@dromer1970
- 2021
hele mooie ligging, voor de campers vind ik het prima, de camping wat rommelig.. zou er niet willen staan met een caravan douches schoon maar niet te laat binnen komen anders kan je er geen gebruik van maken doordat het munt systeem is. wc's schoon
Mooie heeeele grote camperplaats waar je genoeg te doen zou hebben met een leuk zonnetje. Douche en toilet moet je overslaan want dat is niet alleen oud maar ook smerig, gelukkig hebben wij op onze plek water dus lekker douche in de camper. verder de prijs maakt het goed met grote plekken, stroom, water en zeker de omgeving. ook voor mij een 4 en wanneer er normaal en schoon sanitair had geweest een 5 waardig geweest
een mooie plek als je off grid kan, of echt campeer. geen voorzieningen maar in een soort park met een meertje aan de voet. wij zijn er op een zondag dus veel dagjes mensen. ik vind het top
wat een mooie schone camping in een geweldige omgeving om tot rust te komen. de helling naar beneden was een verassing maar goed te doen. twee hele vriendelijke uitbaters die ik veel geluk wenst met deze mooie plek.
voor mij alle sterretjes!! wat een paradijsje. vreselijk mooi gelegen mooi uitzicht heerlijk rustig en alles aanwezig! via sygic reden we er aan voorbij, heel klein verstopt pad maar de moeite waard om ff te zoeken
dit kan je geen camperplaats noemen! groot schoon speeltuintje, haventje aangelegd zandstrandje! alle faciliteiten voor camper aanwezig en ik geloof nog vrij onbekend want buiten 3 campers plus campervan en wij onder de bomen is er niemand!!!!!
wat een geweldig mooie camperplaats! we zijn zelfvoorzienend maar je heb hier gratis stroom. heerlijk plaatsje bij het water en heel leuk fiets en wandel gebied. hou er rekening mee afval kan je hier niet kwijt. verders helemaal fantastisch voor mensen die van rust en natuur houden
wat een mooie plek. kan hier met meer staan want tegenover heb je ook nog plaats om zonder stroom te staan, andere kant van de weg een mooi bos om te wandelen en fietsen. wij kwamen om te overnachten. lekker rustig en nog genoeg plek
hele mooie plaatsen tussen de bomen. toilet gebouw mag wel gerenoveerd worden maar je kan er douche en gebruik maken van toilet. wil je echt rust rust, zou ik het overslaan, muziek alom aanwezig van vaste gasten en een gezellig drankje kan tot laat doorgaan zonder na te denken of stil te staan bij andere camping gasten. maar als je daar doorheen kan kijken heb je een mooie camping gevonden
zeer nette camperplaats voor op doorreis, het geld zeker waard wanneer je dan ook kan betalen!! rond gekeken gevraagd, gewacht maar niets!! een advies, zet een brievenbusje neer zodat eerlijke mensen die graag willen betalen daar een envelopje in kunnen deponeren
wat een geweldige camping, kleinschalig, zeer grote plekken, heerlijke douche!!! schoon,vriendelijk in de zomer een leuk buitenbad iets terug een mountainbike baan ook skateboard, supermarkt ook op loop afstand en om te wandelen en fietsen ook top!!!
zijn er langs gereden en hard door gegaan. zagen plaatsen met metalen platen er onder!!
wat een geweldige plek!! met stroom en water plus wc, vriendelijke beheerder die m'n zoon van 11 op sleeptouw nam bij de koeien. hij was helemaal onder de indruk van een geboorte van een kalf. lekker rustig en dichtbij de geschiedenis van WO2, zeker een aanrader
mooi rustige camperplaats met gratis voorzieningen. alleen jammer dat er camperaars zijn die sochtends vroeg hun camper laten draaien omdat ze de elektriciteit nodig hebben en dan vervolgens lekker gezellig samen gaan koffie leuten!!! ff serieus!
Ik weet het, het ziet er heel chaotisch uit maar daar moet je doorheen prikken.het heeft ook een verhaal maar dat is te lang om uit te leggen. Wat een leuke en mooie overnachtingsplek. Een echtpaar man Hollands vrouw kroaat, vader en moeder van vrouw helpen ook. Wat een vriendelijkheid! Alles is aanwezig, op doorreis? Dan is dit zeker de moeite waard.
paar plekjes 12 euro met stroom, voor hond en 3 personen, heuuul mooi zwembad waar je leuk kan vertoeven als het weer het toelaat. En ja 3,- ingang plus als je wil douche 1,-. Ik blijft het schappelijk vinden en de mevrouw is super vriendelijk
alles is hier al gezegd, een geweldige plaats voor een leuke prijs, echt 1 die je zal blijven onthouden
je waant je in undercover serie, heel veel vaste plaatsen wel vriendelijke gastheer. kan een mooie plek zijn om te kamperen maar dan moet er echt wel wat gebeuren. met z'n 3 plus stroom 21,- kwijt dus geen 14,50
wat een geweldige plek dank jullie wel voor het aanraden, had het niet willen missen
Sitecode: 21975
wat een geweldige plek voor overnachting zeker met een hond. mooi park, riviertje, snachts rustig met auto's die over de brug komen. zeker een aanrader.
hele mooie plek voor overnachten, bij een dorpje, wel naast een weg
een camping die de bergen nemen de moeite waard is, vreselijk mooi meer met strand wat je helemaal rond zou kunnen lopen. sanitair gebouw schoon plekken wat onduidelijk maar was zo rustig dat het niet uit maakten. als je conditie heb kan je leuk wandelen, voor een hond walhalla
mooie camping, mooie plaatsen kom niet om 11 uur aan om te vragen of ze een plek hebben, je krijgt hem wel maar bij de man die er staat maakt er een problematisch verhaal van, wilde eigenlijk weer weg gaan. zwemmen? kijk goed naar de regels, m'n kind van 9 kreeg bijna een paniek aanval, die man kwam helemaal uit z'n bol al wuivend en schreeuwend natuurlijk geen woord Engels. wilde nog een dag blijven, zouden we dan moeten vragen.. doen we niet
een mooie plek voor rust en fietsen maar moet nog veel gebeuren aan onderhoud. grasmaaier aanschaffen zou geen luxe zijn, een camping met potentie, leuk voor doorreis maar absoluut geen 27,- p.n. waard in deze staat.
een hele nette camperplaats schoon sanitair wordt goed bij gehouden. voor fietsers zeker een aanrader
nette camperplaats voor een nacht, goed onderhouden zeer schone toiletten enige negatieve vuil mag vaker opgehaald worden verders top!
mooie camperplekken en we hebben er gestaan van vrijdag tot maandag met voorjeursboeking voor nog geen 80,-!!! ja elektriciteit apart maar als je normaal doet draai je 1 dag voor een euro douche 50 ct voor 5 min. onze hond heeft een geweldige tijd gehad en wij ook. een camping waar eigenlijk een bord moet hangen mensen toegestaan