@degast

Ja
2014

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Altijd weer een persoonlijk, warm, vriendelijk ontvangst! Nog nergens zo’n schone sanitaire ruimtes gezien en mooie ruime plaatsen voor campers en caravans. En dat in een groene omgeving van rust, met alleen een zangkoor van vogels.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 19674

Prima verblijf gehad. Ontvangst is prettig. Sanitair is ontzettend mooi, schoon en praktisch. Enige nadeel was voor nu dat het gras te nat was, dus stonden we op de verharde plaatsen voor het sanitairgebouw. Dat geeft minder privacy. Maar voor 1 nacht goed te doen. De toch wel drukke weg, hoor je helemaal niet, dus geen last van!

Parkeren tegen 10 euro betaling via de Parksterapp. Stroom is verkrijgbaar via 1 euro munten. Parkeerplaats is schoon en het is er rustig, prima voor 1 nacht.

Wat een mooie, rustige camping! Vorige reviews zeggen niets teveel. Héérlijk vertoeven. Met camper, 2 personen en hond 10 ampère stroom 33 euro per nacht.

Op zich vriendelijke oude beheerder, spreekt een paar woorden Duits. Kleine plaatsen, sanitair verouderd en tijdens ons verblijf écht niet schoon. Aan het Gardameer met kiezelstrand, bar aanwezig, waar in de ochtend broodjes te verkrijgen zijn. Veel Duitse camping gasten. Per nacht 2 personen, hond en camper 28 euro.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prachtige, rustige camping aan een visvijver. Ruime plaatsen, ook tussen de bomen, niet altijd even recht. Sanitair is dik in orde! In het dorpje zelf ( op loopafstand) is een klein winkeltje waar je levensmiddelen/ brood/ beleg) kunt kopen. De vriendelijke beheerster komt elke avond langs je kunt per pin of contant betalen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Sitecode: 20939

Héérlijk rustige camperplaats, ideaal voor honden en hun eigenaren. Er is een hartelijk ontvangst, sanitair is schoon, pizza's en stokbrood een aanrader. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Wij heben genoten.

Mooie en rustige camping in het najaar ( sept). Enige wennen is aan de toiletten zonder bril en gebruik van eigen toilet papier. Maar de staanplaatsen zijn enorm groot; afgescheiden door kleine hagen. Zeer vriendelijke ontvangst en wifi gratis voor 1 apparaat!