@drmaus
- 1991
- Volkswagen
- Alkoof
2022
Alles past tot nu toe, alleen waar de buitendouche zou moeten zijn is voor ons verborgen gebleven.
Vandaag aangekomen en was verbaasd over hoe goed de toegang is georganiseerd. Er was een gids die ons assisteerde, maar die kennis van de Franse taal vereist.De plaats is voorbeeldig, het is een genoegen om hier te staan. Anders, zoals hierboven beschreven.
Nou, dat is acceptabel voor één nacht. Ongelijke plaats meestal van auto's tot geparkeerd. De servicekolom is buiten gebruik. De weg die langs loopt is niet te druk.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

De laatste recensie is helemaal correct want alles staat duidelijk beschreven. Nieuw is een zeer doordacht bevoorradingsstation.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Zoals eerder, een heel mooie plek. Alles is goed georganiseerd en goed doordacht. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een plek waar je je erg op je gemak voelt. 😊👌
Welnu, in Corona-tijden moeten hier ook de nodige beperkingen in acht worden genomen. Draag een masker bij het betreden van de pub, voer de vereiste informatie in op een slip en een beperkt menu.
Het meeste is al beschreven. Ter informatie dient ook te worden vermeld dat de receptie alleen bezet is tussen 17.00 uur en 21.00 uur. Maandag is de economie gesloten. Anders past alles.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden