@det203
Ik ben het eens met de andere reviews, een mooi vormgegeven plek en wij vinden het geweldig dat zo'n project met veel passie tot stand is gekomen. Aangezien de eigenschap nu niet in het "wild" staat, resulteert de puntaftrek. Als het weer beter was geweest, hadden we het verlengd! Dank u!
Het is leuk dat zulke plekken nog steeds bestaan. Dank u!
Torgau kan niets doen voor de heetste dag en de al even tropische nacht, maar verder voelden we ons op ons gemak en leerden we de prachtige plek kennen.
Eigenlijk meer een camping dan een parkeerplaats. Coswig heeft niets te bieden en de fietsroute naar Wittenberg is best vervelend, want deze loopt parallel aan de drukke hoofdweg. De operators zijn vriendelijk, de pizza is best lekker, anders hebben we geen elektriciteit of sanitair nodig, dus € 18 is gewoon niet gepast.
Leuke plek maar niet ons ding, als meer een camping dan een parkeerplaats. Anders ontbreekt er niets!
Sitecode: 12098
Zelfs als de plaats in augustus 2020 stevig in handen was van Italiaanse gepensioneerden, konden we de vrije kloof gebruiken voor internationaal begrip. We begrepen waarom het moeilijk is om daar een vrije ruimte te vinden. Alleen al het uitzicht vanaf de Balcone zou een vergoeding waard zijn!
Bedankt voor deze plek! Als je niet veel nodig hebt, krijg je voor weinig geld een geweldig uitzicht!
Parkeerplaats met uitzicht. Waarom sommige mensen 10 punten geven, is mij niet duidelijk. De weg naar de Hochgrat is de hele dag druk en luidruchtig. Water en riolering niet op het terrein zelf en er is niet echt iets bedoeld voor afval. In het huidige parkeerreglement (allemaal voorwaarts geparkeerd) kan een groot voertuig niet worden geparkeerd, zelfs niet met krikken. :-(
We waren er begin augustus 2020 en hebben niets gemist omdat we zelfvoorzienend zijn. Eigenlijk zijn de ruimtes voorzien aan de rechterkant na het veepoortje, waar wij stonden, aangezien de mooiere ruimtes op het weiland er tegenover volledig bezet waren. Overdag stond de parkeerplaats helemaal vol met auto's, maar de nacht was gereserveerd voor "campers". De Forte en de Caverna zijn het bekijken waard!
Allereerst kregen we bij aankomst een dagprijs van € 18 te horen, die na 23,5 uur om 20.50 uur in rekening werd gebracht. We zouden hebben ingeslikt, zelfs als je gratis in de directe omgeving kunt staan, maar we hadden het genoegen om deel te nemen aan een behendigheidswedstrijd die zichzelf al om 7 uur aankondigde met opgewonden blaffende border collies. Duur en stoffig, jammer!
Niet gemakkelijk te vinden als u op borden vertrouwt. De borden beginnen pas wanneer je op weg bent naar Gern. De vervaagde opstelling vertelde ons dat we correct op de straatstenen stonden. B20 naast de deur, korte wandeling naar de stad. Geen V / E, geen elektriciteit maar ook 0 €!
Deze plaats is niet bedoeld voor campers en moet hier worden verwijderd.
Midden oktober is dat prima als je redelijk zelfvoorzienend bent. Het stoort tenminste niemand, noch bewoners, noch de anderen die daar stonden (soms langer).
Wees voorzichtig bij het naderen met een langere overhang! * krrzz * Mooi uitzicht, leuke restaurants / enotecas en heerlijke wijnen. De reeds beschreven wijnhandelaar is echter de ware attractie van de plaats, een absoluut unicum. Stefano had acteur kunnen worden. Iedereen die zijn wijnen probeert, moet dat weten en het eerste proeven niet serieus nemen.
Eigenlijk geen slechte plek, maar toen wij er waren (half oktober 19) hebben sommige bewoners net hun afval en huishoudelijk afval gelost, zoals men dat in Italië graag doet. We waren tenslotte in staat om het onderwerp water en riolering te doen en reden toen een paar mijl verder.
