@dekkerontour
- 2001
We komen hier al voor het vierde jaar. Erg fijne plek. Aardig personeel. Alles keurig schoon en netjes. Met de fiets of metro ben je zo in València. Wel even reserveren van te voren, want ondanks de uitbreiding zijn de plekken zo vol.
Fijne plek. We komen hier voor de 2e keer. Erg rustig, we staan hier als enige, maar het is dan ook december. Heel mooi gebied om te wandelen.
prachtige plek. goede wandel- en fietsmogelijkheden. met de muntjes is wel gedoe, winkels om ze te halen zijn dicht op zondag. een tip: kom op tijd, want de 5 plekjes zijn zo vol.
Prachtige plek! Mooi om te wandelen. De app werkte alleen niet. Stukje lager is er nog een camperplek.
Een mooi plekje bovenop de berg. Bij het restaurant kunt je heerlijk eten.
Echte boerderijcamping goed voor elkaar
Heel druk en lawaaierig. Leuk als je ervan houdt. Wij zijn doorgereden.
Fijn plekje. makkelijk betalen met QRcode. water en elektra aanwezig
Wederom een erg prettig verblijf gehad. We komen hier al voor het derde jaar en het blijft een prettige plek om te verblijven. Op de fiets ben je zo in València en met de metro is dat ook goed te doen. De pizza's zijn een heerlijke aanvulling en geven het verblijf nog iets extra's! Dankjewel en tot de volgende keer!
Prachtig verzorgde plek en wat een uizicht! Er stond alleen ook een caravan en een camper die waarschijnlijk wat permanenter gebruik maakt van deze plek.
Mooie camperplek en prettige omgeving. Erg vriendelijk personeel. Top. Op de fiets ben je zo in Gent. Misschien de camperplekken wat meer verharden, want dat is bij nat weer niet goed te doen. Dan is het ook zeker 5 sterren waard!
we komen net van een prachtige boerencamping, dan is dit erg geordend, maar prima als je ervan houdt.. en veel georganiseerde Nederlanders, het is net alsof je in een aflevering van "we zijn er bijna" bent beland. Eerlijk is eerlijk het is een prachtige verzorgde plek.
Heerlijke plek. Erg rustig. Eenvoudig. Mooi gebied om te wandelen
Prima camping. Van alle gemakken voorzien. Pontarlier is een leuk stadje. Mooie plek om te wandelen of fietsen.
Prettige plek! Prachtig gelegen. Warme, schone douches. Mooie locatie om van hieruit de bergen in te wandelen.
Prettige, rustige omgeving. Plek is ok. Geen voorzieningen. Gratis, dus meer dan prima.
Een hele prettige plek van waaruit je prachtige hikes kunt maken. We waren aan het einde van het seizoen, het was erg rustig. Douches en sanitair erg schoon. Zwembad ook heerlijk. Top plek!
Fijne plek. Van alle gemakken voorzien. De laatst geplaatste review vind ik een beetje vreemd. Het is vast geplaatst door diegene die gisteren tijdens stralend weer vond dat het weer tegenviel.
heerlijke plek midden in de natuur. aanrader!
Sitecode: 20838
We komen hier al jaren. Prettige plek. Dichtbij de natuur. Sanitair goed in orde. Vriendelijke dames bij de receptie. (Tegenwoordig wel even reserveren, want de plaatsen zijn doorlopend vol)
Sitecode: 20256
wat een prettige camping! Goed onderhouden! Sanitair uitmuntend! Reserveren is wel een aanrader, wij kwamen aan in laag-seizoen, Helemaal vol! Gelukkig mochten we op een groot grasveld staan, super! Als je niet van teveel Nederlanders houdt tijdens je vakantie moet je hier ook niet zijn😊
Prettige plek om te verblijven. Voorzieningen meer dan voldoende voor een gratis plek. Heerlijke wijnen. Aanrader!
Prettige camping, schoon en goed onderhouden. Ruim strand met langs vliegende Flamingo's. Restaurant erg goed. Voor hondenbezitters gelden er erg veel (begrijpelijke) regels, maar weinig mensen houden zich hieraan.
Erg prettige en goed onderhouden plek. Van alle gemakken voorzien. Niet gereserveerd, maar geen probleem. Personeel (Carlos) is zeer vriendelijk. We komen hier zeker nog terug.
alles prettig hier! *prettig verblijf *prettige cp *prettig sanitair *prettige horeca *prettige winkel *****
Mooie en nette camperplek en dan ook nog dichtbij een grote stad. Probeer maar eens in de omgeving een overnachting te zoeken voor €20,= waar het zo prettig vertoeven is.