@donxu007
Gewoon perfect. je hebt alles wat je nodig hebt - en bovendien brandschoon. personeel is geweldig en zeer behulpzaam. Het centrum van het dorp ligt op 10 minuten lopen en je hebt een supermarkt en 2 restaurants (reserveer van tevoren omdat we geen plaats hebben gevonden) en een pub.
Overdag druk, maar 's avonds/nacht wordt het rustiger en rustiger. net achter de parkeerplaats was een klein café opgezet - perfect voor het ontbijt. Schone waterslang beschikbaar. plaats is schoon als je het zeewier niet erg vindt dat deel uitmaakt van de ervaring
we parkeerden direct naast de speeltuin - waagden ons niet op de pier. toiletten beschikbaar en zelfs een buitendouche als je het koude water niet erg vindt. de plaats is schoon en rustig - met een pub er tegenover, zodat je de nachtelijke stropers naar huis kunt laten gaan. Alleen dat - de rest van de nacht was rustig. leuke plaats.
kwam 's avonds laat aan, maar degene die de leiding had, liet alle details etc. achter en maakte het ons heel gemakkelijk om ons te settelen :) De locatie is prachtig en de faciliteiten zijn perfect. Jammer dat we niet meer tijd hadden om ervan te genieten
Eerst druk, maar nadat de winkels gesloten waren, was het stil. Supermarkt recht tegenover parkeerplaats. Jameson-distilleerderij aan de achterkant. Voorzieningen voor schoon water en afvoer van zwart water zijn geweldig! er zijn toiletten maar heb ze niet gebruikt. Ochtend - het begon rond 9 uur druk te worden
in het begin was het een beetje druk met geparkeerde auto's en mensen die kwamen en gingen, maar 's avonds was het rustig. De ochtend was kalm en er zwommen zwanen en eenden voor ons, wat geweldig was. Op loopafstand zijn pubs, boodschappen etc. Vergeet niet het parkeertarief te betalen.