@donesteban
- 2015
Dame aan de receptie correct maar niet meer dan dat. We werden naar perceel 60 verwezen. Helemaal aan de rand van de camping met best wel wat lawaai van de autoweg en de trein. WiFi derhalve onbruikbaar. Rond de receptie waren nog diverse leuke plekken vrij maar die werden ons niet toebedeeld. 1 nacht OK maar geen camping om er langer te verblijven. Aldi op 3,5 km fietsen.
Prima doortrekcamping op 5 km van de snelweg. Prima schone toiletten. Zelf papier meenemen. Goede Wifi 2 euro per dag. Stroom naar wens 6 of 10 amp. Geef je perceelnummer op en de 230 wordt door receptie via een app aangezet. Niet de mooiste camping maar nu in april lekker rustig en we hebben er prima geslapen.
Wij kiezen al diverse jaren voor deze camping. De vele positieve reviews zegt eigenlijk al genoeg. Naar het strand 2 km dus geen strandcamping. Tip: deuropening en luifel niet richting noorden. Soms zeer harde Tramontanawind van een of meerdere dagen.
Geen onaardige camping voor 1 a 2 nachten maar we werden direct naast een rumoerige verkeersweg geplaatst. veel lst van muggen. Sanitair basic. Geen bril, geen toiletpapier. Heet water was lauw. Iedere dag in de morgen en avond kinderdisco boem boem boem. Zal seizoensgebonden zijn.
Wat een leuke doorreiscamping. Prima afgebakende percelen, schoon sanitair, grijswaterplek makkelijk bereikbaar, verwarmd binnenzwembad. Water 28 graden. Wifi OK. Een camping om te onthouden!
Gezellige camping aan de Moezel. Kom er niet te laat aan of reserveer. Sanitair OK. Wifi werkt alleen fatsoenljk rondom de receptie. Beheerder loopt niet over van vriendelijkheid maar behandelt je voor de rest wel correct. Mede wegens de ligging prima doortrekcamping. Nancy op 22 km. Fietspad deels langs de Moezel
Groot drassig grasveld langs de Moezel. Percelen dusdanig afgebakend met paaltjes dat het onnodig lastig laveren is met onze 7,5 m. camper. Je plek wordt aangewezen terwijl de camping zo goed als leeg staat. Sanitair 2e gebouwtje een aanfluiting. Plas water op de vloer in toilet wegens lekkage. Sorry maar dit was de eerste en laatste overnachting hier.
Sitecode: 19429
Op bijna alle fronten een topcamping en een prima uitvalsbasis om Ronda te bezoeken. WiFi is helaas zo goed als onbruikbaar, ook als je direct naast de wifipaal staat.
Wat jammer dat dit de enige camping is om het prachtige Sevilla te bezoeken. Wifi alleen bij de receptie. TV ontvangst z.g.a. onmogelijk wegens overdaad aan bomen. Sanitair jaren 70. We hadden de pech regenweer te hebben waardoor de rode natte grond onder het schoeisel bleef plakken.
Prima cp aan de Saone op doorreis. Veel ruimte en 128 percelen. Maar door CC beloofde 10 amp aan de paal krijg je niet. Koffiezetapparaat en magnetron tegelijkertijd aan is bij ons 1500 watt. Dus 6,5 amp. PATS zegt de aardlekschakelaar bij gelijktijdig gebruik dus we moeten kiezen tussen het een of het ander. Gelukkig liggen de deksels van de stroomkasten er los bij. Je kan dus zelf de aardlekschakelaar weer omzetten.
Sitecode: 19766
Als je geweigerd wordt omdat je maar één nacht wilt blijven, kan ik dit bepaald geen doorreiscamping noemen. We waren eerder op deze camping. We kennen hey stugge gedrag van de dame aan de receptie. Sowieso iets te veel regeltjes. Contant betalen is natuurlijk niet meer van deze tijd. De camping als zodanig gaven we destijds 4 sterren maar daar trekken we er nu 2 vanaf. Bon Accueil is gelukkig niet de enige camping in Luxemburg.
Onze opinie: camping ongeschikt voor grotere campers. Waterpas levelen onmogelijk. Slecht kunnen slapen. Wifi matig. Veel vliegen. Zal in juli inharent zijn aan boerderijcamping. Na 2 dagen vertrokken naar een voor ons veel geschiktere camping in de buurt. Eigenaar verlangde dat we alle gereserveerde dagen betaalde. In principe correct maar aangezien hij ons op een onmogelijke plek plaatste was water bij de wijn niet verkeerd geweest.
Naast alle lofbetuigingen ook een minder leuk bericht. 2 maanden geleden 14 dagen gereserveerd. Bij aankomst was alles vol en werden we in een uithoek apart van de camping geplaatst met plakkerige gravel ondergrond. Direct naast ons een scheidingsmuur met een zeer lawaaierige hoofdweg. '6' amp. stroom uit een die al direct doorsloeg bij 1285 watt. Warm water sanitair lauw. WiFi 4 € per 5 u. We zijn er weggevlucht.
Ligt weliswaar (achter een hek met poort) direct aan zee je zit er op de keien. Vandaag wezen kijken of de camping iets zou zijn voor volgend jaar sept/okt. Ik kreeg aan de receptie te horen dat tegen die tijd de camping geheel wordt opgeheven. De eigenaar heeft een andere lap grond gekocht en begint een nieuwe camping die pas klaar is in 2023.
Straat oversteken en je ligt aan het strand. Gezellige boulevard met uitzicht op de prachtige Sierra de Bernia en de rots van Calpe. WiFi camping gratis maar hopeloos. TV op veel plaatsen alleen mogelijk met losse schotel. Stroom 6 amp. 10 amp. mogelijk met €2,50 p.d. bijbetaling. Eén groot toiletgebouw met oud maar schoon sanitair. Ondanks de minpunten toch bij velen een geliefde camping. M.i. ook al vanwege de ligging en de gezelligheid.
Ik snap de 4 sterren van sommigen niet. 2 vind ik voldoende. Campinkje ligt aan een rumoerige weg. Ongezellig terrein. Sanitair OK. 7 km fietsen naar Cannes is vaak met auto's meerijden. Druk druk druk!! ACSI camping?? Eerste dag 35 euro. Tweede dag ACSI prijs. Ik heb voor 2 nachten 57,50 moeten betalen. Te verrekenen met 30 Euro borg voor een poortsleutel. Men wenst alleen betaling in especes. (contant) Deze camping hoeft voor mij niet meer.
Kleine terrascamping 25 percelen hoog gelegen met mooi uitzicht op zee. Uitstekend sanitair in 70er jaren kleuren. Ieder perceel eigen water en stroom. Leuk rond zwembadje 5x5. Bazige eigenaresse die je de les leest als je de camping onaangemeld oprijdt omdat de te kleine parkeergelegenheid vóór de poort vol staat. Leuk voor een keer dezecamping maar niet voor herhaling vatbaar.
We betaalden midden september 22,50 plus 2,20 toeristenbelasting p.n. Voor Italiaanse begrippen een gunstige prijs. Grote camping direct aan de rand van het Gardameer. Strand afgescheiden door een hek met poort die je opent met een polsband. WiFi hopeloos. Een enkele keer OK maar meestal nauwelijks of geen verbinding. Natuurlijk diverse pluspunten die al uitgebreid door anderen genoemd zijn en allemaal kloppen.
Sitecode: 20187
Eigenaar Sepp heeft het goed voor elkaar op zijn mooie camping. Alles klopt: mooie ruime percelen, verzorgd sanitair, goede WiFi (1 aansluiting gratis, verdere aansluitingen 4 euro per week). Op het toilet muziekje met hoog jodelgehalte. Je voelt je hier écht in Oostenrijk.👍🤠
Wij bezochten de camping op 29 okt. en kregen te horen dat men op 30 okt. ging sluiten. Dus de info t/m 31 okt. is NIET correct. Prima doortrekcamping met verwarmd sanitair, 16 amp. stroom en uitstekende WiFi. Met 24 euro niet goedkoop. Maar je krijgt wel waar voor je geld.
