@dtempelaar
Heerlijke camping. Grote plekken en je loopt zo de bossen in. Wij hadden een plaats met hottub. Prijzig maar het was zo lekker! vriendelijk personeel en ok sanitair. verwarmd zwembad, padelbaan, winkeltje, restaurant voor de deur. Ruim omgezet. We kregen een buitenkleed die je voor de deur kon leggen voor de inloop. Het is niet goedkoop maar soms moet je jezelf verwennen.
Op zich prima camping. Mooie locatie en leuke plekken. De eigenaresse had er nu al geen zin meer in. heel nors. Douches hebben een douchegordijn. Heel vervelend. Maar geen drukknop ofzo dus dat is dan wel weer lekker. Maar die regels! Op alles staat een boete of je mag dan verwijderd worden van de camping. Overal briefjes met dit mag niet, dat mag niet. dat was toch een vervelend gevoel.
Eigenlijk 3,5 ster. Mooi direct aan het strand met als je langer dan 3 nachten staat gratis gebruik van de strandbedden. Zwembadje, restaurant, honden wasplek, camper wasplek. Dat is allemaal top. Maar aan de ene kant sta je langs een drukke weg. aan de andere kant sta je bij het drukke strand. sanitair is verschrikkelijk! Die douches zijn echt 1 ster! En dat voor die prijs…
Grote camping met alle faciliteiten. Wij stonden bovenaan aan de weg kant en die hoor je dan wel. Tijdens fiesta mag je niets. Niet je wc legen, flessen weggooien etc. Stijle klim en het meer van leuk maar niet zo mooi als Como. Dorpje is wel heel leuk. Faciliteiten van de camping zijn zeer goed.
Fijne camping die in het hoogseizoen hutje mutje zal zijn. Maar ze helpen waar ze kunnen en daarom hadden we een heel laantje voor onze camper. Het was rustig terwijl de naast gelegen camping al hutje mutje stond. super aardige mensen. Dorp vond ik niet veel aan. Meer is wel fantastisch!
Paar dagen gestaan vanwege het slechte weer waar we naar toe wilde. Was prima. Rustige camping, grote plaatsen, prima sanitair. Moezel zie je niet. Groot fietspad maar verder niet zo veel te doen in het dorp. Al bij al een fijne camping voor een paar dagen
Prima camping met maar een paar plekjes voor campers/caravans. Je wordt voor iemand zijn vaste tent gezet. is allemaal heel normaal🫣. Je kunt naar beneden lopen naar het meer. Dan loop je onder de spoorlijn door en heb je pas in de gaten dat ie zo dichtbij zit. Niet heel veel last van gehad. Dus allemaal een beetje raar maar verder wel heel goed voor prima prijs. Veel aanloop en gezelligheid naar receptie/winkel/bar. Aardige mensen.
Leuke camping aan het water en goed verzorgd. Een weg achter de camping maar wij hadden er niet veel last van. Sanitair heel netjes maar wel maar 3 douches. Supermarkt niet kunnen vinden in de buurt. Mooi fietspad en fijn wandelen. Wij hebben de acsi kaart kunnen gebruiken. Vanaf de camping kano verhuur maar wij hebben een hond bij dus dat ging hem niet worden. Super plek waar we zo weer naar toe zouden gaan!
Sinds kort in bezit van een camper dus alles nog ontdekken. Weekendje proberen in Zeeland. Rustige camping met perfect sanitair. Van alle gemakken voorzien. Zoutelande aan te fietsen. Verse eitjes te koop, fietsen overdekt opladen en skelters voor de kids. Ook al was het best fris, we hebben prima dagen gehad!
Wij hebben onze camper opgehaald en gelijk maar de vuurdoop. We hadden gekeken naar een plaats met goede recensies en ze hebben het meer dan waar gemaakt. Mooie plekjes, goed sanitair. Het reserveringsbord is prima maar moet je even tijd voor nemen. Richting het losloopveld en aan de straat zijn de weilanden afgezet met stroomdraad. Snap ik helemaal maar vond ik wat lastig met de hond. Wij vonden het top om hier te beginnen met ons camperavontuur