@dinoman
loosplaats zou straks terug open gaan, de pomp is kapot ze zijn ni aant herstellen met dank aan gemeente werkers van Bornem
tijdelijk voor de winter geen water of loozen beschikbaar
net voor gebeld, praat geen nederlands, maar spaans zegt ie, en als je dan spaans tegen hem praat verstaat ie je niet en ik woon 30 jaar in spanje dus ik kan wel goed spaans, dus daar gaan we niet heen met de camper vrienden
leuke plek om iets langer te staan alleen vuilbak aanwezig . sta hier nu 2de dag ,nu niet zo druk we staan hier met 2 camperaars.
mooie plek rustig , staat wel een plastic toilet hok en bij de kiosk een klein vuilbak, maar voor de rest mooie plek bedankt aan het personeel van de gemeente die het netjes houden
mooi verzorgde plaats , zelfs met men aanhanger er bij plaats genoeg. goed om mooie wandelingen te maken in bos en rond het verzorgde domein, leuke hondenspeelwei met allemaal vriendelijke mensen,zelfs mogelijk om je hond wat te ,aten zwemmen in afgebakend gebied van de grote waterplas. we staan hier met paar camperaar super vriendelijk en allen behulpzaam,loozen van water en toilet, bijvullen water achter de hoek maar nog steeds op het domein
tijdelijk gesloten
mooie staanplaats voor 48 uur gratis vuilbakken aanwezig en loosplek beetje verderop op het bord staan alle aanwijzingen om daar te komen de plaatsen zijm miet groot als je tussen de lijntjes wil staan, met mem camper lukt het niet omdat ik aanhanger bij heb dus sta ik dwars plaats genoeg
ok plaats , wel veel rijgeluiden van de grote weg, alles is netjes wat meer kan je verwachten van een gratis plek tevreden over deze plaats. van de winkel zelf vanomobil iets minder tevreden van ben de naartoe gereden speciaal voor een nieuwe gas darm maar die hadden ze niet , zo een groot bedrijf voor campers en een gas darm hebben ze niet
goed voor overnachting, winkel naast parking en bar trowuens goede belgde broodjes daar kom er op regelmaat
omgeving niet echt netjes, bosjes en de bomen zouden wat Kleiner gemaakt mogen worden en zeker aan de super onhandige loosplaats je kan der niet onder door de takken die zo laag hangen ik kan der zelfs niet loozen rooster ondbreekt gevaar voor in de put te rijden en de plaats is super klein een camper van 7 meter zit al in de problemen, nee niet ok maar als je nergens anders terecht kan goed voor overnachten en shoppen lidl is om de hoek
niet meer bereikbaar met camper wel met fiets of te voet beetje verderop is nog plaats voor de camper ook aan zee ,sta hier al langere tijd zonder probleem met politie zolang je het maar netjes houd ,en nog een beetje verder is een grote plaats voor wel 400 campers
niet binnen te geraken meermaals gebeld men camper stond voor de bareel en block de hele weg dus wel terug moeten vertrekken op zoek naar een plaats waar ze wel willen open doen of calls beantwoorden heb het gezien hier niks voor mij
ruime parking goed onderhouden ,dicht bij alle winkels en eethuizen,gratis lozen en water vullen Ben de enige hier voorzover gewoon goede parking dicht bij dorps kern en mooie wandel routes en locale markten toppertje
wat een prachtige parking alles is hier gratis maar dan ook alles geweldig in de natuur,mooi aangelegde parking over nagedacht,wat men zegt over lage camper om binnen te komen ,de mijne is laag en ik heb dan nog een generator onder hangen geen probleem om binnen te rijden ben iets meer dan 7.meter lang 10 op 10 voor deze parking heb er veel gedaan laatste weken maar deze wint met volle teugen zelfs me hondje vind het leuk
sta hier nu zeer tevreden alles is er behalve het water kraantje doet het niet maar alles op wandelafstand ben de enige niet Spanjaard hier jajaja geen probleem ik kan me behelpen in het Spaans ook zeer rustige plek goed bereikbaar ook voor grote campers 8/10 als het water kraantje het deed 10op 10 dank aan de gemeente
perfect ,kan er niet veel meer aan toe voegen als je iets wil vraag het aan Bart of Geen beide zeer lieve mensen mooie plekken zelf uit te kiezen domein light met tussen 2 meertjes lekker om te zwemmen gewoon de perfecte plek om je natte eens op te laden je kan zolang blijven als je wil ik zelf hebaar 1 nacht gedaan omdat men eten ,drinken en water voorraad bijna op was ,dus moest ik verder trekken mar kom hier zeker wel terug voor langere tijd
super plek met men 7 meter camper absoluut geen probleem als je een beetje verder rijd via asphalt weg zie rechts meerde grote campers staan geen voorzieningen maar super rustig gedurende de week dagen aanrader bedankt aan de gemeente
zeer grote parking met schaduw plaats jonge boompjes,water gratis ledigen grijs en toilet gratis aan rivier met mooi uitzicht op oude brug goed toegankelijk voor grote en kleine Camper,bars en restaurants noo korte wandeling met dank aan de gemeente voor deze mooie en nu zeer rustige plek ik ben de enige camper en dat in het weekend
hoi ben nu hier op de camper plaats van ontvangst of zo geen klagen zeer vriendelijk en alles mooi uitgelegd wc en douche zijn netjes alleen iedereen in het douche gebouw kan je zien douchen geen geblindeerde deur of gordijn ik betaal 12 EU per 24 uur. in de omgeving niet veel te zien ben met de fiets gaan kijken en vond het zeer still zelfde als strand klein en stelde niet veel voor deze plek is goed om te overnachten en verder