@der-Uhu
- 2009
Prima voor één nacht. Dineren in het restaurant kost €5 per nacht. Het eten is goed, het bier ook, en het personeel is vriendelijk. Probeer achteraan te parkeren; daar heb je geen stabilisatoren nodig.
We zijn er nu, alles is zoals beschreven. Aardige mensen, prima plek voor de nacht. Heerlijk eten, wat wil je nog meer?
Prachtige plek en geen smalle straatjes en geen echte helling ervaren, dus ga voor een ritje.
Zeer mooie kleine camping, 6 grote plaatsen op gras, gescheiden door kleine hagen. Elke cursus heeft zijn eigen water- en elektriciteitsaansluiting. Heel mooi nieuw sanitairgebouw, maar geen beschikking. Plaats ligt direct achter de dijk, te voet 5 minuten, prachtig!
Zeer ruime parkeerplaats. Stil 's nachts, stond hier alleen. Zeer goed eten in het restaurant Sicking 5 minuten lopen, zeker de moeite waard.
Zeer mooie en goed onderhouden parkeerplaats, vlekkeloos sanitair, helaas slechts twee douches en toiletten, een beetje, als de plaats vol is maar toch wordt aanbevolen. Wasmachine en droger beschikbaar 20 kronen, enige nadeel: geen stopcontact in de badkamer!