@douweina
begin juni hier 3 dagen geweest: veel (gepensioneerde) Nederlanders. Ruime plekken met veel schaduw, lees groen. Leuk zwembad, best wel groot voor een kleinere camping. hoogte tunnel is 2.8 Meter. met een buscamper goed te doen. helaas geen wc papier in de toiletten. het mooie stadje 'Die' is 6 minuten fietsen, weinig hoogte verschillen.
met de (gewone) fiets naar centrum Valencia gefiets over zeer goede, ruime en nieuwe fietspaden. ca 12 km. De stad is prachtig!! camping is prima. je hoort wel wat verkeer maar dat kan je ook verwachten op een stadscamping goed beveiligde camping.
vriendelijke ontvangst receptie. leuke bar/restaurant en een kleine zwembad. verlichting 's nachts zeer matig. vooraf boodschappen doen want supermarkt bagnols sur ceze 10 km verderop. cascade sautadet falls lopend vanaf camping te doen!
Hele mooie plek. Zo schoon heb ik het nog niet meegemaakt. Er is een restaurant en bar, ziet er leuk uit allemaal. vanaf de camping wandel je zo naar de rivier (3 minuten) en heb je een prachtig uitzicht vanaf de brug. om er te komen is een kleine uitdaging, laatste 1,5 km onverhard pad maar er zijn wel stroken waar je elkaar kunt passeren. wij hebben een buscamper (5.40 meter) en dat was prima te doen. Het is een terrassen camping.