@dnarbflar
Bij aankomst maakten we een korte wandeling en ontmoetten we de vriendelijke eigenaar en de verschillende dieren. De camping is erg rustig en een prima startpunt voor fietstochten. 's Avonds waren we nooit alleen voor onze camper. Sam de hond en de vriendelijke kat waren er altijd.
We verbleven hier twee nachten. Het is een erg mooie camping, omgeven door diverse bomen. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon, esthetisch aantrekkelijk en passen goed bij de algehele omgeving. In de winkel is een breed assortiment regionale producten te koop. De camping is een goed startpunt voor fietstochten naar verschillende steden en dorpen. We voelden ons er zeer op ons gemak, hebben goed geslapen en de omgeving uitgebreid per fiets verkend.
Dit was ons tweede bezoek en we werden wederom hartelijk ontvangen. Alles is brandschoon, met oog voor detail en artistieke flair ingericht, en de locatie is een perfecte uitvalsbasis om te fietsen of de nabijgelegen bushalte te gebruiken voor stadstours. We komen zeker terug.
We komen minstens twee of drie keer per jaar naar Camping t Plathuis. We worden er altijd hartelijk ontvangen en de eigenaren nemen altijd de tijd voor een praatje en om ideeën uit te wisselen. Voor ons is het proeven van de regionale gerechten in het restaurant op de camping een absolute aanrader. De menukaart is klein, maar heerlijk. Camping t Plathuis ...
We werden hartelijk ontvangen op het plein, alles werd getoond en uitgelegd. Onze wens om met Nederlands benaderd te worden, zodat we het konden leren, werd onmiddellijk ingewilligd. We kunnen de plek ten zeerste aanbevelen. Alles is met hart en ziel ingericht, alles is schoon en het ontbrak ons aan niets. Het is een prima startpunt om te fietsen en ook voor een dagtocht naar Texel. We komen zeker terug. Dan kunnen we hopelijk ook beter Nederland
We werden hartelijk ontvangen en alles werd ons uitgelegd. De toiletten, douches en afwasruimte zijn erg schoon, worden dagelijks schoongemaakt en zijn prachtig gepresenteerd. Er zijn ook brochures beschikbaar. Inchecken en uitchecken is op elk gewenst moment mogelijk via een terminal. Helaas was het weer niet zo mooi als we hadden gehoopt, maar we hebben wel een fietstocht naar Franeker en Harlingen kunnen maken. We komen terug. 🥰 Met vriendelijke groet, Ralf & Kerstin