Gezellige camperplaats op goed verzorgd grasveld aan het water met ruime plaatsen. Sanitair, water en chemisch toilet op de jachthaven op 100 a 200 meter. Nu even geen sanitair wegens corona dus een mogelijkheid om de camper ten volle te benutten. Vriendelijke havenmeester. Hoe is de kwaliteit WiFi vroeg ik. Antwoord: het is gratis! Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Spar op 300 meter.
Ik lees een 7 als waarderingscijfer voor deze camping. Maar goed, het waren waarderingen in 2019 toen er nog geen coronacrisis was. Deze minicamping krijgt van mij een dikke 9. Geen 10 want we kunnen geen oordeel vellen over het sanitair. 24 ruime plaatsen op een goed verzorgd grasveld. vriendelijke eigenaar die duidelijk prijs stelt op goede reviews! Da's nooit verkeerd!!
Voor op doorreis is dit een prima camperplaats. Geen sanitair maar voor de rest alles aanwezig incl. gratis wifi. Geen 10 amp. zoals door iemand vermeld maar 6 amp. Dat er vaker stroomproblemen zijn, bleek ook tijdens ons verblijf een week geleden. Om 7 uur 's morgens viel de stroom uit. Toegang via het aan de paal kopen van een card waarop je een tegoed zet geldig voor alle CP's van deze keten.
Prima doorreiscamping. Sanitair basic maar schoon. Hele jaar geopend dus men speelt ook in op campers. Helaas weinig geasfalteerde plaatsen want na regenval zullen diverse onverharde plekken veelal drassig zijn. Mooie omgeving. Hier komen we terug.
Veel te duur voor het gebodene. Met een middelgrote camper nauwelijks bewegingsruimte. Wifi werkt alleen in de buurt van de receptie. Personeel ongeinteresseerd. Sanitair redelijk maar verouderd. Bus naar het mooie Toledo stopt in de buurt van de camping 10 minuten over het uur. Deze camping mist concurrentie.
Prima camperplaats met grindondergrond. Levelen is nauwelijks nodig. 16 amp. stroom. Sanitair van naastgelegen camping volledig ter beschikking. Op terrein ook een blokhut met beperkt sanitair. 50 plaatsen? Gaat echt niet lukken. Met 34 campers is het vol. Nauwelijks schaduw dus prima TV-ontvangst... Langs de rivier Allier is het leuk fietsen met veel terrasjes en restaurantjes.
Uitstekende doortrekcamping. Wil je TV, test dan eerst op je plek de satellietontvangst voordat je de poten uitdraait;-) Receptie vriendelijk, behulpzaam, bevallig:-) en Nederlandstalig. Mooi sanitair en gratis wifi die niet werkte toen we er waren. Zou met spoed hersteld worden.
Nog nooit zoveel 10en in een camperplaatsbeoordeling gezien. En terecht want hier klopt zo goed als alles. Pas 1 jaar geopend. De zeer vriendelijke eigenaar Juan (die overigens nog zelf de toiletten poetst) hecht zichtbaar waarde aan kwaliteit. Campello heeft een mooie verzorgde lange strandboulevard op loopafstand waar het tramspoor naar Benosorm of Alicante parallel aan loopt.
Alle campings in de buurt (waaronder een paar tegen zeer gunstig ACSI tarief) zijn pas op 1 april of later open. Dan maar naar de CP van de Franse cp-keten genaamd Campingcar Park. Grindplaatsen afgebakend en groot genoeg voor campers van normale afmeting. Geen sanitair maar wel water, chemisch toilet, stroom (10 amp.) en gratis wifi. Toegang via toegangscard te koop aan de paal.