@derkurze

Partners
Ja

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een heerlijke plek als je rust zoekt. Geen voorzieningen behalve drinkwater, elektriciteit (twee plaatsen) en een zwemgedeelte. De eigenaar is erg vriendelijk. Maar let op: de laatste twee kilometer zijn niet aan te raden met een Garmin navigatiesysteem, want die loopt dood. We waren hier op doorreis en zouden zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

De eigenaar is erg aardig, erg vriendelijk en behulpzaam. Het is een geweldige plek om je hond uit te laten. Het enige nadeel is de tram, die 's nachts rijdt (niet vaak). We zouden zeker terugkomen.

Echt aardige en behulpzame exploitant. De plaats is ideaal gelegen voor een bezoek aan het kasteel en de stad (beide bezienswaardig). Alles is zeer schoon en netjes. Er is nog geen elektriciteit (voor wie dat nodig heeft). We kunnen de plaats alleen maar aanbevelen.

Hier verbleven voor een nacht tijdens het passeren (helaas). De uitbaters zijn supervriendelijk en je voelt je meteen thuis. Deze rust midden tussen de olijfbomen. Als we weer naar dit gebied komen, zullen we langer blijven.

Niets bijzonders, maar lekker rustig. Eigenaar super aardig. Echt een aanrader als je er doorheen reist

Ik wilde daar overnachten. De parkeerplaats stond vol met caravans en de bijbehorende auto's. Niet echt geweldig.

Niet echt vriendelijk, niet echt professioneel. Moeilijk weg te gooien, de plaats lijkt onverzorgd. Sanitair maar schoon en netjes. Kaartbetaling alleen vanaf 50 euro.

Is vreselijk luid geworden, was absoluut OK vorig jaar en het jaar daarvoor. Daarnaast stonden er op het moment dat wij er waren 2 busjes en een trekker. Nooit meer, ook niet voor één nacht.

Leuke plek, super aardige operator met aandacht voor detail, echt heerlijke pizza. We vonden het erg leuk. Als we terug in de hoek zijn, zijn we terug

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtig wandelpad, ook voor honden. Lekkere taart. Prima voor één nacht. Let op: Geen V/E behalve vuilnisbak. Echt leuke café-eigenaar.

De ruimte is eigenlijk nog in aanbouw, dus alles is gratis (V/E). Super aardige uitbater, een hele mooie omgeving en een restaurant met heerlijk zelfgemaakt bier naast de deur.

Niets om over te klagen. Douches en toiletten schoon, personeel vriendelijk. De prijs klopt echter niet meer. We betaalden 28 euro voor twee personen en twee honden

Mooie, eenvoudige parkeerplaats direct aan het Mittellandkanaal. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbater. We zullen terug komen.

Absoluut geweldige operator (Duits). Sanitair is ouder maar helemaal OK en schoon. De zelfgemaakte taarten zijn geweldig