@dezonnenbergskes
- Gezin met kinderen (12+)
- 2022

- Ford Transit Chausson best of 4
- 2014
- Ford
Juni 2026
Gemoedelijke camping sfeer, vooral vorm gegeven door de behulpzame beheerders. Schaduw plaatsen, heerlijk zwembad en goed verzorgd sanitair. Voor 5 sterren zouden de ligbedden bij het zwembad en sanitair vernieuwd kunnen worden. Omgeving (Fuente Dé en Potes) goed bereikbaar per ebike. Op wikiloc staan mooie wandelroutes in directe omgeving.
Vanwege het uitzicht en de top locatie 4 sterren! Ok de sterrennacht en de zonsondergang zijn bijzonder. De parkeerplaats zelf bevindt zich 2 min. verder rijden, dan de navigatie aan geeft. Net voor de vuurtoren rechts af de borden volgen. En dat je levellers nodig hebt is een must, ik had aan 20cm levellen amper genoeg.
Prachtig dorp om te bezichtigen. Als je op tijd komt (je betaald van 9u-21u) kun je achteraan op de parking met uitzicht op zee parkeren😉.
Mooie camping met pleintjes en goed onderhouden groen. Locatie aan het strand, je hoort de oceaan continue. Sanitair verouderd, maar alles netjes schoon. Warm water voor afwas of verzorging bij enkele wastafels met 'agua caliente'. Vriendelijke eigenaar, als receptie onbemand is ga dan naar het restaurant om in te checken. Langs de stranden loopt een wandel/fietspad van ong. 10 km die 7 strandjes aan elkaar verbindt.
Grote camping, vooral bekend bij Spanjaarden. Ik was hier 3 nachten. De camping ligt in een natuurgebied met vele natuurlijke stranden en een mooie wandelroute (etappe 3 Camino van Padros Negras, zie komoot). Ik betaalde €25 per nacht alles inclusief. Ook net en schoon sanitair. Top plaats . Je loopt zo het strand op.
Mei 2026
Mooie vrij nieuwe camper parking. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Vuilniscontainers staan op iedere hoek van de straat. Via een app, die je met de QR code kunt downloaden kun je betalen. €5 per 24 u. Enige nadeeltje is dat er altijd geluid is van auto's en schoolgaande kinderen. Perfecte locatie op León te bezoeken!
April 2026
We zijn 4 nachten gebleven, 260 kr pn (€35) inclusief stroom douche wc service. Alles was schoon, beheerder bereikbaar via telefoon en in de ochtend va. 8u. We waren de enige gasten, dus hadden een rustige privé camping tot onze beschikking. Niet meer sterren vanwege de verouderde staat van het sanitair en andere voorzieningen.
Voor Tarup zijn 2 officiële camperparkeerplaatsen zie foto. Zonder voorzieningen, rustige uithoek op een industrieterrein.
Mooie en schone camping. Prachtige visvijvers, ook leuk voor het uitzicht. Wij stonden op een plaats voor korte campers, betaalden €25 per nacht inclusief. stroom. Het eiland Rømø is een aanrader. Wij fietsten er heen, maar met de camper kun je er ook heen rijden en zelfs over het brede strand.
Mooie locatie, vriendelijk ontvangst. Wij betaalden voor 1 nacht zonder voorzieningen €10. In totaal waren er 5 camperplaatsen. We hebben vooraf gebeld, eigenaar spreekt engels.