@demeulemeester
Sitecode: 19974
de camperstop is op de camping. mooie camping maar daarmee is alles gezegd. ik heb 30€ betaald voor een heel krappe plaats. stroom is extra te betalen. 1€/kw maar daar wordt volgens mij ook mee gefoefeld. vers water ook extra te betalen. deze camperstop gaat enkel over vlug geld verdienen. wij komen hier zeker niet terug.
heel fijne camperplek. vlak naast zwembad. in totaal 12 plaatsen waarvan 8 heel vlak en vier plaatsen die wel redelijk schuin zijn. prijs 8€. elektriciteit en sanistation apart te betalen. het stadje zelf is niet echt de moeite.
schitterende camping met gezellige bar en heel lekker restaurant. alle voorzieningen zijn aanwezig ( zwembad, shuttlebus, bushalte,…) kortom een aanrader om Rome te bezoeken. een klein minpuntje zijn de uren van de shuttlebus.
een camping met een heel mooi uitzicht op de baai van Sorrento. zwembad ca va maar niks speciaal. je bent wel verplicht om een badmuts te dragen. sanitair is wat verouderd maar ze doen hun best om het proper te houden. ideale uitvalsbasis om de amalfikust en Sorrento te bezoeken.
en heel rustige en goed onderhouden cp vlak aan een golfterrein en naast de camping. wanneer je op de cp staat mag je geen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van de camping wat wel jammer is. Er zou hier ergens een sanizuil aanwezig zijn maar deze staat op de camping en dus geen toegang. Elektriciteit is apart te betalen.
allereerst dit is geen camperstop maar een camping. het is een kleine gezellige camping met een zwembad. er is een zwembad adults only met jacuzzi en een zwembad voor kinderen. De plaatsen zijn ruim en er is voldoende schaduw. het sanitair is schoon al lijkt mij de combinatie toilet-douche niet ideaal. De prijs is niet zoals beschreven hier in de app. ik heb voor 1 nacht met 2 volwassenen en 2 tieners 73€ betaald wat ik nogal prijzig vind.
een leuke goed onderhouden cp waar je alles hebt wat je nodig hebt. elektriciteit 6A en een waterkraan. verderop een loospunt voor afvalwater en om de cassette te reinigen. alle plaatsen zijn heel goed onderhouden. je staat op gravel en iedereen heeft een grasperk. wij hebben 34€/nacht voor 4p en een camper van 7,4m.
gelegen naast een drukke weg. tip plaats je zover mogelijk van de weg. de cp ziet er echt verwaarloosd uit. Wij betaalden 17,70€ voor 1 nacht wat ik nogal duur vond gezien de staat van de cp. De cp is wel goed gelegen op 200 m van het dorpscentrum. Dit dorp is een must see.
gezellig camping met een heel goeie sfeer. alles kan niks moet. in hoogseizoen geen reservatie mogelijk, gewoon langs gaan en zien of er plaats is. Er zijn grotere percelen en kleine percelen. je mag zelf de plaats uitkiezen. De tijd is daar wel een beetje blijven stilstaan. sanitair is flink verouderd maar wel proper en perfect onderhouden. Er is een gezellige bar met een beperkte kaart. Prijs kwaliteit van het eten is ok.
rustige cp. beetje ver van alles maar best ok. je staat op asfalt. wel redelijk schuine en smalle plekken.
online reserveren en bij aankomst bellen naar nummer die vermeld staat op het bord aan de poort. Heel schuin om binnen te rijden. met mijn camper van 7,4 m ben ik blijven haperen om op te rijden. heel smalle stroken, onmogelijk om een luifel te plaatsen of tafel en stoelen te gebruiken. geen elektriciteit aanwezig wel water. Wel zeer dicht bij centrum. ongeveer 500m.
dit is een heel leuke camperstop. bijna alle voorzieningen zoals op een camping. sanitair uitmuntend, alle dagen gepoetst. voldoende vuilbakken. Sanizuil met gratis drinkwater en mogelijkheid tot reinigen cassette. mogelijkheid tot bbq, picknick tafels,… kortom compleet. 5 plekken maar nu staan er hier waarschijnlijk een stuk of dertig campers. Het kan hier dus wel druk zijn.
leuke cp maar allesbehalve rustig. De cp is gelegen aan een heel drukke weg en naast een spoorweg. ideaal om het stadscentrum te bezoeken maar daar stopt het.
heel leuke camperstop op een rustige plaats. jammer van de haan met een verkeerd bioritme. toilet aanwezig, mogelijkheid om vuilwater te lozen en cassette te ledigen. dat allemaal voor 5 euro. wij komen hier zeker nog terug.
mooie camping maar moeilijk toegankelijk voor een camper van 7,2m. zeer kleine plaatsen en weggetje er naar toe met heel korte bochten en heel steil. er is een leuk zwembad, basic, maar meer hoeft het niet te zijn. er is ook een privé strand aan de Tarne rivier. Het sanitair is gewoon super onderhouden. heel proper en recent. Heel vriendelijke receptioniste. Een aanrader voor op doorreis.
een camping waar er weinig over te zeggen valt. zeer rustige camping ideaal voor jonge gezinnen met kindjes. sanitair is wat verouderd maar nog steeds hygiënisch en proper. de wc’s zijn zonder bril wat ik wel een groot minpunt vind. Mooie plaatsen maar je staat wel wat schuin. weinig privacy ook.