@dezonnenbergskes
- Gezin met kinderen (12+)
- 2022
- Chausson Anders Anders
- 2014
- Ford
Top plaats voor als je een rustige slaapplek wilt in een gastvrij dorp. Stroom per uur 1€ 16A af te nemen. Maastricht en Valkenburg op fietsafstand.
Top plaats voor een door reis overnachting. Heerlijk geslapen hier. Dank aan dit gastvrije dorp!
Gemoedelijke, gastvrije beheerders. Prachtige omgeving midden in Val d'Orcia, veel mooie fietspaden (voor ebike, gravelbike, mountainbike) of wielrennen over de Toscaanse heuvels. Veel historische steden in de omgeving (Montichienna, Pienza, San Quirico d'Orcia, Siena (met trein vanaf Asciano), Montepulciano. De plaats op de camping mochten we zelf kiezen, groot, groen. Sanitair bij de dames was schoon, en redelijke staat. Bij de heren was slecht
Deze locatie doorgekregen van politie, aangezien andere parkings overvol waren in Como. Fijne parking, jong stel (Armando en Giusy) enthousiaste gastvrije beheerders. Top plaats voor een door reis overnachting of bezoekje aan Como. Rustige plaats.
Top plaats, als je van wat vrijheid houdt. Beheerder werkt obv vertrouwen en dat voelde voor ons fijn. Bij aankomst zelf een plek uitzoeken, de beheerder komt een paar keer per dag langs op de camping. Het is gelegen in een vrijetijdspark, initiatief van de gemeente. Gastvrij en welkom gevoeld. Er is een zwemvijver waar je met 20% korting mag zwemmen als campinggasten. In de omgeving prachtige almen en bergachtige tot heuvelachtige omgeving.
Mooie goed onderhouden camping in de natuurlijke omgeving van het Lipnomeer. Fietsen in de omgeving gaat alleen met stevige ebike of goed getraind, er zitten stijlen stukken bij. Wel goede fietspad aanduiding en de natuur is prachtig.
Rustige kleine camping, vriendelijke beheerder, kortrijk centrum Praag via tram (kaartjes te koop aangeboden door de beheerder), wandelend of fietsend. Ook langs de rivier in noordelijke richting gefietst, prachtige natuur. Aanrader dus.
Fijne en rustige plaats. Gastvrij ontvangst in het bezoekerscentrum. Toilet toegankelijk tijdens de openingstijden. Mooi wandelgebied en 6 km van Elaisa Wellness. Met dank aan deze gastvrije gemeente.
Hele fijne en rustige camperplaats. Goede en schone sanitaire voorzieningen, goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader dus! We komen graag nog eens terug!
vandaag geopend als je kunt zwemmen
Fijne rustige camperplaats, vriendelijk ontvangst en goede sanitaire voorziening. Tip om binnen ook een gelegenheid voor een afwasje te bieden, met name in de winterkoude periode. Verder toplocatie, mooie historische omgeving en om een dagje te gaan fietsen op Texel.
Prima, schone, eenvoudige en rustige camping. Vriendelijk ontvangen met welkomsdrankje in de bar aan de voorzijde.
Slechte hygiene sanitair, geen bril op toilet, dus continue vuile potten. Veel komen en gaan van reizigers, geen rustige camping.
Vriendelijk ontvangst, mooie schaduwrijke plaatsen, schoon en goed onderhouden sanitair en voorzieningen, kleine prijs. Aanrader!
27dec-29dec22:Prachtige camperplaats, half uur lopen van de mooie oude binnenstad. En ten zuiden veel mogelijkheden om te wandelen, of fietsen. Verharde plaats, nog bijna nieuwe goed verwarmde sanitaire ruimte. Vriendelijke en behulpzame beheerder. Helaas op dit moment geen broodjesservice ter plaatse.
Prima camping voor een bezoek aan de Plitvice meren. Sanitair was gedateerd, maar schoon. Vriendelijk ontvangst en service, zelf plaats uitkiezen. Broodjesservice niet gezien. Wel heel veel last van wespen ivm de pruimenbomen.
Prima camping met prachtig uitzicht op zee. Wel erg duur (hoogseizoen), zeker als het overige aanbod aan voorzieningen ook bijbetaald moet worden, bv. aqua speeltuin, tafeltennis, poolbiljart. Restaurant was ook prijzig, maar wel lekker gegeten. Prachtige restauranttuin met live muziek op 3 avonden. Al met al een fijne week gehad, maar prijs-kwaliteit was niet in balans voor ons.
Prachtige locatie navij Oberwesel en de Rijn. Mooi uitzicht en heerlijk gegeten in het restaurant. wijnkeuze nr 8 is een aanrader!
Sitecode: 20334
Hele fijne camping, je bent in Brugge in de sfeer van bos en platteland. Gelegen tegen een bos met vijver, binnenzwembad naast de camping. Prachtig en goed schoon gehouden sanitair. Zeer geschikt voor minder validen, goed sanitair aangepast en ook toegankelijk voor ouders met kleine kinderen. Wel even wennen dat in- en uitchecken digiraal verloopt en via kentekenherkenning. Dus geen persoonlijk ontvangst, maar verliep allemaal vlekkeloos.
Eenvoudige maar karakteristieke overnachtingsplek. Als je eet in de herberg mag je de camperplaats gratis gebruiken ( zonder voorzieningen). De mensen waren heel vriendelijk en de plaats heerlijk rustig, in de natuur. Aanrader wat ons betreft.
Sitecode: 20601
Mooie camping met landelijke uitstraling. Sanitair modern en onderhouden. Nadeel vonden wij het pasje systeem voor warm water. Achterliggende gedachte is prima, maar je vakantie gevoel wordt toch beïnvloed door de minutenteller die je dan steeds ziet tijdens afwassen of douchen. In de omgeving veel vermaak, natuur, kust en duinen, de keukenhof in Lisse. Prachtig.
Vriendelijke eigenaar, we mochten zelf een plaats uitzoeken. Sanitair matig, geen wc papier en schoonmaak niet gezien, 't.o. camping wandelroute Zuiderzee is leuk, met fiets naar floriade en 't Gooi met veel natuurreservaten. Omdat we we weinig vd camping nodig hadden is het ons goed bevallen.
Prachtige rustige locatie in een boerderijsfeer. Vriendelijke gastvrije camping. Volop bezienswaardigheden in de omgeving, de kust, Zeeuws Vlaanderen, Gent.