@denniske
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Een fijne camper plek voor de stad Sarajevo te bezoeken. Voorzieningen die je voor het korte verblijf nodig hebt zijn er. En het wordt goed schoongehouden. Ook krijg je een goede uitleg van de eigenaar als je de stad wilt bezoeken met evt plattegrond. Zorg wel dat je contant Bosnische Marken hebt gepint voor het openbaar vervoer. Die kennen geen contactloos betalen. Een mooie oude stad om zeker mee te pakken.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Een hele fijne camping met alles aanwezig wat je nodig hebt. Zeer de moeite waard om hier meerdere dagen te blijven staan. Ook makkelijk dat er een boot vaart van de camping naar het naastgelegen dorp Trogir. Ook zeer de moeite waard om daar een bezoek te brengen. Alles wordt netjes bijgehouden en het is schoon. Wasmunten verkrijgbaar bij de receptie voor de wasmachine. Nette en vriendelijke service. Voor herhaling vatbaar.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Een zeer fijne camping met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een paar nachten. Zeer vriendelijke eigenaren en de dochter zeer behulpzaam bij het boeken van de tickets voor de Plitvice meren die kortbij liggen. Het is een beetje gedateerd, maar alles werkt. Fijne beschutte plekken en plekken in de zon. Dus keus genoeg. 30 plaatsen hebben ze. Er waren er nog voldoende leeg dus we mochten zelf een plaats uitzoeken. Voor herhaling vatbaar.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Sitecode: 194809
Fijne plaats voor een tussenstop. Toilet wordt na ieder gebruik automatisch gereinigd. Dus het blijft allemaal netjes. Toiletpapier komt achter het toilet uit de muur door op het knopje te drukken. Alles automatisch dus. Ook een aanrader als je niet wilt koken, Restaurant Petelin, staat als het goed is ook op de camperplaats aangegeven. Nette service, vriendelijk personeel, betaalbaar en heerlijk eten. Zeker een bezoekje waard om de hoek
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Een fijne camping voor een tussenstop of voor een langere tijd. Fijne douches met warm water, fijn ontvangst. We hadden genoeg keus om een plek uit te zoeken vanwege het laagseizoen. Alle voorzieningen aanwezig en in nette staat.
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Een fijne plaats voor een overnachting. Lekker rustig en je kunt er mooi wandelen. Het naastgelegen restaurant Lixpark Restaurant Blaustein is een aanrader om daar ‘s avonds heerlijk te eten. Niet duur en vriendelijk personeel. Je kunt er ook heerlijk buiten zitten. De locatie licht iets verder als aangegeven. Als je Ehrenstein Str. 45 in de navigatie zet kom je er zeker.