@dianarbrook
Een fantastische camping, onderweg geboekt - dezelfde dag nog, we hadden geluk, want hij zat bijna vol (eerste week van september). We verbleven er één nacht. Goede, vlakke plaatsen, geweldige afvalvoorzieningen, supervriendelijk team. De camping ligt direct aan het kustpad en biedt gemakkelijke toegang tot het strand: we waren de enigen toen we er waren. De wandeling terug naar boven is hartverwarmend en voert door prachtige bossen aan de kust. We gaan er zeker nog een keer heen. Dankjewel
Perfect voor een overnachting. Een mooie wandeling langs het kanaal en een biertje op het strand/in de bar. De camping liep snel vol en tegen de avond was het behoorlijk vol. Zoek je plek, ga dan naar de receptie en check in. Douches kosten een euro en zijn min of meer gemeenschappelijk... Ik wacht nog wel even!! Fijn dat het een overnachting was.
Geweldige plek aan zee. Veel vaste plaatsen, maar ook genoeg voor bezoekers. We werden de hele vakantie goed verzorgd. Het water is super dichtbij. Zorg er wel voor dat je alles hebt wat je nodig hebt, want het ligt op een behoorlijke afstand van de winkels. Ik heb er echt van genoten.
Wat een pareltje. We moesten op onze trackpads parkeren, want alle plaatsen waren op gras - wat geen probleem was. Christian, de eigenaar van de camping, was geweldig. We zetten onze tent op en toen kwam hij de kosten innen. Alleen contant. Hij bracht ons zelfs verse, zelfgekweekte tomaten. Zo aardig. Eenvoudige busverbinding naar Munster. Het was een geweldige camping en locatie. Bedankt Christian.
Veel vaste plaatsen die zeer goed onderhouden zijn. We kwamen laat aan en moesten de receptie bellen. Vlakke plaatsen met elektriciteit, afvoer en water. Naast het meer, wat geweldig was, maar we hebben er niet van kunnen genieten. Honden waren overal verboden, zelfs aangelijnd. Een klein barretje vlakbij. Een supermarkt op slechts 3 km afstand. Geweldige douches!!!
Perfecte tussenstop tijdens onze reis door Denemarken. Gemakkelijke toegang tot water en elektriciteit via een simpele QR-code. Er is een aparte ruimte voor campers. Het was druk tegen het einde van de dag, dus blij dat we er vroeg waren. We hadden geen plek aan zee gekozen en waren daar blij om, want het waaide zo hard. Een klein strandje, ook geweldig voor de hond.
Perfecte tussenstop voor een nachtje en een dagje Kopenhagen. Het is van alle gemakken voorzien, met schone toiletten en douches. Supervriendelijke mensen uit heel Europa. Het stel dat de camping beheert was behulpzaam, rustig en erg vriendelijk. Het was alles wat we nodig hadden. Dankjewel!! ❤️