@deurgoan
Juni 2026
Wij hebben in juni hier 1 nacht gestaan om Piran(prachtig) te bezoeken. Erg krap(niet geschikt >6.60m)en rumoerig met 1 wc/douche voor heren en eentje v vrouwen. Afwassen kan met koud water. Voor 40 euro matig allemaal. Echter is Piran niet camper-vriendelijk en keuze camperplaatsen is minimaal. Pas op v elders parkeren want een boete heb je vlug(ervaring). Fietsen naar Piran is ong.7 min met e-bike.
Wij waren hier in juni '26 (2 pers/buscamper en was heerlijk rustig nog. Werkelijk schitterende ongeving en op fiets naar meer Bohinj is maar zo'n 10 minuten via prachtige route. Zeer vriendelijke man bij receptie die veel tips geeft. Aanrader. Gegeten bij restaurant bij de kerk, maar was zo-zo. Wij zijn over restaurant minder enthousiast dan andere reacties en misschien waren wij bij de verkeerde... wel vlotte en vriendelijke bediening.
Wij hebben in juni '26 1 nacht gestaan na bezoek Tolmin kloof. goed sanitair en douches. Vriendelijkheid bij receptie kan beter. Mooie plaatsen(zelf kiezen) en vrijwel direct aan rivier Tolmin. Wij hebben niet gegeten bij cafe/receptie waar veel locals zaten. Prima camping voor bezoek Tolmin Kloof.
Wij waren hier in juni 2026. prachtige camping aan zee. Veel plaatsen om uit te kiezen. wij hadden een "standaard plaats" met buscamper en 2 personen. Dit was 118 euro. standaard is prima, alleen sta je op grint en verder vd voorzieningen. Verder alles prima zoals sanitair, camper faciliteiten, wifi, zwembad, etc. Gratis ligbedden en parasol aan het strand. Rovinj is ong 10min met e-bike dus ook prima. Niet goedkoop maar topcamping.
Mei 2026
Wij stonden hier met lang hemelvaart weekend 2026 met buscamper. Prachtige ligging en prima uitvalsbasis naar Jena met fiets(ong. 20min.). Camping wat verouderd maar wordt aan gewerkt. Kost tijd/investering. Sanitair, en douches prima. wij stonden aan het meer, waarbij je wel lange stroomkabel nodig bent van min. 25m. Aardige eigenaren. Rustige plaats met vogel geluiden van 's morgens tot s'avonds. Leuke tijd gehad!
April 2026
Fijne rustige camping in het prachtige heuvellandschap. Mooie wandel en fietsroutes direct vanaf camping. Sanitair en voorzieningen dik in orde. Alleen wel zeer vaak (10 sec?) op doucheknopje drukken en niet regelbaar. Maar dat is ook het enige puntje v aandacht. Ruime plaatsen en vriendelijke gemoedelijke beheerders. Wij komen graag nog eens terug. oja, in kwartiertje ben je in centrum Maastricht met fiets.
Sitecode: 20334
4 nachten gestaan met de buscamper. Ruime plaatsen op een nette en zeer goed doordachte camping. Alles mooi aangelegd, en keurig onderhouden. Complimenten!Aan alles is gedacht en sanitair ook heel goed. Wandelbos direct aan de camping. Aanrader om vanuit hier Brugge te bezoeken. Ook de omgeving is mooi om per fiets te ontdekken!
Met veel plezier hier 2 nachten gestaan. Fraaie ruime plek met geweldig uitzicht. Heerlijk tot rust gekomen. Prima sanitair en voorzieningen in een prachtige omgeving. Aanrader!
prachtige camping. omsloten door natuur en beheerders hebben een tractormuseum op locatie. Goede uitvalsbasis om per fiets Detmold, Paderborn, Externsteine en ruïne Falkenburg te bezoeken. Aardige eigenaar en 5 min douchen voor 1 euro.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden