@dtempelaar
Dd
- 2025
- Carado T447
- 2018
Het was op zich prima maar er zat helemaal geen sfeer in deze camping. Er waren 3 plekken bezet en de rest waren vaste seizoensplekken waar niemand nu was. Strand is wel supermooi. Sanitair is niet denderend en je moest betalen terwijl dit al aan de prijs was. Het was ok voor een nacht.
Gezellig plekje aan de haven. Wij hadden alleen heel veel last van de wind dus maar 1 nacht gebleven. Er zitten wat restaurantjes en via QR code makkelijk boeken. Op de palen zitten ook codes van de restaurantjes dus even de juiste zoeken. Wij hadden een heerlijke hamburger gegeten bij een eettentje op een bootje. Prima plek om te overnachten.
Sitecode: 19574
Leuk plekje bij de haven. Fijn grasveld voor de campers waar bijna de hele dag de zon staat. Sanitair is maar net hoe de ander voor je het achter laat. Zou wel iets vaker net wat beter schoongemaakt kunnen worden. Restaurantjes en ijswinkeltjes. Best veel dagjesmensen dus lekker wat reuring. Op loopafstand zit het kasteel dus leuk om even naar toe te wandelen. Havenmeester komt om 7 uur het geld ophalen. Pinnen kan.
Prima plek om op doorreis mee te pakken. Stroom was even een dingetje omdat onze kabel niet zo lang was maar uiteindelijk gelukt. Het is niet meer dan een grasveld maar soms heb je ook niet meer nodig. Op de terugweg staat deze weer gepland dus dat zegt genoeg.
Een echte doorreiscamping maar nog steeds prima in orde. We hadden een mooi plekje in de zon gevonden. Sanitair aan de achterkant is prima. Vooraan stinkt het.
Prima camping. Er was nu in augustus al bijna niemand meer. Eigenaar (nederlands) komt elke dag even rondje lopen en vragen of alles goed is. Prachtig meer en leuk wandelen in de buurt. Er is een vuurplaats bij het voetbalveld wat er heel gezellig uitzag. Plekken lekker ruim.
Prachtig uitzicht met alle eilandjes voor de deur! Receptie is buiten het seizoen beperkt open maar we hadden al een rondje gelopen waar we wilden gaan staan. Het waaide behoorlijk en er was veel regen maar uiteindelijk nog lekker kunnen wandelen. Sanitair is prima. Douchen 5 kronen.

Het was een aardige camperplaats maar duur! Plek zat dus we konden zelf kiezen. Pal aan het strand was plek maar we wilde wat meer schaduw. Nog steeds zeezicht. Sanitair op zich prima maar bij het douchen geen mogelijkheid voor je spullen. dus buiten de douche op de wasbakken leggen. Niet handig of prettig. Er werd aan het strand gewerkt dus hele dag zwaar materiaal over het strand. daarom na 1 dag al weg gegaan. Trogir op loopafstand.

