@dr-reumers

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Een prachtige camperplaats met een prachtig uitzicht. Een zeer vriendelijke gastvrouw en heel behulpzaam. Een echte aanrader. groetjes van Dominique en Nicole

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

alle vorige review kloppen,3 nachten verbleven alhoewel we fietsers zijn gewoon even naar het dorp gefietst en terug op het strandje gaan vertoeven.1ste keer dat we dat gedaan hebben. de douches gaan voor 50ct 15 liter water maar de tijd regel je dus zelf. dus kraan volledig open korte tijd. de kleinkinderen kunnen allebei Engels enn zijn allen super vriendelijk . zelfs een lekker espressokoffieke gekregen bij vertrek.DIKKE AANRAADER

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

een zeer mooie camperplaats, met heel vriendelijke uitbaters . Met de fiets naar amalfie gefietst , in het terug komen in Ravello gestopt . Was pittig fietsen, maar wel mooi . Het eten was heerlijk . een aanrader 👍👍

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

super mooi,de eerdere reacties kloppen perfect,verkoopt heerlijke artisanale olijfolie en wijn.met de fiets naar Sorento is goed te doen.vlakke plaatsen

prachtige camperplaats, goede ligging om te fietsen. . Alles heel netjes .winkel en bakker dichtbij . zeer vriendelijke mensen een echte aanrader . Bedankt voor het fijne verblijf bij jullie. 👍👍

zeer fijne leuke camperplaats . zeer vriendelijk, mooie vertrekpunten voor de prachtige fietsroutes. wij komen zeker terug 👍👍👍