@dodi1951
Lid van Campercontact sinds 2026
We verbleven hier twee dagen, vanaf 23 mei. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en Greg heeft ons hartelijk verwelkomd. De plek is absoluut vredig en er is elektriciteit. Hoewel de douche en het toilet een beetje gedateerd zijn, zijn ze wel schoon. Aan de fantastische olijfolie te proeven, merk je dat Greg een gepassioneerde olijvenboer is. Heel veel dank aan Barbera en Greg voor de fijne tijd die we bij jullie hebben doorgebracht.
Zeer vriendelijke ontvangst, geweldige staanplaats met alles wat je nodig hebt, zelfs een fietswasplaats. Alleen de toiletten en douches zijn een beetje klein, maar dat is geen reden om punten af te trekken. Er is ook een klein zwembad, je krijgt 's ochtends verse broodjes of baguettes, grote staanplaatsen met elektriciteit en water, zeer goede wifi. We komen zeker terug!
Een heerlijke plek om te ontspannen, zeer vriendelijke ontvangst, we kregen uitgebreide informatie en alles wat je nodig hebt om te relaxen is aanwezig (zwembad, sauna, fitnessruimte, enz.). We verbleven hier 4 dagen en hebben er enorm van genoten. Als er al iets negatiefs te zeggen viel, dan was het de reis ernaartoe, maar dat doet niets af aan de fantastische plek.
Een prachtig gelegen plek, alles wat je nodig hebt is aanwezig, op ongeveer 150 meter van het fijne zandstrand, vriendelijke service, we verbleven hier 3 dagen, voldoende ruimte voor stoelen en een tafel, verdient 4 sterren.
De reis ernaartoe verliep probleemloos, we werden zeer vriendelijk ontvangen en brachten er drie dagen door. De staanplaatsen waren ruim en voorzien van alle benodigdheden. Een fantastische locatie, midden in het centrum, vrijwel direct aan het strand; we zouden er zeker terugkomen.
Een erg fijne camping, schoon, goed onderhouden en heel rustig. Ideaal om te ontspannen. Er zijn douches (niet nieuw, maar schoon en goed onderhouden) met warm water, en bijna alle staanplaatsen hebben water- en stroomaansluitingen. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam; we zouden graag terugkomen.