Frans, alles aanwezig maar het komt niet zo nauw, animatie 2 a 3 avonden in de week, verschillende genres, het een wat beter dan het ander, maar slechts van 19u tot 22u, dat is zeker te doen. Heel afwisselend publiek op de camping en dat maakt het juist gezellig.
mooie, rustige camping, mdden in de natuur, je wordt wakker met de vogels. Behulpzame en vriendelijke eigenaar. Sanitair ok, gevulde frigo.... Niet echt voor kinderen.
mooie, rustige, groene, nette...camping. Vol afwisseling : tentjes, caravans, mobilhome en mooie pipowagens in verschillende formaten. Veel oog voor de natuur, een grote servies, heel net sanitair, je vraagt je af hoe ze het volhouden om al die vuile voetstappen ( aardewegen op het terrein) telkens weer op te ruimen in de toiletten , was en doucheruimtes, hartelijk dank daarvoor. Afval sorteren kan je hier tot in de puntjes.
rustge camping, wakker worden met het geluid van vele vogels, alles wat je nodig hebt heb je daar, lekker ontbijt, vriendelijke eigenaars en team, standplaatsen zijn heel ruim, zelfs zonder kinderen voelden wij ons hier thuis en genoten van al het jonge volk op de trampolines, op de fietsjes.... Heel mooie fietsomgeving, alles lekker plat.
groene, rustige en nette camping met structuur. geen laaghangende takken gezien, is wel een stukje duurder dan gelezen op campercontact, we betaalden 27,70€ per dag voor camper 2 volw pers en elektriciteit.
rustig gelegen , een beetje dicht op elkaar, basic, vriendelijke eigenaars toch genoten hoor.
20km van onze deur , je moet echt niet ver rijden voor een vakantiegevoel. Een CP met alles erop en aan , rustig met vogelgezang en af en toe eens een trein in de verte, eigenaars jullie mogen fier zijn op jullie plaatsje dankjewel
CP aan gemeentehuis was volzet (spijtig van de MH met aanhangwagen die daar mag blijven staan. Doorgereden naar ''t grom en geen spijt van. midden in de natuur, heel rustig, prachtige tuinen naast de CP, museum is interessant. Minpuntje is het lawaai of van de trein of van een drukke weg tegen de ochtend afhankelijk van de windrichting.
een fijne locatie, rustig (de wind kwam van richting drukke steenweg en dat was wel goed hoorbaar, maar weinig storend) en fijne eigenaars, niets is hen teveel . Wie er komt, ga zeker eens binnen in het winkeltje, tot in de kleinste hoekjes gevuld met degelijke camperspullen, we hebben genoten van de Kempen en zijn bewoners. groetjes.