@draregedda
De vorige spreker heeft de omstandigheden goed beschreven. Er worden geen maatregelen genomen om de overstromingen te voorkomen! Sinds enige tijd kun je alleen op het plein komen als het kantoor bezet is! Buren moesten de hele middag voor de ingang wachten, anderen moesten op een andere plek overnachten, ook al hadden ze het parkeergeld betaald!
Het is een mooi groot veld, maar alles moet betaald worden! De plaats heeft veel oude muren en opgravingen van een Romeinse stad.
Er staan geen platanen op de kampeerplaats. Het is een vrij oneffen weiland vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de vallei. De restaurants waren open. De containers voor restafval zijn op slot!
Er zijn slechts 3 officiële parkeerplaatsen voor campers, maar parkeren op de andere plaatsen wordt getolereerd. Er is een prachtig park naast de deur en slechts een paar stappen brengen u naar een heel mooie plek! Helaas is er geen aan- en afvoerstation.
Zeer oneffen terrein wat bij regenachtig weer zeker voor problemen zal zorgen.
De plaatsen zijn erg smal, maar achter de plaats ligt een mooi park.
De plaats is afgezet met een slagboom. Om binnen te komen heb je een campingkaart nodig!
Het is eigenlijk een leuke plek met directe toegang tot het strand, maar deze winter is de plaats verschillende keren overstroomd en sommige plaatsen zijn modderig! De plaats is ook niet schoongemaakt! Wat vooral vervelend is, is dat de slagbomen niet bediend kunnen worden als het kantoor niet bezet is!