@donaldnobel
Wij hebben hier 7 juni en 9 juni gestaan en er waren meerdere campers. Niets van gemerkt dat je er niet mag staan. Camperplaats voldoet aan hetgeen er van gevraagd wordt.
Op heen- en terugreis hier gestaan. Doet een beetje rommelig aan. De eerste keer stonden er sportvissers met een caravan en die waren ladderzat. Keiharde muziek. De tweede keer stonden er caravans van de wegwerkers. Voorzieningen waren prima op orde. Autoverkeer was goed hoorbaar.
Inderdaad dure parkeerplaats. Ook bij ons camperplaatsen niet bereikbaar, dus ook op parkeerplaats gestaan. Voorzieningen zijn inderdaad top. Voor het douchen moet je ook nog betalen.
Sitecode: 19157
Wij zijn maar doorgereden. NOK 200 NK voor de plek en NOK 30 voor elektriciteit vonden wij wat veel voor een camper/parkeerplaats. Daar komen de documenten nog bij.
Schitterend uitzicht en erg rustig. Zorg wel dat je Noors muntgeld bij je hebt.
Mooie plek. Alle voorzieningen aanwezig. Wij hebben hier op weg naar en op weg terug van de Noordkaap gestaan. WiFi alleen vlak bij het tankstation.
Eens met alle achten en negens.
Onbegrijpelijk zulke mooie waarderingen en dan die cijfers. Alles wat voor ons beschreven is klopt. Alleen waren onze douches warm. Een dikke tien om de andere beoordelingen enigzins te compenseren. PS prima internet
Prijs is in overeenstemming met wat er volgens deze app 's wordt aangeboden. Pas hadden we al dus voor € 9,60 waren we klaar. Betaalzuil is zeer duidelijk. Je kunt Nederlands als taal ingeven. Internet prima. Wachtwoord is het door jou opgegeven emailadres.
Tja, wat moeten wij hier nog aan toevoegen?
Prima plaats om 1 of meerdere nachten te staan. Politie is wel langs geweest terwijl we aan het installeren waren maar geld ophalen ho maar. Ook als er wel geld opgehaald wordt komen wij hier zeker terug.
Prima plaats. Zullen wij op doorreis naar Spanje zeker weer aandoen. Kaartje halen t.o. gemeentehuis. Automaat accepteert geen buitenlandse kaarten. Tip: vlak voor de afsag naar de locatie krijg je aan de rechter kant een parkeerplaats. Als je daar parkeert ben je sneller bij het stadhuis.
Ook voor 2 nachten. Helemaal eens met vorige reactie
Stonden hier eind januari noodgedwongen 2 dagen. 1 dag teveel voor dat geld. Wel rustig geslapen.
Gelieve hier alle positieve reacties van voorgaande reageerders aan te treffen. Dus geweldige camperplaats, zeker als je de prijs in ogenschouw neemt.
hier v.a. 5/3/2017 drie nachten gestaan. Goede wijn behoeft geen krans. Perfecte plaats. Met 6 amp. kun je alles doen. Senseo gebruiken zonder koelkast uit te zetten. vriendelijk personeel.
Sitecode: 19496
Wat een verschil met sitecode 50163 (Peniche Portugal) We hadden om 12.00 uur gebeld. We konden uit het gesprek opmaken dat Senor om de aankomsttijd vroeg. We schatten in dat dat ongeveer 17.00 uur moest zijn. We waren er om 16.00 uur. tig keren gebeld maar geen gehoor. Camper stond voor de poort op gevaarlijke wijze geparkeerd maar dat kon niet anders. Om 17.00 uur komt Senor ineens naar buiten. Hij lag gewoon te slapen. € 15,00 voor zo'n plek veel te veel. idem douche 2,50 p/p . Geen WiFi beschikbaar. Na 650 km rijden uit arremoede maar blijven staan. Service heeft ie nog nooit van gehoord .
Goede wijn behoeft geen krans. Alleen het aanrijden was wat vreemd, maar vertrouw gewoon op de GPS coördinaten en je komt er vanzelf.
Prachtige ruime plaats. Mag de naam camperplaats eigenlijk niet hebben. Prijs inclusief stroom € 12,00.
Goede wijn behoeft geen krans. Alleen het aanrijden deed wat vreemd aan, maar vertrouw maar op de GPS coördinaten en je komt er vanzelf.
Camperplaats is nu onderdeel van de veel te dure en rommelige camping. Dus niet aanmelden bij toeristenbureau. Was op 28 juni nog niet geopend. Volgens niet al te vrolijke receptioniste gaat hij volgende week pas open. Daar hebben wij dus maar niet op gewacht.
€ 22,00 is duur betaald voor een zeer kleine plaats. Internet werkt nauwelijks, maar dat werd al door de havenmeester gezegd. Wel mooie wandelroute langs het meer. Sanitair zoals je van een haven mag verwachten. Ruim en schoon.
Prijs voor camper en 2 personen en elektriciteit NOK 250. Veel geld voor een doorgangcamping, vooral als je een hond hebt geen aanrader. Geen wandel- of fietsmogelijkheden. Narvik is 19 kilometer verderop.
Kan me alleen maar bij de vorige reacties aansluiten. Ook prima wandelmogelijkheden.
Sitecode: 20792
Goede camperplaats is daar moeilijk te vinden. Is wel belangrijk in verband met drassige ondergrond. Sanitaire voorzieningen uitstekend. Internet alleen bij receptie en niet op de camping zelf.
Wij wilden hier gaan staan maar vonden de plaatsen aan de smalle kant en dat is met twee Duitse herders niet handig. Als je aan beide kanten buren hebt kun je de garagedeuren niet meer openen en het opstapje nauwelijks neerzetten. We hebben wel het sanitair geïnspecteerd en dat is zoals bij alle jachthavens prima in orde. Zonder honden zouden wij daar zeker gaan staan!