@dehaanjohan

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Helaas hebben wij geen goede ervaring op deze camping. Een erg klein plekje tegen het hek van het gemeentelijk voetbal / basketbal veld waar goed gebruik van werd gemaakt met alle overlast van dien. Erg veel verkeer heen en weer over de camping vooral de golfkar van de beheerder die met een idiote snelheid voorbij scheurt. Gezien eerdere reviews een grote teleurstelling.

Heerlijke kleine camping midden in de natuur. 2 personen en een camper 18,00 voor 1 nacht

Denk dat mijn voorganger de heer Geul is belazerd. wij zijn hier nu prachtige plaatsen en wij betaalde inclusief stroom €16,50 voor 2 personen , caravan , auto en stroom

Vanmiddag om 12.30 uur aangekomen. Camper voor de receptie neergezet, slagboom was open. nadat bleek dat alles dicht was en we niemand konden vinden besloten de camping op te rijden zodat de weg weer vrij was. Dit was een verkeerde keus bleek. Een zwaar ongemanierde kenau kwam uit het niets op ons afvliegen en begon op zo een zwaar asociale manier ons te woord te staan abnormaal. gelijk vertroken

Wat een aanrader. Super vriendelijk personeel. Prachtige hagel nieuw sanitair en zo geweldig schoon. Net buiten de camping een leuk terras voor een Hamburger met friet en een heerlijk ijs. Kortom een aanrader

Al vele campings gezien maar deze is wel heel erg goed. Super mooie plaatsen perfect (tot nu toe het beste) sanitair. Dit voor 20.00 per nacht incl. stroom is het dubbel en dwars waard.

Prima camping met geweldig nieuw en schoon sanitair. prijs inclusief stroom 14,60 (augustus 2019) Broodje kunnen bij de receptie worden besteld en worden s' morgens bij de camper gebracht. Er zij verharde camper plaatsen bij de ingang maar je mag ook op de camping. Kortom een aanrader .

Super mooie en nette camping gelegen in een schilderachtig dorpje. Sanitair netjes maar gedateerd. Prima snackbar voor een kleine lunch. Prachtig meer waarin gezwommen mag worden en waar een badmeester op de kinderen let. Wat ons betreft een aanrader.