@dekkerontour
- 2001
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prettige plek. Voor alle 10 plekken een mooi uitzicht. Reserveren is wel noodzaak, zelfs met slecht weer en in het laag seizoen staan de plekken al vroeg vol.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima plek om Göteborg te bezoeken met de fiets. Van alle gemakken voorzien. Prijs/kwaliteit klopt.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Hele fijne plek. Goed sanitair. Wel goed om te weten dat de camping begin september op halve toeren draait. Geen broodjesservice en maar 1 toiletgebouw open.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Als je van rust houdt is dit een geweldige plek. Je kunt prachtig wandelen over het landgoed. De sterrenhemel is adembenemend hier. Heel stil met af en toe wat geluiden van vogels en ander wild. Geweldig!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
prima plek voor een nachtje. weinig last vd snelweg. goede wandel- en fietsmogelijkheden WC's worden smorgens schoongemaakt Verder is er niets.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Hele grote parkeerplaats met mega veel campers. Betalen gaat makkelijk. Stadje is leuk. Niet helemaal ons ding, maar voor doorreis prima.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een prachtige plek. Zeer vriendelijk personeel. Goede wandelmogelijkheden en zelfs een speciale plek om de hond te laten spelen. Douches en wc's dik in orde. Bij het restaurant kun je heerlijk eten en in de ochtend zijn er verse broodjes. Alleen maar lof voor deze plek!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We waren hier voor de 2e keer. Heel fijne plek. Vriendelijke eigenaren. Sanitair brandschoon. met 's morgens warme broodjes. We komen graag terug.
Sitecode: 11992
Een fijne plek voor een paar daagjes. Schone ruimtes. Erg vriendelijk ontvangst. We komen graag nog eens terug.
Mei 2026
Erg mooie ruime plek, midden in het groen en toch dichtbij de stad. Goed en schoon sanitair. Dik in orde! We komen graag nog eens terug.