@diniliesje
- 2023
We hebben 2 dagen met veel plezier op deze heerlijke, ruim opgezette en relaxte camping gestaan. Alles wat je maar kan wensen is hier aanwezig. De gastheer en -vrouw zijn super vriendelijk. Een leuke bijkomstigheid is de wijngaard en de wijnproeverij incl. rondleiding die je mee kunt maken. De omgeving is prachtig, plaatsen als Vorden, Ruurlo en Hengelo liggen op fietsafstand. kortom, we komen zeker nog een keertje terug.
Fantastische terrascamping, super vriendelijke eigenaren. We komen hier al jaren. Mooi zwembad, veel ligstoelen.Sanitair is verouderd, werkt wel goed is schoon. In 2026 wordt een nieuw sanitairblock gebouwd. Camping is nmm niet geschikt voor mensen, die minder goed ter been zijn. Restaurantje op camping is goed, gezellig, maar tegenwoordig best wel prijzig. Mooie omgeving, ook redelijk goed te fietsen, supermarkten en restaurants op ong. 7 km.
Een mooie camping bij een schapenfarm, met prachtig uitzicht over de baai. Super aardige eigenaren, klein winkeltje met basis benodigdheden, maar ook streekgerechten en lamsvlees, 2x per dag open. Ruim en schoon sanitair en waanzinnige wandelmogelijkheden. Echt een aanrader, ook voor de oversteek naar Ierland.
We hebben hier 3 nachten gestaan, een beleving op zich. De camping ligt aan beide zijden van een weggetje. Links, bij de woning van Bob, de oude maar zeer vriendelijke eigenaar, ook plaatsen, met "sanitair", 1 wc, 1 douche (betaald). Rechts groot grasveld, je mag staan waar je wil, met mega mooi uitzicht. Plaatsen niet verhard, blokken zeker nodig. Goede uitvalsplaats voor Harlech en Snowdonia National Park. £15 per nacht (flexibele prijzen🤔)
Echt een aanrader. Een hele leuke mooie en rustige camping met super vriendelijke eigenaren. Het sanitair is prima en goed schoon. De plaatsen zijn voorzien van water (gratis) en elektriciteit met meter (naar gebruik). Dorpje ligt op loopafstand en heeft een gezellige pub, Holly Bush.
Sitecode: 111954
Een prima camping, aardige eigenaar. Wij betaalden £ 20 incl. elektra voor 1 nacht, goede prijs/prestatie.
We hebben 2 nachten op deze gigantische parkeerplaats van de schapenveiling gestaan. £ 15,- per nacht, contant betalen in een honesty box. Wc's, grijs water en chemisch toilet gratis en 24u/pd open. Wel blokken nodig. Vooraf oriënteren of er de volgende dag een veiling is. De camperplaats ligt op loopafstand van het gezellige stadje met veel pubs en eetgelegenheden en er is ook een kaasmakerij, waarbij je een leuke tour mèt proeverij kunt boeken
Leuke camping, bij de zeer aardige boer. De plaatsen zijn ruim, met mooi uitzicht. Het sanitair is verouderd, maar zeer schoon. De prijs is £ 22,- incl. elektra. York ligt op goede fietsafstand en er is een groot winkelcentrum op een kwartiertje fietsen, waar een P&R is en de bus naar York vertrekt.
Drukke parkeerplaats bij mooi park, Ideaal voor een bezoek aan Cambridge dat op wandel-fietsafstand ligt. Vanaf schemering gaat slagboom dicht. In- en uitrijden is dan niet meer mogelijk. Ook is het schone sanitair dan gesloten. Er is ook een dogwash-mogelijkheid. Hiervan wordt dankbaar gebruik gemaakt door de hondenbezitters. De overnachting kost £ 15.
Leuke camping, op loopafstand van het gezellige stadje aan de kust. Zeer vriendelijke eigenaren, sanitair enigszins verouderd, maar alles werkt èn het is schoon. Je kunt niet vooraf reserveren, maar als je èèn dag van tevoren belt, wordt er wel een plaatsje vrijgehouden. We hebben voor 3 nachten £ 90 (€ 108) incl. elektra betaald, best prijzig, maar ondanks dat komen we er graag.
Prima camperplaats op korte afstand van de zee. Om toegang tot het terrein te krijgen kan wat lastig zijn, met 2 verschillende zuilen, telefonische hulp is bereikbaar. Prima plek voor de overtocht van en naar 🇬🇧 . Uitstort voor toilet en grijswater en vers water is aanwezig.
Leuke plek langs de vaart, schaduwrijk en op korte fietsafstand van Gent.
We hebben hier 3 nachten gestaan op een camperplek. Werden enthousiast ontvangen door de dochter. Er is behoorlijke achterstand in het onderhoud, waardoor de camping een trieste aanblik geeft. Het sanitair ziet er mooi uit, er werd alleen niet schoongemaakt, volgens ons. De omgeving is prachtig waardoor de camping een prima uitvalsbasis is, je moet er tenslotte toch zelf wat van maken.
Erve Bogman is een camperplaats om door een ringetje te halen. De plekken zijn allemaal ruim met een prachtig uitzicht over de landerijen. Het sanitair is ruim en vooral ook schoon. In de omgeving kan je mooie wandelingen en fietstochten maken èn Groenlo, het mooie vestingstadje, ligt dichtbij. Ook is Obelink op korte afstand, dus Erve Bogman is een prima uitvalsbasis voor leuke tripjes. We komen dan ook zeker terug, hopeliijk ook in de winter.
Een camperplaats zoals die hoort te zijn. Je mag zelf de plek uitzoeken, staat goed aangegeven, een aantal plekken hebben stroom. De eigenaresse komt 's avonds langs voor een praatje en de administratie. Er is 1 toilet, deze is echt schoon. Je kunt grijs water en toilet lozen, fietsen opladen. De omgeving is fantastisch. Alles is in de buurt. Bos, hei, vandaag in bloei, stadje, dorpjes, water. Lekker relaxed. We komen zeker terug.