@docdipido
- 2018
zeer mooie plek, supervriendelijk personeel, centraal gelegen, nieuwe en zeer verzorgde douches, elk met een familiedouche (met eigen wastafel), veel kleine toiletten met koudwaterwastafels, deze zijn ook erg schoon en gerenoveerd; gemengde vakantiegangers en langkampeerders, ondanks de lichte ligging op een heuvel, vlakke vlaktes, alles onder berkenbomen, rustig, veel ruimte voor kinderen, kleine kiosk die (bijna) alles heeft, inclusief broodjesservice.
Zeer mooi gelegen plaats, broodjesservice en kleine kiosk, vlakke parkeerplaatsen (soms erg smal voor opvouwbare daktent en luifel), ideale locatie om te wandelen. Douches en toiletten (3 mannen, 3 vrouwen) beperkt, helaas ongunstige regeling met de schoenen, vuile vloer in de douches. Extra kosten voor elektra, wifi etc. niet up-to-date en te duur.
Kan ik het alleen eens zijn met de vorige sprekers: de schoonste sanitaire voorzieningen die we ooit hebben gezien, kinderbad, familiebadkamer, grote speeltuin en zwembad, geweldig uitzicht, directe toegang tot het strand, kleine supermarkt, restaurant, alles was aanwezig; Camperarea erg strak, maar alles is aanwezig.
Mooie, groene en zeer rustige camping met veel bomen en grasvelden. Camper (7,5 m +) goed mogelijk. Oudere, maar super schone douches en toiletten (geen Franse wc!), Wasmachine, zwembad (zelfs kinderen), kleine speeltuin, baguetteservice. Fantastisch!
Heel mooi en stil. We hadden op verzoek een zeer schaduwrijke plek, die geweldig in de hitte was! Veel plekken zijn echter volledig zonder schaduw, wat zeker nauwelijks te verdragen is. Een beetje duur, maar oké. Slechts 20 minuten. lopen naar de Cité, de weg er erg mooi gelegen aan een gracht en schaduwrijk.
De eerdere beoordelingen beschrijven de realiteit: op het veld stonden ongeveer 5 niet-mobiele gsm's, anders alleen "caravan". Omdat we geen vooroordelen hebben, wilden we blijven, na vijf minuten service aangeboden door een van de bewakers van de caravan eigenaren (= beschermingsgeld) van onze camper. Toen we weigerden, zei hij, dan hadden we het nodig en vertrokken. Dus we reden verder
Zeer vriendelijk personeel, informatie over de Cinque Terre inbegrepen. Ondanks hoogseizoenkorting (slechts één op drie kinderen te betalen, 10% korting op contant geld). Mooi, schaduwrijk, maar smal terrein, zelfs met het 7,5m haalbare schip, inclusief elektriciteit, warm water € 0,50, warme, schone douches en schone toiletten, wasmachine beschikbaar. Dicht bij het treinstation (ongeveer 900m).