@derooiers
- 2020
De douches / toilet zijn heel proper en nieuw maar té koude ruimte om te douchen. ( eind september), ook geen mogelijkheid voor verwarming . Het wegverkeer is inderdaad zeer goed hoorbaar , maar wat ons het meest stoorde was wel de stank boerderij stallen. We konden gewoon niet buiten zitten. Ook geen open uitzicht, jammer , want het is een mooie regio.
Wij kunnen alleen maar bevestigen wat anderen al geschreven hebben . Goede CP met alle voorzieningen. De havenmeester is een zeer behulpzame man en super vriendelijk.
Denk dat het echt niet de bedoeling is om toilet te ledigen in grijswaterput ! In Denemarken heb je aan tankstations op de autostrade alles wat je nodig hebt, je hoeft er maar een stuk op te rijden tot service station als je nooit autostrade neemt. Daar kunnen ze in andere landen een voorbeeld aan nemen.
mooie stopplaats voor een nacht met prachtig verlichte dijk zonsopgang fantastisch! toilet en douche beschikbaar in badengebouw , en proper
cp op grote parkeerplaats , veel campers, cabine met een aantal douches en toiletten, redelijk proper( zelf óók proper achterlaten a.u.b. !) duur wel , 35 euro goede ligging om met fiets de stad te verkennen veel lawaai trein en verkeer
geen toegang meer op de middag , hoewel er nog plaats leek is dit een cp of parking voor gewone auto’s? 2 sterren voor de locatie
‘S middags toegekomen, al geen plaats meer, te veel gewone auto’s nemen blijkbaar plaatsen in mooi aan het water, welk uur je moet aankomen om plaats te hebben is mij een raadsel
dinsdag gesloten !!
mooie , rustige plaats hopelijk kan dit een cp blijven want er zijn altijd camperaars die het nodig vinden om de vuilbak vol te proppen op die manier zal de gemeente misschien in de toekomst geen overnachting meer toelaten zoals op zoveel andere mooie pc’s
zeer gastvrij en behulpzaam mooie ruime plek in tuin met fiets naar Vannes 6km, wel geen fietspad toilet en badkamer beschikbaar
mooie terassencamping, zicht op zee, fietstocht langs de kust naar pointe des Espagnoles heel mooi, wel met e-bike. Géén ACSI korting, ook niet in laagseizoen, volgens eigenaar alleen een ACSI gecontroleerde camping. Dus misleidende info op campercontact. We betaalden 20 euro, camper , 2 pers zonder elektriciteit.
- mooie grote, te kiezen plekken - prachtig uitzicht - zeer stil - aangename fietsroutes EV4 - camper7m, 2 pers ,electriciteit : 13,40 eur - lekker brood te bestellen
we kwamen s’middags toe , mochten niet staan, volzet,blijkbaar reservatie nodig
zeer mooi idyllische plaatsje aan het water. de misnoegde buurman was ook van de partij en ging politie bellen omdat we niet netjes in het voorziene vak stonden. Het bord was overplakt dus konden we de gemeente regels niet zien. Geen politie gezien en lekker geslapen!
Sitecode: 2052
mooi, rustig, goed voor tussenstop
Rustige slaapplek, goed afgescheiden fietspad naar Leuven, in 5 min. Water, wc lossen en elektriciteit voor 18,5 euro. Bij aankomst bellen naar beheerder , nr hangt aan hek, je mag hek verplaatsen en plek kiezen, hij komt dan wat later. Geen toilet of douche.
na online inschrijving krijg je de morgen van aankomst de code via mail. Makkelijk oprijden. Ruime plaatsen op parkeerterrein. Eens de groene poort voorbij naar rechts , op eind van de straat reeds metro veeweyde : in 15 min met lijn 5 naar brouckere, centrum stad. Terug richting Erasme nemen lijn 5 naar veeweyde. Bij uitstappen de rechtse roltrap nemen .. We komen zeker nog terug in de zomer om en streek te bezoeken met de fiets
absolute aanrader, ruimte plaatsen , mooi sanitair, heel vriendelijke uitbaters, mogelijkheid om pizza te eten
mooie camperplaats maar jammer: in warm weer niets van schaduw voorzien
mooie plek aan het water maar stadje geeft een verloederde indruk, verschillende restaurants in centrum zeer “marginaal “ restaurant Nacional een echte tourist trapp, en 7 euro betaald voor een matige porto, en dat in deze porto streek !
Voorgaande beoordelingen zijn zeker juist. Boompjes nog jong, geen schaduw misschien in de zomer warm. Met e-bike naar Ainsa zeker goed te doen. Je fietst langs grote weg maar er is bijna geen verkeer. Carlos is super behulpzaam!
Dat we als camperaars hier niet meer mogen staan hebben we te danken aan degene die het normaal vinden om dwars te parkeren en zo 2 plaatsen in te nemen. Het achtergelaten vuilnis zal ook niet echt indruk gemaakt hebben. Door het egoïstisch gedrag van sommigen moeten de camperaars die het wel goed menen gestraft worden. Dit hebben we helaas al meerdere keren moeten ondervinden!
een verborgen parel, mooi uitzicht. even omrijden van de E47. complete stilte na een lange autorit. (voorlopig) geen toilet super vriendelijke eigenaar wel veel muggen, vliegjes
Super locatie , verre zichten, goede sanitaire voorzieningen, mooie gevarieerde fietsroutes met prachtige zichten . We stonden bijna alleen, heel ruim dus , weet niet hoe het is in hoogseizoen. minpunt: prijs 25,5 euro, in laag seizoen( midden maart) : met acsi korting: 50 euro voor 2 nachten vinden wij veel
Op 20 min wandelen van het centrum,heel ruime en verzorgde plaatsen. Mooi uitzicht. s’Nachts heel stil. Wandelroutes nabij. Pluim voor de stad Tongeren, andere steden zouden dit voorbeeld mogen volgen!