@derooiers
- 2019
- Ford
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Ruime mooie plaats voor 35 euro, geen zicht op meer, vriendelijk personeel aan receptie , heel rustige camping . Prachtige zonsondergang aan het strand en leuke strandbar, helaas vroeg gesloten .25 min fietsen om te kanoën vanaf de brug in de kloof van de Verdon, te ver om van de camping te vertrekken met kano. Hoewel de camping volzet was het seizoen blijkbaar al voorbij voor de snackbar , heel jammer. Dorp vonden we niet echt charmant .
Juni 2026
Sitecode: 195939
onvindbaar, dit staat nergens aangegeven, veel kostbare tijd verloren om dan na een lange rit opnieuw een plek te moeten vinden. Wat een desillusie , de 5 sterren????
Top camping, zeer rustig, grote plaatsen, prima sanitair, prachtig uitzicht! Minpuntje misschien, bij zeer warm weer is er weinig schaduw op de camperplaatsen door nog jonge bomen , maar het is mooi zitten in de schaduw onder de bomen naast het zwembad.
Goede plaats, helaas kan je van daaruit niet genieten van de prachtige omgeving, aan het zwembad en terras wel mooi uitzicht! Vriendelijke eigenaren, leuke achtergrond muziek en zwembad zeker een pluspunt. Bij aankomst een lekker biertje gekregen. Het diner met lokale ingrediënten was lekker. Olijfolie gekocht.
Sitecode: 194745
Een kwartier stappen naar stad, heel rustige , stille cp achter sportterrein .Super proper nieuw sanitair vooraan( met code. )Prachtig aangelegd en verlicht tuintje aan de 4 vakantie woningen . Alle voorzieningen voor de camper aanwezig én proper ! Tip: prachtige fietstocht richting Pineto !!
We boeken nooit vooraf maar bij navraag gaf de eigenaar toch aan om dit online wel te doen om zeker een plaats te hebben. Bij aankomst waren we heel erg teleurgesteld,het is helemaal niet zoals op foto’s, wel veel lege plaatsen ,geen uitzicht, geen schaduw, het oogt gewoon rommelig . We begrijpen echt de reviews niet , maar elk zijn smaak. We zijn terug vertrokken en 65 euro / 2 dagen armer. Dus nooit meer vooraf boeken voor ons.
Mei 2026
Goede plaats voor bezoek van de stad. Zelfs te voet best te doen. Wij hebben de Funivia ( kooien ) genomen naar het hoogste punt van de stad (basiliek) en te voet terug. Leuke ervaring! Heel gezellige sfeer in de stad s’avonds, De camperplaats is gewoon een parkeerplaats waarvoor je 10 euro betaald , weinig schaduw en 2 toiletten die , blijkbaar al lang, gesloten zijn?? Waarom zijn ze er dan ? Wel heel stil ‘s nachts.
Wij waren helaas een beetje te vroeg voor de bloemenpracht,( eind mei ) maar zeker aanrader voor natuur liefhebbers. 360 graden prachtig uitzicht ! Die 1 km naar Castellucio is wel langs de weiden , langs de weg zeker 3 km. Wel veel vliegen van de paarden. Unieke belevenis wel om daar te staan.
In tegenstelling tot vorige reviews vonden we het sanitair wel goed( nieuwe blokken) . Leuk dat je je eigen plek kan kiezen. Laatste boot s’avonds vertrekt wel al om 19.30 u uit Venetië, behalve vanaf juni en dan alleen in weekend om 20.30. Nergens in reviews gezien ! We hebben een taxi terug genomen (50 euro) Ook maar 1 van de 2 dagen ACSI korting gekregen en géén 10% korting bij contante betaling
we zouden 5 sterren alleen al voor het uitzicht geven , maar het verkeerslawaai ‘s avonds laat en s’morgens al vroeg is veel te storend om nog eens terug te komen voor overnachting . wel lekker gegeten