@diane56
- 1987
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
prachtige plaats eigenaars waren niet thuis maar de persoon die er werkte zei dat we welkom waren hier kom je tot rust aan de overkant via pinterest op de werf prachtige plaatsen 14€ dubbel waard wij komen terug
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Als je van de vrije natuur houd dan is dit een pareltje een voormalige camping maar je vind zeker plaats hier om enkele dagen te staan de weg erna toe is smal met uitsparingen maar best te doen met een 7 meter als je luxe wil is dit niets voor jou De navigatie is juist er staat niks aangegeven op de weg
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Vriendelijke eigenaar mocht gebruik maken van de familiebadkomer proper ruim nog niet dikwijls zo'n luxe gehad met mijn gehandicapte dochter
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
wat een mooie plaats het dorp heeft prachtige vierkantshoeves maar ook beetje vergane glorie de plaats zelf een topper
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
heel veel volk dit weekend waarom de autoparking niet gebruikt mag worden is een raadsel
1.7km is netto lekker ontbijt of lunch de plaats zelf is best ok maar zeker aan te bevelen is de A4 wandeling met een overzetpondje
de afsluiting staat er dus eerstdaags zal het betalend worden
onvoorstelbaar sta even stil bij wo2 zet dit op je to do list als je in e buurt bent
er staan residentie zijn hier niet welkom toen we terug vertrokken waaiden ze met middelvinger uit
zeer kleine plaatsen 8meter is wel de max