Heerlijk bijkomen op deze camping. Grote plaatsen die je zelf kon kiezen. Strand was heerlijk, sanitair goed en heerlijk gegeten bij restaurant. Ja, het is allemaal wat duurder (wel Acsi) maar ik vond het meer dan waard! hond mag nu gewoon op het strand (weet niet in hoogseizoen) maar ik miste wel iets van een veldje waar ze behoefte kan doen. Buiten de camping drukke weg. winkeltje is een lachertje.
op zich prima camperplaats hoor dus eigenlijk 3.5 ster maar hij is nog aan het opbouwen. het terras om het zwembad (fantastisch uitzicht!) werd op dat moment gedaan. Toegangsweg zat enorm gat is maar dag erna werd het opnieuw geasfalteerd dus elke keer verbetering. Plekjes zijn smal en wat korter. Paar plekken voor grote camper. Veel schaduw. Sanitair behoeft wat aanpassingen maar hij kan niet alles tegelijk. cash betalen. Dorp fantastisch!
Wat een heerlijke plek. Kleine camping met precies genoeg voorzieningen. Warme douches zonder muntjes. Het ligt in een doodlopende straat en als je denkt klopt dit wel gewoon door blijven rijden. Kaufland op 10 min lopen met daarnaast tramstation. binnen 25 min in Praag oude stad. Na een dag veel lopen is het heerlijk weer uit te rusten. Plekjes zijn niet strak dus vaak blokken nodig. om de hoek achterkant ligt een heerlijk restaurant.
Niets bijzonders, gewoon goed. Er lagen nu wel wat grote plassen en het was heel rustig. En sta je wel achteraf maar het was prima. Je kunt gelijk aan de wandel met de hond door het naast gelegen bos. Sanitair heel schoon. s nachts was het stroom op. wij hadden een kacheltje aan voor ergste kou. We dachten dit al maar konden maar 5w bestellen. 10W was wel fijn geweest. maar stroom bij bestellen ging online dus konden in bed blijven liggen
Heerlijke camping. Grote plekken en je loopt zo de bossen in. Wij hadden een plaats met hottub. Prijzig maar het was zo lekker! vriendelijk personeel en ok sanitair. verwarmd zwembad, padelbaan, winkeltje, restaurant voor de deur. Ruim omgezet. We kregen een buitenkleed die je voor de deur kon leggen voor de inloop. Het is niet goedkoop maar soms moet je jezelf verwennen.
Op zich prima camping. Mooie locatie en leuke plekken. De eigenaresse had er nu al geen zin meer in. heel nors. Douches hebben een douchegordijn. Heel vervelend. Maar geen drukknop ofzo dus dat is dan wel weer lekker. Maar die regels! Op alles staat een boete of je mag dan verwijderd worden van de camping. Overal briefjes met dit mag niet, dat mag niet. dat was toch een vervelend gevoel.
Eigenlijk 3,5 ster. Mooi direct aan het strand met als je langer dan 3 nachten staat gratis gebruik van de strandbedden. Zwembadje, restaurant, honden wasplek, camper wasplek. Dat is allemaal top. Maar aan de ene kant sta je langs een drukke weg. aan de andere kant sta je bij het drukke strand. sanitair is verschrikkelijk! Die douches zijn echt 1 ster! En dat voor die prijs…
Grote camping met alle faciliteiten. Wij stonden bovenaan aan de weg kant en die hoor je dan wel. Tijdens fiesta mag je niets. Niet je wc legen, flessen weggooien etc. Stijle klim en het meer van leuk maar niet zo mooi als Como. Dorpje is wel heel leuk. Faciliteiten van de camping zijn zeer goed.
Fijne camping die in het hoogseizoen hutje mutje zal zijn. Maar ze helpen waar ze kunnen en daarom hadden we een heel laantje voor onze camper. Het was rustig terwijl de naast gelegen camping al hutje mutje stond. super aardige mensen. Dorp vond ik niet veel aan. Meer is wel fantastisch!
Paar dagen gestaan vanwege het slechte weer waar we naar toe wilde. Was prima. Rustige camping, grote plaatsen, prima sanitair. Moezel zie je niet. Groot fietspad maar verder niet zo veel te doen in het dorp. Al bij al een fijne camping voor een paar dagen
Prima camping met maar een paar plekjes voor campers/caravans. Je wordt voor iemand zijn vaste tent gezet. is allemaal heel normaal🫣. Je kunt naar beneden lopen naar het meer. Dan loop je onder de spoorlijn door en heb je pas in de gaten dat ie zo dichtbij zit. Niet heel veel last van gehad. Dus allemaal een beetje raar maar verder wel heel goed voor prima prijs. Veel aanloop en gezelligheid naar receptie/winkel/bar. Aardige mensen.

Leuke camping aan het water en goed verzorgd. Een weg achter de camping maar wij hadden er niet veel last van. Sanitair heel netjes maar wel maar 3 douches. Supermarkt niet kunnen vinden in de buurt. Mooi fietspad en fijn wandelen. Wij hebben de acsi kaart kunnen gebruiken. Vanaf de camping kano verhuur maar wij hebben een hond bij dus dat ging hem niet worden. Super plek waar we zo weer naar toe zouden gaan!
Sinds kort in bezit van een camper dus alles nog ontdekken. Weekendje proberen in Zeeland. Rustige camping met perfect sanitair. Van alle gemakken voorzien. Zoutelande aan te fietsen. Verse eitjes te koop, fietsen overdekt opladen en skelters voor de kids. Ook al was het best fris, we hebben prima dagen gehad!
Wij hebben onze camper opgehaald en gelijk maar de vuurdoop. We hadden gekeken naar een plaats met goede recensies en ze hebben het meer dan waar gemaakt. Mooie plekjes, goed sanitair. Het reserveringsbord is prima maar moet je even tijd voor nemen. Richting het losloopveld en aan de straat zijn de weilanden afgezet met stroomdraad. Snap ik helemaal maar vond ik wat lastig met de hond. Wij vonden het top om hier te beginnen met ons camperavontuur