@dethleffsintegraal
- 2015
Heerlijke campsite midden in de natuur met klein keukentje en schoon sanitair. Opgezette zwembad welkome verkoeling op hete dagen. Geen schaduwplekken dat is jammer. Warm welkom en zeer aardige gastvrouw.
enige strandcamping in de buurt van Varna. bushalte stopt voor de camping, circa 50 minuten ben je op strandboulevard van Varna. geen bakkertje of normale supermarkt met ook vers afdeling op loopafstand. wij hadden een mooi plekje op de camping met seaview. weinig schaduw, dus volle ochtend zon (erg heet). sanitair onder de maat, oud en niet schoon. betaalden 60 euro per nacht voor camper, 5 personen en bijzettentje
Lekker ruim opgezet, voldoende schaduwplekken, heerlijk zwembad en schoon sanitair. Ook vismeer aanwezig, wel toestemming vragen. Wel duur, voor 5 personen, camper en hond betaalden we 84 euro per nacht.
Wij stonden hier eind juli 2025 al enige. Geen schaduwplekken. Naast 2 toiletten geen voorzieningen. In het meer mag niet gevist worden. Er hangen (infrarood) camera’s zodat de eigenaar alles in de gaten kan houden. Dat doet hij ook. Kwam ons de les lezen dat je een permit moet kopen om te vissen in het vismeer. Erg onaardig. Overdag veel vliegen. Veel geld (20 euro per nacht) voor weinig. Wij raden deze plek niet aan.
Heerlijke camping aan rivier waar je lekker in kunt zwemmen. Ook klein zwembadje aanwezig. Aan rivier ook mogelijkheid om te vissen. Waren hier begin aug, nog volop ruimte. Betaalden 30 euro per nacht voor camper + 4 pers. Sani beetje gedateerd, maar hele dag schoon. Zeer gastvrije en vriendelijke eigenaren. Dorpje met supermarktje, bakker en pizzeria ligt op paar 100 meter over de brug.
Grote camperplaats (circa 100 plekken) direct achter toegangsweg naar het strand. Wij kwamen eind juli om 20 uur aan en hadden 1 van de laatste plekken. Geen plek om luifel uit te draaien. Sommige plekken wat ruimer, vooral aan de rand. Bakkertje komt om 8.45 uur bij ingang. Gezellig en relaxt sfeertje. Hoge golven, dus echte surfplek. Kleine gezellige bar/ restaurant boven op duin. Goed eten!
Waren hier eind juli 2020, helaas de camping bestaat niet meer. Alles verlaten en afgesloten. Op kleine parking aan andere kant van het vismeer paar uur gestaan en gevist.
Waren hier in juli 2020. Helaas geen plekje direct aan de zee meer beschikbaar. Op de zeezicht plekken veel gereserveerde plekken, die de paar dagen dat wij er waren niet bezet werden. Klein winkeltje op camping beschikbaar. Gaat echter pas om 9.30 uur open en vanaf 9.45 / 10 uur is er pas brood. Vanaf camping loop je in circa 20 minuten het gezellige centrumpje van comillas in.
Grote camping met afgebakende plekken, veel gezinnen met kinderen. Groot en mooi zwembad met 4 glijbanen en verschillende baden. Strakke zwembroek voor heren verplicht. Veel animatie voor alle leeftijdscategorieën, grote speeltuin, pingpongtafels en nog veel meer. Sanitair redelijk schoon, goede en warme douches. Camping duur (2 volwassenen, 2 kinderen en camper) in juli 90 euro per nacht.
Prima plek, waren de enigen. Zwembad heerlijk en alles keurig schoon. De toiletten en douches (dames en heren apart) bij zwembad zijn voor de campinggasten. Enige minpuntje is het lawaai van de airco's / afzuiging van de keuken van het hotel.
Prachtig plekje midden in de natuur met fantastisch uitzicht. Op paar honderd meter van het meer. Sanitair gebouwtje aanwezig met douche. Keurig verzorgd. In dorpje heerlijk eten aan de rand van het meer.
Prima camperplaats met sanitair gebouwtje met 2 toiletten en 1 douche met warm water. Toegang via cijfercode. Ligging tov Ohrid is fijn, campings in de buurt van Struga gezelliger en mooier strand.
Weinig toe te voegen aan positieve reacties hieronder. Zeer gastvrije ontvangst en mochten zelf plekje aan het meer uitzoeken. Gratis gebruik van fietsen en kajakken die op het strandje liggen. Op loopafstand van boulevard van struga, ruim half uur lopen. Taxi 1,50 euro.
Let op, je mag pas vanaf 14 uur inchecken. Dit zorgt voor lange rijen bij de receptie en logistieke problemen bij de smalle ingang vd camping. Hier staan namelijk al caravans en campers in de rij voor de poort.
Waren hier eind juli en de enigen. Geen stroom nodig dus konden plekje op een groot weiland iets onder de boerderij uitzoeken. Prachtig uitzicht. Toilet en douche aanwezig en prima. Fantastisch plekje voor een nacht op doorreis naar Italië.