@delbor
onderhouden gebied, naast de supermarkt, gratis bij service. ongeveer tien plaatsen. goed gedaan van de gemeente.
goed gelegen gebied, wees voorzichtig prijsverhoging 11,30 in januari.
zonde voor het gemeentehuis! het enige overgebleven gebied aan het begin van de stad is gesloten. er was de mogelijkheid om voor de haven te parkeren, geannuleerd. we konden aan zee, het gebied geannuleerd. en de enige die geannuleerd bleef. overal in de gemeente meer verboden. Le Mair houdt niet van camperrijders! Heeft hij de vraag aan de kooplieden gesteld? Ik kwam er al meer dan 10 jaar, ik werd gedwongen te vertrekken. Geen winkelen of uit eten gaan.
leuke plek
Bravo aan het gemeentehuis voor deze goed onderhouden, rustige omgeving. zeer charmant, bloemrijk dorp van 30 inwoners, voor een klein stadje is het uitzonderlijk om 3 mooie plaatsen met elektriciteit te vinden. het water was op! voor een goede nachtrust is dit de plek. veel bos en groen rondom. Bedankt voor deze aandacht voor campers.

Sitecode: 72094
erg luidruchtig, motorfietsen, auto's, heel moeilijk om te slapen! Mooie locaties maar te veel lawaai. Ik zal geen tweede nacht doorbrengen.
Ik heb hier overnacht, niets te zeggen over het landschap, de faciliteiten zijn erg mooi. Daarentegen 2 locaties voor de toiletten aan de kant van de zeer steile weg! het heeft de verdienste dat het er is, maar het kan beter! 'S Avonds waren er veel niet-slechte buitenbeentjes met honden die niet gehecht waren, en mijn vrouw was niet gerustgesteld om de onze mee uit te nemen. Lawaaierige auto start, motorfietsen passeren met gratis pot! Een beetje hectische plek! en bovendien de grasmaaiers om 8.00 uur!
echt een mooie omgeving, we sliepen zonder enig probleem op de parkeerplaats naast de deur. gratis water en 50 meter aan het kanaal, toiletten en gratis warme douche en zeer schoon. zeer gastvrij dorp, mooi, goed ingedeeld, met een VVV-kantoor. voor 1100 inwoners kampioen heer burgemeester. sublieme wandelingen langs het water GOED GEDAAN ! en bedankt
Een mooi, schoon en functioneel gebied, ook al is het wat krap, heeft het voordeel dat het meer camperbezitters tevreden stelt. Met voordelig elektriciteitstarief voor de maand januari. Midden in de zomer misschien ingewikkelder. met dank aan de gemeente. Direct aan de haven en winkels in de buurt.
Ik ken deze parkeerplaats al jaren, ik ben in januari 2 nachten gestopt omdat ik van het dorp en de wandelingen hou. Aan de andere kant, elektriciteit kost € 5, het zou nog steeds werken, maar het valt midden in de nacht uit omdat er geen beperking is op de kW! je moet voor de zekerheid minstens 10€ uitgeven en toch! Ik vind het jammer, anders was de toegang om 7.50 uur prima. om erachter te komen moet je naar de site gaan en zoeken. bedroefd

mooie afgebakende plaatsen maar snel bezet. leuk voor een nacht.
mooie rustige plek ondanks de nabijgelegen weg, veel zeer aangename groene ruimten. water, afvoer aanwezig. ideaal voor een nachtrust.
prachtige omgeving midden in de natuur met vijver en rivier aan de rand. zeer schoon en kamer met gras. water, legen en gratis K7. Het stadscentrum is leuk dichtbij met een prachtige biologische markt onder de hal. aan de andere kant, in tegenstelling tot het weergegeven bord waarop staat dat auto's, motorfietsen enz. Dank aan de burgemeester voor deze plek.