@djbsgraham
Druk op de ticketknop, rijd naar binnen, parkeer, zet je tent op en bezoek Bremen. Het is een klein stukje lopen naar de tram om de brug over te steken en de Stadtmusikanten te bezoeken. Fijn dat we de voorzieningen hadden die we nodig hadden voor onze laatste nacht voordat we terug naar de VS gingen: toilet, douche en toilet. De elektriciteit kostte ons minder dan €1 per nacht. Een comfortabel verblijf om onze reis af te sluiten. Rustig en comfortabel!
Absoluut de BESTE camping van onze hele reis! We waren een Amerikaanse reiziger met een gehuurde camper. Uitstekende voorzieningen: toilet, douche, afwasbak, wasmachine. We verbleven er twee nachten om Keulen te bezoeken. We hebben langs de Rijn gewandeld op de camping. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar. We hadden graag langer willen blijven. Een staanplaats met elektriciteit onder de bomen. Je zult het hier geweldig vinden. Loop naar de bushalte Uferstr, 700 meter naar rechts, en een klein stukje lopen naar de camping links.
De gastheer maakte grapjes bij aankomst en zorgde ervoor dat ik moest lachen 😊! Kleine camping, ver weg van het verkeer, en een uitstekende plek voor onze gehuurde camper (Amerikaanse reizigers). Er was een meter voor elektriciteit. Totaal €25 voor de plek, €0,90 voor elektriciteit. De beste deal van de hele reis. Voldoende toiletten en douches. Perfect na een bezoek aan Europa Park. Heerlijke nachtrust in een rustige omgeving. We voelden ons hier erg welkom. (Ik heb per ongeluk dezelfde recensie voor een andere camping geplaatst.)
Vriendelijke begroeting van de gastheer! Kleine camping, uitstekende plek voor onze gehuurde camper (Amerikaanse reizigers). Er was een meter voor het elektriciteitsverbruik en we verbruikten slechts € 0,90. € 25,90 per nacht + elektriciteit. De beste deal van onze hele reis. Voldoende toiletten en douches. Perfect voor onze route na een bezoek aan Europa Park. Heerlijke nachtrust in een rustige omgeving en de grapjes bij aankomst toverden een glimlach op mijn gezicht! 😁 We voelden ons erg welkom!!
We hebben enorm genoten van ons verblijf hier. We wilden even geen douchen in onze gehuurde camper en zochten een camping met toilet en douche. We hebben heerlijk geslapen, gedoucht en een uitstekende plek met elektriciteit gehad. Het was erg veilig en comfortabel, en we werden hartelijk en vriendelijk ontvangen door de gastheer. We hadden graag gebruikgemaakt van het nabijgelegen zwembad. We hebben het niet gebruikt, maar er was wel een wasmachine en droger om de was op te frissen.
Bij aankomst zagen we geen personeel. Een ander gezin hielp ons met de installatie. De bushalte was gunstig gelegen voor een bezoek aan Berlijn en het was ook op loopafstand van Netto voor boodschappen. We parkeerden op een grindpad, sloten de stroom aan en vulden onze waterflessen bij. Op de dag van vertrek moesten we geld in een envelop bij de receptie achterlaten. Ondanks dat we geen personeel zagen, was de camping aan de jachthaven een geweldige start van ons kampeeravontuur in Duitsland met een gehuurde camper. Uitstekende toiletten en warme douches!
Absoluut de slechtste kampeerplek van onze reis! We wisten bij aankomst niets van "Summer Fest". Verschillende kampeerders bezetten twee plekken, waardoor er weinig plek over was. Duur (52,50€) voor slecht aangegeven plaatsen en elektriciteit te ver weg. We moesten een borg betalen voor een langere kabel, die we de volgende dag terugkregen. De ingang was verplaatst vanwege de bouw van nieuwe faciliteiten. Moeilijk te vinden/navigeren. Het nieuwe toilet/de nieuwe douche was het enige positieve punt. Er werd geen plattegrond van de kampeerplaatsen verstrekt - "Parkeer waar je kunt" van het personeel.
Vlakke parkeerplaats, meerdere campers. Uitzonderlijk lage prijs (26€ plus 5€/elektriciteit). Gratis toiletten + afwasbak. Douches, 0,50€ voor 3 minuten. Klacht: je moet de bewegingssensor van de douche constant activeren en de eerste nacht was de verste douche koud. Aldi en Lidl in dezelfde straat, bushalte naar de Behf op 5 minuten loopafstand. Geweldig voor een bezoek aan kastelen. Tot nu toe het beste verblijf van onze reis, qua prijs en locatie.