@dianeholland
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
leuke camping mooi zwembad en heerlijke fiets omgeving nieuw sanitair gebouw en vriendelijke medewerker en een receptie met humor die je een vakantiegevoel geven zeker voor herhaling vatbaar
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Leuk voor 1 overnachting.
Sitecode: 19414
Mooi camping leuk aangelegd grote plaatsen schoon sanitair kortom een aanrader. In de omgeving fijn kunnen fietsen zou zo weer terug gaan.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Leuke camping vriendelijke medewerkers schoon sanitair 20 min lopen van Lourders met fiets 10 minuten, dus ideaal voor bezoek aan Lourders
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Leuke camping vriendelijke medewerker ‘s avonds Spaanse sfeer dwz om 2330 rennende kids sanitair is verouderd maar schoon. Prima plek om met de fiets ong 20 km naar Pamplona te gaan mooi fietspad
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Lekker dicht bij t strand verwacht geen welnes maar wel lekker warm water, ideaal om naar Bilbao te gaan met bus en metro en vriendelijke medewerksters
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Nette leuke camping vriendelijk ontvangst prima douche tikkeltje verouderd in dorpje goede supermarkt prima plek voor overnachting
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Heerlijk rustig plekje zeker een aanrader, vriendelijk ontvangst super sanitair
Mooie schone camping ruime plaats mochten we zelf uitzoeken. mooi schoon sanitair leuke omgeving genoeg te beleven
het uitzicht is prachtig, sanitair oud t werkt en is schoon, plek nouja een parkeerplaats meer is het niet. Dan is 55,00 per nacht 2 personen en camper van 6 meter dik betaald