@disjecta
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
Dit is een mooie camperplaats op ongeveer 30 minuten fietsen van de molens van Kinderdijk. De voorzieningen zijn schoon en de douches zijn groot met veel warm water. Je moet 5 minuten 1 euro betalen. In dit gebied kan het soms behoorlijk winderig worden. Naast de deur is een prachtige bakwinkel met een café. Het is gehuisvest door een grote windmolen. Erg aardig en gedienstig personeel. Aanbevolen.
Mooie rustige plek direct aan de rivier. Het prikbord (alleen in het Duits geschreven) geeft aan dat ze extra in rekening brengen voor elektriciteit, maar het lijkt niet te worden gemeten. Ik heb de stekker in het stopcontact gestoken en was klaar om te gaan. We hadden de faciliteiten niet nodig, maar voor zover we konden zien, waren toiletten en douches gesloten. Vanaf sommige plaatsen heb je een geweldig uitzicht op het kasteel van Stolzenfels en een fietspad net buiten de camping.
2019
Dit is echt een prachtige omgeving, vlak bij een kleine jachthaven voor roeiboten. We hadden een paar bars van 3G mobiele service terwijl we hier waren. Vredige omgeving. Hoewel er openbare badkamers zijn, zoals eerder gemeld, waren ze op slot.
Dit was een heerlijke overnachting voor ons in onze camper. Het is rustig en heeft een wandelpad van 8 km. Het draagbare toilet was onbruikbaar toen wij er waren. Het was volledig gevuld met papier. Dat is het enige probleem dat we hadden.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.