@dens16
Sitecode: 62052
Geweldige plek! Geen services, maar £ 5,20 per nacht (max. 3 nachten). 10 minuten lopen naar Fleetwood-winkels en tram naar Blackpool etc. 1 minuut lopen naar een pad met aan de ene kant zandduinen en een enorm zandstrand of aan de andere kant en een niet meer gebruikte golfbaan, ideaal voor mijn hond om te rennen en te spelen. Niet voor sommigen, denk ik, want het is een parkeerplaats. Maar het was bank hol weekend en veel mensen daar, maar buiten zitten kletsen met buren. Ga zeker nog een keer
Een geweldige tussenstop, ja waar een verkeerslawaai, maar draaglijk. Veel meer ruimtes dan hierboven vermeld, maar misschien wilt u uw levellers op sommige gebieden gebruiken. Helaas voor mij ontwikkelden zich van de ene op de andere dag stormen en moest ik verhuizen naar een meer beschutte plek. Maar een geweldige plek en een aantal interessante wandelingen langs de rivier de Coe met stroomversnellingen op verschillende plaatsen.
Sitecode: 102066
Ik raad deze plek ten zeerste aan, de hele nacht geen geluid. Geen voorzieningen, dus zorg voor gas, water, elektriciteit en voldoende sanitair. Na dat te hebben gezegd, is het 24/7 365 open, heel veel interessante wandelingen. de volgende keer dat ik wakker ben, zal ik hier zeker naar streven.
Sitecode: 51942
Ideale locatie voor doorreis/reisstop. Basisvoorzieningen dwz EHU (10a), water, afvalverwerking plus een kleine winkel/café. En voor £ 15 voor de nacht, perfect om op te laden en grijs en vers water te onderhouden. Niet verwarren met adj C&CC-site. Toegangsbarrièrecode die u bij aankomst telefonisch wordt gegeven. Aangenaam en behulpzaam personeel. Zal zeker terugkomen en sterk aanbevelen. (een genot om weer op netstroom te koken en alle lichten aan te doen 😁) Midden maart '23
Perfect gelegen op een paar kilometer van de snelweg. Goedkope brandstof bij Esso op ongeveer 800 meter afstand en een Aldi en chippy in de buurt. Bij aankomst sprak ik met de huisbaas die erg relaxed was en niet van me verlangde dat ik binnen at of dronk.