@dplaar
5 ruime plaatsen op parking aan sporthall op 100m van Hypermarkt SuperU . Vrij rustig, OK voor 1 nacht. Stroom + water mogelijk met gratis jetons af te halen bij tourist info aan het stadhuis (1km ver!) = minpunt Lozen sanitair en grijs water kan wel probleemloos zonder jetons. De foto's zijn niet actueel, nu ander systeem geplaatst .
5 ruime plaatsen op parking aan sporthall op 100m van Hypermarkt SuperU. Vrij rustig, OK voor 1 nacht. Gratis ! met mogelijk elec. + water maar uitsluitend met gratis jetons af te halen bij tourist info aan het stadhuis (1km ver!) = minpunt. Lozen sanitair en grijs water kan wel zonder jetons.
Buiten camping = 14€ incl 16A stroom + douche en toilet lozen in de camping. Wel gelegen juist naast de baan. In camping : mooie ruime plaatsen aan het water = 18€ excl. stoom, water, douche, toerist taks, Wij stonden buiten, alleen, met ruime plaats. Nachtverkeer weten we nu nog niet !
Aan dorpsrand naast gemeente depot. Heel rustig, maar ook verlaten. Geen voorzieningen. Wij stonden er alleen, Oké voor 1 nacht op doorreis.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2023
Deze CP bestaat niet. meer. Pleintje is afgezet met verkeerspaaltjes. Campercontact verwijderd deze CP aub
P13 is de betere CP, 24€ /24u telt vanaf aankomst-uur. 5€ combiticket kun je kWu kopen of Watet of sanitair. Met cash of kaart. Op 100m vh strand! Uitstekende CP
Zeer mooi aan een baai gelegen kleinere camping. 15tal plaatsen direct aan het strand! Zie foto met prijzen 2023. Reservatie sterk aanbevolen. Wij konden er helaas niet verblijven wegens volzet. Spijtig...
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Camping helemaal Oké zoals in de vorige reviews staat. Klein maar fijn. Wij hadden een prima tijd. Douches waren lekker warm en proper. Wifi soms moeilijk. Fiets huren, ook MTB, mogelijk aan 9€/dag. 74€ betaald 2nachten: camper+2pers. Gebruik coördinaten, 500m grindweg indien tegenliggers = smal. Reservatie absoluut aangeraden! Let op: "Camping Mon Paradis" op 100m met idem coördinaten.