@dmcv
Lid van Campercontact sinds 2018
Gestopt in maart. Alleen ons ter plaatse. Geen moeilijk klassement. Had moeite om 7m mhome op het veld te krijgen. Geparkeerd in de parkeergarage. Loos voor M en F. Niet verwarmd. Zeer behulpzame eigenaars. Wifi uitstekend. Bus naar buiten naar de stad. Geen goede hondenuitlaten.
We verbleven in maart. Alle grasvelden zo zacht in nat. Veel mensen hebben geparkeerd met wielen op de rijbaan zodat ze niet vast kwamen te zitten. Loos moe en erg koud. Elektrische aansluitingen oud en gehavend. Omgekeerde polariteit. Restaurant open. Goed voor hondenuitlaten. Wifi is goed, maar wordt overbelast als de site druk wordt.
Erg druk, zelfs in maart. Unisex toiletten, wel schoon en efficiënt. Waarom geen zeep of handdroger? Uitstekende wifi. Lijkt erop dat het er leuk zou zijn voor kinderen in de zomer. Goede verharde standplaatsen.
De tweede keer hier. Het is een echte camping met alle faciliteiten altijd open (behalve het zwembad, natuurlijk). Kleine winkel, wasmachines, carwash, bar en café. Toegang tot het strand door gebruikelijke sjofele braakliggende terreinen, maar goed voor hondenuitlaten. Veel overwinteraars in de winter, maar laat maar. Merk op dat ze mensen twee velden laten gebruiken als een nu dat de mhomes groter worden! Goed geleide bi-site.
Ik was dol op deze site. Klein en ongewoon. 25 euro per nacht inc elect en wifi. Brood dagelijks bij betaling van het vertrouwen. Plaatsen onder avocadobomen. Een beetje zoals een "hippie" -commune maar goed onderhouden en gerund. Laat de rommelige parkeergarage en drive je niet afschrikken. Mooie schone loos. Water op het veld, elektrisch dichtbij. Honden zijn OK. Gemakkelijk lopen langs het strand naar Nerja. Zorg ervoor dat je naar de "oude stad" loopt.
Een prachtige site, hoog gelegen op de Sierra. Uitstekende sanitaire voorzieningen, verwarmd en brandschoon. We bezochten het in maart 2018. Log brand in de bar. Had een probleem op een zachte ondergrond, maar het was geen probleem voor de "baas" om me te helpen slepen. Personeel kon niet meer behulpzaam zijn. Thee is een zwembad en andere spelfaciliteiten. Individuele percelen in bossen. Overvloed van ruimte tussen eenheden.
Mooie site. Receptie, restaurant, toiletten etc ingericht als een klein dorpje. Ruime staanplaatsen en toegangswegen. Geweldig wandelen.
Zeer smalle weggetjes. Smerige site, heel erg ingepakt. Ellendig en onbehulpzame receptioniste. Kleine staanplaatsen, we hebben een 7,5m mhome. Kwam weg zonder te blijven. Misschien is het beter in de zomer?
Eenzaam in februari dus we bleven niet. Gewoon een grote layby naast een heel groene rivier! Zeer handig voor stad. We liepen de hele stad door en gingen toen weg. Leuk om zo dicht bij de stad te zijn.
Zoals iedereen een leuke plek zegt. Een klein "landpark". We namen onze hond mee voor een wandeling vanaf de camping, de heuvels in naar de sneeuwgrens. Sanitaire voorzieningen gesloten in februari. Drinkwater beschikbaar. Vuil track drive in, kan een probleem zijn als het nat is. DIA supermarkt in de stad evenals wellas andere winkels.
zeer goede tussenstop. barrière liet ons niet uit dus we spraken met Spaanse persoon op intercom je MOET je voertuig kenteken nummer registreren wanneer je betaalt. kaarten worden geaccepteerd. kan het niet begrijpen waarom de instructies voor het doen van een betaling alleen in het Spaans zijn? toch krijgt pamplona veel buitenlandse motorhomes?
Goede vlakke plaats. Mooi park ernaast. Nieuwe toiletten aan de overkant van park. Winkels op korte loopafstand naar de stad.
Erg teleurstellend. Slordig. Vol met auto's. Geen enkele plaats. Geen vlakke plaatsen. Urinoirs zonder deur. Aangekomen half februari. Geen water bij de kranen of toiletten. Niet gebleven. Vertrokken en naar Valandray gegaan.