@dickike
Mooie camper plaats. Staan tussen de heggetjes, alle gelegenheid om “camping gedrag” te vertonen. Keurige schone plaats om toilet te ledigen en schoon te spoelen. Dat is ook wel eens anders. Winkel om de hoek. Allemaal voor maar 5 euro.
Heerlijk rustig in het bos, niet ver van een mooi meer. Pas op, inrijden van de eerste afslag volgens de coördinaten is gelimiteerd tot 2,1 meter hoogte. De parkeerplaats oprijden via het kleine dorpje aan de achterkant (Parkplätze für die Nacht) kent geen hoogtebeperking.
Klein, niet schoon en vooral zeer onrustig vanwege de weg waar de cp pal naast ligt en waar het verkeer keihard langs raast.
Minimaal twee dagen staan. Waarom? Welk verdienmodel zit daar nu weer achter? Wij zijn elke dag onderweg in onze heerlijke camper en gingen niet op dat aanbod in. Sterren konden we voor de camping dus niet geven.
Af te raden. Rommeltje.
Aan 3 kanten omringd door de diepblauwe zee. In de rug een witblauw gehucht met kerk, palmen en een bar met terras. Half mei, nog erg rustig, we staan alleen. Houwen zo!
Prachtige, heel ruime plek. Heerlijke zee. Aan de vorige lovende woorden heb ik niets toe te voegen. Echter de politie gooit vaak roet in het eten en zo ook bij ons. Ze vragen vriendelijk te vertrekken. Verboden dus. Ze melden dat ze regelmatig deze controles uitvoeren. Ik begrijp het ook wel eigenlijk. Enthousiaste commentaren op CC en Park4night gaan er voor zorgen dat deze plek volgepropt gaat worden met honderd, of meer!, campers.
Na het lezen van enkele reviews hadden we twijfels. Maar wij kregen een vriendelijke ontvangst, een kleine prijs (17 euro) en een fijn plekkie in de schaduw. Pas op, de camping is snel vol, wees er op tijd bij. Prima sanitair en dito Wifi. Strand voor de deur evenals een pizzeria, supermarkt om de hoek en de bus voor het centrum stopt ook voor de camping. Wij vinden dit een aanrader.
Rust, natuur en gastvrijheid, dus 5 sterren voor ons. Onze navigatie had er wel zin in en stuurde ons een paar kilometer over een stenig onverhard pad. Gelukkig had onze 4WD California er geen probleem mee. 2 km voor het klooster kwam er toch nog een verharde weg. Coordinaten niet helemaal juist, het klooster ligt een km verder aan het einde van de verharde weg.
Prachtige boomgaard, prima sanitair. Hele vriendelijke eigenaar die ons een welkomstdrankje aanbood, 2 eigengemaakte slibovitsj. Aanrader.
prijs voor 2 personen en een VW-campertje is 52 euro. Dat is wel andere koek dan de in de app vermelde 22 euro. Doorgereden dus.
De plaats achter tennisvelden en sportveld is prima, maar wel wat stil zo eind september. Sanizuil aanwezig en te gebruiken tegen betaling van een paar euries. De coördinaten in de app kloppen niet. De juiste zijn: (48.9523101, 5.8602587) en de naam is Espace Loco.
In alle opzichten een prima, schaduwrijke camping direct aan de azuurblauwe zee. Vriendelijke mensen, dik verdiende 5 sterren.
Via een zeer slecht pad kwamen we nergens uit. Coördinaten onjuist. Pad voor onze California 4WD nauwelijks begaanbaar.
prijs op 11/9/2024 is 48 euro voor 2 personen. Prijzen in de app totaal onjuist. De eigenaar van de camping bevestigt dat.
Prachtig kleine camping met goede voorzieningen. Niets op aan te merken, met liefde beheerd door een echtpaar. ze zijn trots op hun camping. De prijs is wel wat hoger, 135 zloty’s voor 2 nachten, 2 personen, geen stroom, maar voor Nederlandse begrippen zeer acceptabel.
Prachtige plek naast het dorp. Helaas zijn er maar twee keurige plaatsen met picknicktafels en elektriciteit. Helemaal nieuw. Misschien komen er nog meer plaatsen, er is nog ruimte genoeg. mochten de plaatsen bezet zijn dan kan 20 meter verderop ook langs de weg geparkeerd worden zonder dat iemand er last van zal hebben.
Veelbelovende reviews, maar wij waren toch wat teleurgesteld. Toilet zeer basic, zo deden ze het in de Middeleeuwen ook boven de gracht. Douche koud en in the open air, afvalcontainers afwezig. voor Wifi en elektra moest nog extra worden betaald. Locatie was geweldig, maar een vijf sterren was het echt niet.
Prachtige plek op een verlichte, schaduwrijke parkeerplaats naast het heiligdom dat is opgericht boven de geboorteplaats van Ignatius de Loyola, u weet wel, de stichter van de Jezuïetenorde. Heel rustig, geen campervoorzieningen anders dan een prullenbak en een openbaar toilet.
Ik ben niet zo van het schrijven van reviews en in dit geval is het ook volstrekt overbodig omdat voorgaande lovende reviews alles al hebben verklapt. Ons volstaat ons daarbij aan te sluiten, geweldig gedaan Sonja en Wouter.
Prima plek om een nacht te vertoeven. Naast een woonwijk, naast het station, rustig. Vanwege de door heggen omzoomde standplaatsen is er zelfs gelegenheid enig “campinggedrag” te vertonen.
We verbleven er van zaterdag op zondag. ‘s Avonds luidruchtig door een jeugdhonk in de hoek van de “Festplatz”. Het mannentoilet was te vies om te gebruiken, vrouwentoilet was ok.
Aan de lovende woorden hoef ik niets meer toe te voegen. Geweldige plek, complimenten voor de gemeente.
Vreemde toestand. Wij werden door een dame weggestuurd omdat onze camper te klein was. Alleen grote campers waren toegestaan. Belgische grap? Welke functie zou die dame op deze camperplaats hebben gehad? We zijn maar geen discussie aangegaan en vonden snel, een rotonde verderop, een prima plek voor ons campertje.
Inmiddels betaald verblijf op deze nieuwe CP: 13,20. Prima voorzieningen, geen toilet.
Prima camperplaats 800 m van het dorpje (bakker, restaurant). Zowel de camperplaats als het dorpje zijn schoon, verzorgd en “fleurie”. Deze gastvrije plaats is zeer aan te bevelen.