@drjowan
- 2019
Wij hadden dit voorbij zien komen en daarbuiten, hier willen we heen, het ziet er prachtig uit. Geprobeerd via mail en telefoon te reserveren, niets gehoord. dan de dag erna er toch maar heen gereden, nog steeds geen reactie gekregen. Bij aankomst blijkt dat maandag en dinsdag en rustdag is een er vanaf 16.00 uur iemand aanwezig is. Helaas staat dit niet aangegeven op hun site of op deze app. Wij zijn doorgereden naar een andere camping!
Vriendelijke eigenaren, prima, maar erg dure camping. Het stond wel vol, want je mocht staan waar en hoe je wilde. Tussen 22.00-7.00 moet het rustig zijn, wordt niet echt op gecontroleerd of rekening mee gehouden. Om 5.30uur ging een grote familie met 3 caravans inpakken, met genoeg herrie, rond 6.15 reden ze met gegil naar elkaar weg, waardoor er meerdere hun camper/caravan gingen pakken. Voor 7uur waren er al genoeg vertrokken. Dus vroeg koffie
Gastheer was vriendelijk bij aankomst. Wel erg duur €39 per dag incl stroom en schoon sanitair. Toilet en vuilwater kan niet geloosd Wij waren door reviews enthousiast, alleen viel het ons erg tegen, er liepen bouwvakkers, gastheer na aankomst niet meer gezien. Mee dineren alleen in weekend of meer meerdere op afspraak. Voor vrienden en familie van stel is het leuk om daar te staan. Zwickau is prima voor dagje. Ons viel het helaas erg tegen.
Deze camping zagen we vanaf een andere camping, brug over en hiernaartoe gegaan. Grote camping met veel vaste plekken, beetje rommelig maar een prachtig mooi plekje aan het water, heerlijk rustig. Er is een Grieks restaurant aanwezig waar je lekker buiten kan zitten. Fiets/wandelpad loopt door de camping heen, waardoor je zo de brug over loopt, het dorp in. Leuke wandelroute richting de burcht en klein buitencafeetje op hoek van de brug. Prachtig
prima plek voor je camper, let op je Nederlandse bankpas doet het niet. contant betalen in de automaat kan maar geen briefjes van €50,- daarom maar weer verder gegaan
per toeval hier beland maar wat een leuke plek. ruime plaatsen als je de camper slim wegzet. kaart via een automaat links in het midden van het haven gebouw. kleine supermarkt en restaurant met terras aanwezig. douches toilet en wasmachine naast de camperplaats. centrum is een half uur lopen.