Sitecode: 19504
De plek onder de eik is begin oktober ook een soepele 8 waard. Fantastisch uitzicht! Met de gastronomie waren we niet warm, maar dat kan te wijten zijn aan het naseizoen en we konden onszelf troosten met eerder gekochte Verdicchio.
Ga daar niet heen! Wat niets kost is niets! Ook met het risico dat het in de toekomst dichterbij komt ..... ;-)
De locatie is erg mooi, maar de weg daarheen (half oktober) megastoffig en met een grote camperplaats niet zonder obstakels. Als je op zondagavond komt en uitkijk naar het restaurant, was helaas pech. Dankzij de geweldige locatie hebben we heel goed geslapen.
Aangezien ik een camper gebruik, kan ik het niet eens zijn met de eerdere negatieve beoordelingen. Mijn douche was warm, mijn "troon" schoon, de plaats ook. Bolsena bezienswaardig, want we betalen ook graag € 17, als je midden oktober veilig kunt staan. Alleen een nooit blaffende hond in de buurt heeft me van een uur slapen beroofd.
Aardige vriendelijke mensen. De oprit is helaas een beetje te smal voor een grote camper, maar de geoliede Oleander kan dat. Sabaudia zelf is zeker geen hotspot, maar het basisidee van deze stad is een kijkje waard en de stranden achter de duinen zijn zelfs medio oktober sensationeel mooi. Een opmerkelijk schone omgeving is ons opgevallen.
Sitecode: 20707
Als de omgeving niet zo saai was, zou ik een soepele 10 hebben gegeven. De plaatsen direct aan zee (waren zelfs half oktober 'geërfd') zijn een droom, zelfs als u zich zorgen moet maken over de zoutkorstjes op de camper. Fernando, de manager maakt zijn werk zeer attent en ontspannen, zodat er niets ontbreekt. Oké, de oprit is een beetje krap voor grote bak.
Bedank Gianfranco! Geweldig om op zijn plaats te staan, omdat hij zijn stad en zijn plaats leeft. Zowel de Navetta in de stad, als de avondexcursie naar de uitkijk, top! Als afscheid was er nog een broodgeschenk.
Sitecode: 20499
De weg naar de stad is een beetje ver, maar hand op het hart, we bewegen toch te weinig. Een aangename plek direct aan zee en als u op 100 meter afstand van het plein bent, zelfs met zwemmogelijkheid. Beheerder maakt dit zeer bindend en is bijna altijd aanwezig. Alleen het geroep in de buurt, die me vroeg in de ochtend uit de slaap haalde, was vervelend! Open tot half oktober!
Goed uitgangspunt om de echt interessante stad Otranto te verkennen. Alles was heel gemakkelijk en vooral achterin een erg mooie plek met alles wat daarbij hoort.
Geweldig ding! Zowel de SP als de plek!
Vertel het alsjeblieft aan niemand! We wilden een nacht blijven en bleven drie nachten! 👍
We komen af en toe terug voor 5 jaar en genieten van de rust, het panoramische uitzicht op de Saaledal en de ontspannen sfeer. Een paar dagen lang heeft Kalli (SP-operator) zich afgescheiden van zijn horecatent en pakt het gezin zichzelf weer op. We voelden ons thuis in het weekend en eindelijk een biertje op de tap en een heerlijk diner! Ga zo door!
Nog steeds een geweldige CP met voorbeeldige verwijdering, maar met beperking voor grote campers. De bomen op de weg rond de plaats verstoren vanaf ongeveer 3m hoogte en vanwege de afbakening (lengte) van de plaatsen door houten balken, staat men meer dan 7.50m met de staart op de weg.
We zijn al vaker op "Saumain" geweest, in de afgelopen jaren zijn er veel verbeteringen aangebracht.. Cultureel wordt er veel geboden, met name de musea en ook zijn er goede mogelijkheden om te winkelen. Ook bevelen wij het Turkse restaurant bij het nabijgelegen sportveld aan!