@diederik-50
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Fijne rustige c p. met alle voorzieningen en super schoon sanitair. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Vriendelijke eigenaren die er alles voor doen om het je naar de zin te maken.👌👌
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een c.p.met alles erop en eraan,vriendelijke ontvangst en behulpzame eigenaren. Schoon sanitair, afwasplaats, fietsenstalling,onbeperkt lekker warm douchen en wifi . Je kunt huur heerlijk wandelen en fietsen maar bij de camper is het ook goed vertoeven met de grote zeeschepen in de verte. Wij zullen hier zeker weer komen
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie ruime camperplek,vriendelijke ontvangst en prachtig,schoon sanitair
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 20384
Prima uitgangspunt om Zierikzee re bezoeken en mooie fietstochten te maken...echt een c.p.aanwezig wat je nodig hebt en toilet te ledigen, een aanrader voor een paar nachten.
prima plek om te overnachten, lozen en vers water .
mooie rustige plek en sani goed in orde
2023
mooie c.p. maar een nog mooier beheerders echtpaar, Alex en Thea...hij ontvangt iedereen heel gastvrij en rijdt rond op de grasmaaier, het gazon is dan ook een biljartlaken en zij verzorgt het sanitair tot in de puntjes al met al een heerlijke plek om te zijn en waar we zeker ook terug komen...zeker een aanrader
2022
prima nette plek om goed te overnachten ,wandelen en de fiets te pakken. uitstekende sani
prachtige camperplek op fijne locatie en wat een super tijdelijke beheerder...Alex doet alles om het iedereen naar de zin te maken en het sanitair is prima en super schoon
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden