@dikkebeukert
- 2024
Heerlijke overnachtingsplek met zeer vriendelijke eigenaar, fantastische ontvangst. bereikbaar via goede wegen , waarvan het laatste stuk vlak, maar een puinpad (gebroken) is. zeer schoon sanitair, ruime schaduwrijke plekken , maar ook zonplekken zijn beschikbaar. een wandelpad (de eigenaar weet de route) leidt je naar de Kravica watervallen, een must see wat ons betreft! Rustige camper/overnachtingsplaats die wij zeker aanraden! €25, 2 pers
mooie locatie met zeer goede voorzieningen , water is gratis , wasmachine 6 mark per was, wasrek bij de beheerder te verkrijgen. 1km lopen en je hebt een supermarkt, bushalte en treinstation (tunneltje door). Erg vriendelijke en behulpzame beheerder.
heerlijke groene plek om te overnachten. Aan de rivier (vrbas). plekken zijn redelijk vlak. de naast gelegen hoofdweg is er , maar niet storend. lekkere rustige plek.
heerlijke plek! prachtig sanitair! zeker een overnachting (of 2 ) waard !!!
heerlijke plek , aan het doorgaande water waar altijd voorbijgang is met boten. heerlijk stil , alleen geruis van het riet , geluid van vogels etc... sanitair is dik in orde , ontvangst was uitermate vriendelijk en last but not least, zeer behulpzaam ! wij komen hier zeker terug ! Thijmco en Anke
Enorm gastvrij ontvangen , prachtige locatie, rustige plek. zeker aan te raden !
geen voorzieningen , maar een heerlijke plek . verkeer heb je overal maar went snel. tussen 0800 en 1900 betaal je 1,60€ per uur, van 1900 tot 0800 is het gratis. mooi uitzicht op de burchten de beide bruggen. dichtbij het stadscentrum. erg welkome plek