@diepascas
- 2022
Sanitair is goed maar ver lopen als je bij het strand staat. Het zwembad is mooi opgezet maar wij vonden het jammer en onhandig dat je niet van het ene naar het andere bad kan waardoor het eigenlijk gewoon 4 kleine badjes zijn. Het strand is mooi maar alleen maar kiezels bij het water, zwemschoentjes zijn dus aan te raden! Let op, je mag tussen 13.00 en 16.00 het terrein niet op met je camper.
Parkeerplaats aan het strand, geen voorzieningen. Wel een barretje en een prachtige baai met mooi uitzicht op de omliggende bergen.
Sitecode: 41912
Hele mooie ligging, supervriendelijk personeel en heerlijk zwembad. Strand is een kiezelstrand maar wel heel mooi gelegen in de baai.
Vernieuwd sanitair met fijne douches, strand aan de camping en ook het zwembad is prima en schoon. Restaurant niet geprobeerd maar voor de rest vriendelijk personeel en prima winkeltje voor een kleine boodschap. Enige minpuntje is dat als je helemaal aan de kant van het strand staat het sanitair best ver is, zou fijn zijn als er dichterbij nog een sanitaire voorziening zou zijn.
Makkelijke overnachtingsplek op 5 minuten rijden van de route de soleil. Leuke speeltuintjes in het parkje naast de camping. Er is inderdaad geen sanitair, wel een restaurant waar je prima kan eten.
Sinds 2022 een "camping paradis" camping, ze zijn veel aan het opknappen. Mooie stevige plaatsen met veel schaduw. Sanitair ziet er prima uit, zwembad is wel beetje vergane glorie maar prima voor een middagje. Veel speelgelegenheid voor kinderen. Eten in het restaurant is erg lekker en betaalbaar. Er is een winkeltje met basisbehoeften.
Onbegrijpelijk dat deze camping nog geen reviews heeft. Ruim opgezette kustcamping. Wij mochten zelf een plek kiezen, bijna alle plekken hebben stroom. Speeltuintjes zijn prima (en met een hek eromheen!). Bakker, bar en eetgelegenheid op de camping. Sanitair is wat karig en verouderd maar ruikt fris. Perfecte uitvalsbasis om te kitesurfen.
Vriendelijke ontvangst, wij hebben hier een nacht gestaan met pech en de eigenaresse was heel behulpzaam. Speeltuintje is helaas erg stoffig als het droog is, sanitair gelukkig wel goed dus het zwarte stof kon ook weer afgewassen worden! Heel veel stacaravans en dit vinden wij niet zo gezellig maar dit is persoonlijke smaak. Prijs is €25 inclusief stroom per nacht, vind ik aan de hoge kant voor wat je krijgt.
Goede uitvalsbasis voor Plopsaland (8 minuten fietsen) en leuk speeltuintje voor kinderen. Mooie nieuwe trampoline die voor veel plezier zorgde. Douches zijn lekker, zonder drukknop/tijdslimiet. Lozen van grijswater zit op een onhandige plek als je een wat grotere camper hebt. Broodservice en ijsjes verkrijgbaar op de camping.
Prima camping met kleine kinderen, zwembad met ondiep gedeelte, luchtkasteel en mini speeltuintje. Nette plaatsen en sanitair. Restaurant is goed en betaalbaar. Kust Yport is op 5 minuten fietsen. Gebruik wasmachine is 6 euro.
Stevige grindplek, geen last van de doorgaande weg. Douches waren dichtgeschroeft dus niet te gebruiken, toiletten waren schoon. Als je bij het digitaal inchecken kiest voor "camping car park" (blauwe pasje) dan betaal je maar €10 per nacht en sta je op de camperplaatsen net na de slagboom.
Hele comfortabele ruime plek. Sanitair stonk wel beetje maar zag er schoon uit. Stroom is € 4 per nacht en wasmachine €4 per wasbeurt. Wij waren hier 8 oktober en toen waren er helaas zoveel muggen dat we niet langer zijn gebleven dan 2 nachten.
Schone basic campingplaats. Let op als je nog geen lid bent van camping-car park, dan betaal je nog eenmalig €5 euro voor een pasje. Lekker zandstrandje op 5 minuten lopen.
Prima camperplaats zonder stroom. Je hoeft niet perse €20 te betalen als je later op de dag aankomt, je betaald namelijk alleen tussen 9.00 en 21.00 dus dan is het voordeliger om een aantal uur los te betalen. Serviceplaats basic maar aanwezig.
Hele leuke camping om te staan met kinderen, veel speelplaatsen en dieren. Broodjes bestellen via hun eigen app werkt perfect. Camperplaats is alleen maar een betonnen parkeerplaats dus ik zou aanraden om voor paar euro meer op de camping te gaan staan. Wij komen zeker nog een keertje terug!