@deventerkoek
Juli 2026
6 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Prachtige ligging vlak bij het strand en een bijzonder vriendelijke nachtwaker. Ruime plaatsen en vers brood verkrijgbaar. Helaas is de prijs-kwaliteitverhouding volledig zoek. €44 per nacht plus €8 voor stroom is veel te duur voor wat je krijgt. Geen gratis wifi (wel €4 per uur!) en het sanitair is ronduit smerig, met stof, spinnenwebben en achterstallig onderhoud. Jammer, want de locatie verdient beter. 🌊🏕️
⭐️⭐️ Mooie locatie vlak bij zee, zelf een plek kiezen en voor €16 inclusief stroom aantrekkelijk geprijsd. Helaas zijn er geen toiletten of douches aanwezig. De afwas- en watervoorzieningen zijn bovendien erg vies en lijken al lange tijd niet goed schoongemaakt. Natte, glibberige vloeren en vervuilde spoelbakken. Tijdens ons verblijf heb ik zelf nog schoongemaakt. Jammer, want de locatie verdient beter. 🚐🌊🧽
⭐⭐⭐☆☆ Vriendelijke ontvangst en prachtige ligging direct aan het strand. Sanitair oogt netjes en er is warm water voor de afwas. Minpunten: slechts één sanitairgebouw, kleine douches zonder droge ruimte en de chemische stortplaats ligt open naast de afwasplek, wat voor stank zorgt. Veel regels en streng op geluid, terwijl er op zondagavond gewoon gras werd gemaaid. Mooie strandcamping, maar verder weinig te doen in de omgeving. 🏕️🌊
Prachtige ligging, verder een teleurstelling. Onduidelijke prijzen voor plaatsen boven en beneden, uiteindelijk meer betaald dan aangegeven. €5 extra voor stroom, maar geen elektriciteit. Zelf de zekering moeten controleren en oplossen.Sanitair oogt netjes, maar geen plek voor spullen in de douche. Geen zeep, geen toiletpapier, geen handdoekjes en geen warm water voor de afwas.€45 voor 2 personen met camper staat in geen verhouding tot de geboden
Juni 2026
wat een verrassing en verademing🥰🙏 al uren met onze camper onderweg vanuit het drukke warme Andorra. overal was het dwarm, dus maar zoveel mogelijk richting de kust voor iets koelere temperaturen. op zaterdag avond om 18.30u gebeld of er nog plaats was. Eigenlijk sluit de receptie om 19u, maar hij zou een brief met plattegrond en plaatstoewijzing klaarleggen bij de receptie. wat een gastvrij❤️en de camping is top. ruime plaats, schoon sanitair.
prijs kwaliteit verhouding wat ons betreft niet ok. 60 euro voor 1 nacht voor wat een 'basis' plaats genoemd wordt. Sanitair alleen beschikbaar voor de "luxe" plaatsen. je staat tussen heggen met 0 zicht. Je zit hier niet aan de kust met alom vermaak, maar in the middle of nowhere. De shuttlebus naar het park kost 30 euro (retour). Pittig. Voor een prachtige comfort plek aan zee, in Porec, op het luxe resort Laguna, betaalden we maar 40 euro
Mei 2026
Bestaat niet meer. haal dit uit de app!! Eerst voor niets naar Klagenfurt camping gereden die niet meer bestaat/gesloten is. en dan hier voor niets naar toe gereden. overal borden dat campers verboden zijn. balen.
toen wij vorige week kwamen, was er geen camping (meer). jammer dat deze app, waar je voor betaalt, geen actuele informatie bevat. zo moesten we ons reisdoel compleet aanpassen. dezelfde ervaring met camperplekken aan het meer: compleet gesloten/verdwenen. Balen.
**Review:** Een geweldige camperplek vlakbij het (kleine) centrum en de ingang van de grotten. Zeer betaalbaar met slechts € 12 per nacht, inclusief elektriciteit, water en toegang tot een toiletgebouw (dat we niet hebben gebruikt). Rustige locatie. Er is ook een camping in de buurt, maar die biedt niet veel meer dan gras en toegang tot het water/de rivier. Al met al een prima camperplek!