@dplaar
5 ruime plaatsen op parking aan sporthall op 100m van Hypermarkt SuperU . Vrij rustig, OK voor 1 nacht. Stroom + water mogelijk met gratis jetons af te halen bij tourist info aan het stadhuis (1km ver!) = minpunt Lozen sanitair en grijs water kan wel probleemloos zonder jetons. De foto's zijn niet actueel, nu ander systeem geplaatst .
5 ruime plaatsen op parking aan sporthall op 100m van Hypermarkt SuperU. Vrij rustig, OK voor 1 nacht. Gratis ! met mogelijk elec. + water maar uitsluitend met gratis jetons af te halen bij tourist info aan het stadhuis (1km ver!) = minpunt. Lozen sanitair en grijs water kan wel zonder jetons.
Buiten camping = 14€ incl 16A stroom + douche en toilet lozen in de camping. Wel gelegen juist naast de baan. In camping : mooie ruime plaatsen aan het water = 18€ excl. stoom, water, douche, toerist taks, Wij stonden buiten, alleen, met ruime plaats. Nachtverkeer weten we nu nog niet !
Aan dorpsrand naast gemeente depot. Heel rustig, maar ook verlaten. Geen voorzieningen. Wij stonden er alleen, Oké voor 1 nacht op doorreis.
Deze CP bestaat niet. meer. Pleintje is afgezet met verkeerspaaltjes. Campercontact verwijderd deze CP aub
P13 is de betere CP, 24€ /24u telt vanaf aankomst-uur. 5€ combiticket kun je kWu kopen of Watet of sanitair. Met cash of kaart. Op 100m vh strand! Uitstekende CP
Zeer mooi aan een baai gelegen kleinere camping. 15tal plaatsen direct aan het strand! Zie foto met prijzen 2023. Reservatie sterk aanbevolen. Wij konden er helaas niet verblijven wegens volzet. Spijtig...
Camping helemaal Oké zoals in de vorige reviews staat. Klein maar fijn. Wij hadden een prima tijd. Douches waren lekker warm en proper. Wifi soms moeilijk. Fiets huren, ook MTB, mogelijk aan 9€/dag. 74€ betaald 2nachten: camper+2pers. Gebruik coördinaten, 500m grindweg indien tegenliggers = smal. Reservatie absoluut aangeraden! Let op: "Camping Mon Paradis" op 100m met idem coördinaten.
Toestand tot vandaag is idem zoals beschreven in vorige reviews. Overal auto's geen vrije voor campers. Zie ook mijn foto
6€ incl lozen + water Uitsluitend betalen Visa of Mastercard Let op nwe locatie! Rustig aan de rand van industriële zoning voor +30 campers op 500m vh centrum op hoger gelegen perceel.
Gratis incl. lozen en water Ruime parking campers+bussen 1km van historisch centrum., makkelijk te voet bezoeken +/- 4uur (zonder museum bezoek) Het is de enige CP in Angers, rest gesloten wegens werken. Ruime propere parkeerplaats voor +50 campers, afgesloten mer hek. Water+lozen ernaast geen code nodig Code aanvragen 7/7 - 24/24 tel +31 (0)2 41 23 50 00 (Fr-Eng) ook af halen bij OT - PL. Kennedy 7 (op 1 km) Enig min punt : snelbaan nabij
Binnenrijden met Mastercard of Visakaart zonder problemen. Smalle plaatsen indien alle plaatsen bezet zijn - wat bij ons niet het geval was - rustig en centraal gelegen aan 13,40€ incl. toeristentaks. In juli/aug = iets duurder
Bevestiging van voorgaande reviews. Le Gardin = Le Jardin = De Tuin !!! Bij het telefonisch reserveren spreekt Gladys Franse taal maar ook een woordje Engels. Praktisch voor Nederlanders.
Op een grote parking, zoals beschreven in eerder review was er geen plaats voor campers omdat de hele parking inclusief de "langere" plaatsen ingenomen door personen agents en vrachtwagens. Geen gereserveerde plaatsen gezien. Wij zijn doorgereden.
Ommuurde parking van een school die praktisch vol stond met auto's. Op 400m van het centrum met winkels. Er is een service zuil. Geen gezellige plaats. Wij zijn door gereden naar Landivy 8km verder, en tevreden van onze wissel.
Dit is eigenlijk eenparking voor auto's., te small en te kort voor campers. Wij zijn er niet gebleven. Review van Sempre staat hier verkeerd. Hij bedoelde de Aire des camping-cars aan de haven welke wel OK is