@denolletjes
- Gezin met kinderen (12+)
- 2021
- Renault Rimor Katamarano 50
- 2016
- Renault
- Alkoof
prachtige cp, 9 euro alles voorzien. mooi en rustig gelegen. bedankt Spontin voor deze mooie plaatsen!
mooie gratis plek voor 4 campers, stroom 1 euro voor 1u. rustig gelegen mooie verzichten.
heel mooie plaatsen, damherten veel natuur en bos nabij. s avonds kan je de wilde hertjes spotten in het veld. mooi en verzorgd sanitair. microgolf en afwasplaats, ruimte om fietsen te zetten. 22 euro/ dag in de enveloppe en deponeren in de brievenbus.
Sitecode: 72035
8 euro betalen met QR code. Ruime plaatsen ook voor grote campers. inclusief 🚻 🚾 🚿 Niet ver van bakkerij en supermarkt.
Sitecode: 20141
verzorgde cp aan drukke baan maar hindert niet veel. eigen water, el, tv aansluiting( water spat wel alle kanten op). receptie vonden we niet echt vriendelijk of behulpzaam, eerder van trek je plan. vlakbij bushalte . campingwinkel is beetje verderop maar echt schandalig duur!! wij namen de bus naar Ettelbruck ( Cactus) zwembad en faciliteiten inbegrepen en dik in orde.
Sitecode: 20243
mooi gelegen camping, vriendelijke en behulpzame eigenaar! voor de prijs krijg je een mooie staanplaats met alles in orde. komen hier nog terug!
heel mooie, rustige plaats aan vijver. vlakbij veel wandel-en fietsknooppunten. water en elektriciteit gratis. bakker, delhaize kortbij. We hebben heel lekker gegeten in brasserie 'T Zwart Licht. top van deze gemeente om dit te voorzien voor campers!!
heel mooie rustige cp! noemt camperplaats De Brouwerij. rustige nacht gehad, fiets-wandelknooppunten vlakbij. mooie wandelingen en fietstochten in de Antwerpse Kempen.
heel nette camping met alle voorzieningen. zeer vriendelijke eigenares! top camping!!
heel mooie locatie, prachtig uitzicht op het meer. je kan kano of kajak huren wat echt zalig is! ook mtb is migrlijk. heel vriendelijke eigenaar en overal zeer netjes en in orde.
heel mooie plaats vlakbij water. was heel rustig omdat er niet veel stonden. 12 euro cash in enveloppe te betalen, 20 euro met elektriciteit. wel jammer dat er niks voorziening is, enkel een toilet. nb op de parking van Fulufjallet mag je niet slapen!!
geen aanrader, 20 euro voor 10 min water geen aansluiting voorzien dus met een emmer of gieter vlug heen en weer lopen in die 10 min slecht een klein beetje water door dat het water zeer traag loopt... Dan met de code voor de eletriciteit, werkte niet dus geen elektriciteit wel ervoor betaald... het telefoonnummer om te bellen in geval van defect bestaat niet dus niet bereikbaar!!!
zeer nette en ruime plaatsen. vriendelijke gastvrouw. mooie uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. 13 euro vanaf dit jaar ook zonder elektriciteit te nemen. strand cabine met beetje drank en ijs in. betalen cash met enveloppe, er wordt gerekend op de eerlijkheid hier!
heel mooie plek, vlakbij de mijn site en museum, Albert heyn om de hoek. heel jammer dat deze mooie plek verpest wordt door de egoïstische jeugd die niets anders te doen heeft dan de mobilhome parking te komen terroriseren met racen, luid toeterend voorbij te rijden, uitstappen en wat staat te roepen,....deze leuke jongeren komen speciaal langs rond 3u s nachts. dit maakt deze mooie plek helemaal kapot....
rustig plaatsje naast monument, er is elektriciteit en een openbaar toilet. vertrek fietstocht 14-18. en mogelijkheid tot wandelen. bakkerij is op 750 meter.
mooie plaats, er is een openbaar toilet, ernaast is er een mooie looppiste. in de omgeving een kinderboerderij, kasteel, mooie omgeving om te wandelen. enige nadeel is dat de slaapplaats naast de spoorlijn is.
heel mooie rustige plaats, tussen de velden met kans op hert of eland te zien. de stilte is fantastisch, enkel de vogeltjes hoor je...dit is onthaasten in het midden vd natuur! betalen die je cash 100 kr of 10 euro in de gleuf steken vd melkkan. kan buiten eten bij mooie weer aan de gezellige picnic tafel. water nemen op de weg beetje voorbij de stelplaats, verder geen voorzieningen. top plek!
heel mooi plaats, rustig aan het Kattegat. betalen via app die je op gsm kan zetten 100kr voor 24u. toiletten aanwezig.
heel vriendelijk personeel, sanitair is enorm net en ruim. kan was draaien mits aankoop jeton idem droogkast. ruime plaatsen, mooie omgeving met riviertje en waterval..echt een aanrader!
zeer mooie plek! wc en douche mogelijk, elektriciteit, lozen grijs water en vers water inbegrepen. betalen aan automaat
rustige gratis plek, ideaal voor onderweg te slapen en door te rijden
prachtige plek! uniek en mooi uitzicht.. elektriciteit en water. doe zeker eens de 1078 trappen omhoog tot de top vd grote schans, vermoeiend( evenveel trappen naar beneden) maar echt de moeite waard! 300 nok te betalen in restaurant als open is, de app werkt enkel voor de Noren.
heel mooie plek, alles in orde en heel vriendelijke ontvangst! voor eigenaar moet je niet om 12u weg zijn, steekt niet zo nauw. zeker een aanrader!
Sitecode: 20532
mooie plaats maar veel duurder dan andere campings en heel onvriendelijke ontvangst! amper uitleg, was tegen de zin we er waren...zijn even mooie en goedkoper en vriendelijker plaatsen denk ik dan ..
mooie rustige plek! kan wc lozen water nemen en elektriciteit( wij hadden enkel wc geloosd). aanrader, kortbij mooie wandelingen van verschillende afstanden. Bistro en ijssalon kortbij
heel mooie plaats vlakbij Stonehenge maar niet voor de grotere mobilhome want je kan niet draaien
heel rustige plek aan een klein en gezellig dorpje op 100m waar een mooie kerk en kasteel zijn. aanrader iets gaan drinken in de lokale pub the white horse. niet veelsprekende uitbater maar heel vriendelijk . niet letten op de 2m breedte die op de borden staan deze zijn niet van toepassing op de parking.
heel vriendelijke uitbater, komt om 8u betaling ontvangen. voor 13euro kies je plekje met of zonder stroom, lozen toilet legen en water aanwezig en netjes!
prachtige omgeving, prijs zeer goed. douche, water, stroom, grijs water is mogelijk enkel lozen kan niet. de eigenaars zijn enorm vriendelijk en behulpzaam. de kinderen mogen naar de paarden en pony s gaan. echt een aanrader!!
kleine, gezellige camping prachtig gelegen tussen de hop velden. ligt tussen 2 knooppunten dus je kan wandelingen maken zo veel en zo ver je wil. De eigenaar is zeer vriendelijk en in de weer. je kan genieten van ontbijt op bestelling. de hond Odile ( labrador)was voor ons heel leuk zo had onze labrador er een leuk speelkameraadje!. een aanrader!