@det203
2020
Ik ben het eens met de andere reviews, een mooi vormgegeven plek en wij vinden het geweldig dat zo'n project met veel passie tot stand is gekomen. Aangezien de eigenschap nu niet in het "wild" staat, resulteert de puntaftrek. Als het weer beter was geweest, hadden we het verlengd! Dank u!
Het is leuk dat zulke plekken nog steeds bestaan. Dank u!
Torgau kan niets doen voor de heetste dag en de al even tropische nacht, maar verder voelden we ons op ons gemak en leerden we de prachtige plek kennen.
Eigenlijk meer een camping dan een parkeerplaats. Coswig heeft niets te bieden en de fietsroute naar Wittenberg is best vervelend, want deze loopt parallel aan de drukke hoofdweg. De operators zijn vriendelijk, de pizza is best lekker, anders hebben we geen elektriciteit of sanitair nodig, dus € 18 is gewoon niet gepast.
Leuke plek maar niet ons ding, als meer een camping dan een parkeerplaats. Anders ontbreekt er niets!
Sitecode: 12098
Zelfs als de plaats in augustus 2020 stevig in handen was van Italiaanse gepensioneerden, konden we de vrije kloof gebruiken voor internationaal begrip. We begrepen waarom het moeilijk is om daar een vrije ruimte te vinden. Alleen al het uitzicht vanaf de Balcone zou een vergoeding waard zijn!
Bedankt voor deze plek! Als je niet veel nodig hebt, krijg je voor weinig geld een geweldig uitzicht!
Parkeerplaats met uitzicht. Waarom sommige mensen 10 punten geven, is mij niet duidelijk. De weg naar de Hochgrat is de hele dag druk en luidruchtig. Water en riolering niet op het terrein zelf en er is niet echt iets bedoeld voor afval. In het huidige parkeerreglement (allemaal voorwaarts geparkeerd) kan een groot voertuig niet worden geparkeerd, zelfs niet met krikken. :-(
We waren er begin augustus 2020 en hebben niets gemist omdat we zelfvoorzienend zijn. Eigenlijk zijn de ruimtes voorzien aan de rechterkant na het veepoortje, waar wij stonden, aangezien de mooiere ruimtes op het weiland er tegenover volledig bezet waren. Overdag stond de parkeerplaats helemaal vol met auto's, maar de nacht was gereserveerd voor "campers". De Forte en de Caverna zijn het bekijken waard!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden