@dubbeldekkers
Rustige minicamping bij een paardenbedrijf. Sanitair oké. Geen mogelijkheid grijswater te lozen. Zelfs in het hoogseizoen alle rust. In 4 nachten geen eigenaar gezien. Eigenaren hebben eigenlijk geen tijd voor de camping. Zelfs voor het betalen moesten we bellen en werd er wel een tikkie gestuurd.
Sitecode: 102031
Prima overnachtingsplek. Plaats zelf is wat rommelig. Tennisveldje voor de deur ( niet meer in gebruik), klein veldje met pichnicktafels, oude waterpomp. Je staat aan een weggetje waar weinig verkeer langs komt, maar uit het lawaai van de D94 Grtote plus: vanaf de CP loop je zo naar het keienstrand aan de rivier. En er loopt een fietspad naar Nyons( 4,5 km).
Fantastische betaalde CP (15,50€ met stroom). Zeer verzorgd, goede douches en Wc. Alles blinkend schoon. 5 min fietsen naar strand.
Zoals gezegd: nu nog vrij toegankelijk en geen stroom. Wel water. Keurige plaats. Weinig charme. Rustige nacht.
Prima plaats direct onder de stadsmuren in een olijfboomgaard. Schaduw mogelijk. Plaatsen zijn wat scheef. Tot laat in de avond redelijk veel verkeer, maar dat scheelt ook waar je staat.
Prima overnachtingsplaats. Weinig tot geen last van geluiden van de snelweg. Geen voorzieningen. Ca. 30 min rijden van Malaga.
Fantastische camperplaats. Gekozen voor gebruik van alle voorzieningen voor 14€. Luis is erg gastvrij. Sfeer op de CP is ook erg leuk. Aanrader!!!
Ruime plaatsen, vriendelijke eigenaar, wc’s gratis en netjes, douche tegen betaling(2€). Inderdaad dicht bij de snelweg. Of je daar hinder van ondervindt is afhankelijk van de wind. In de ochtend nauwelijks geluidsoverlast, na onze fietstocht naar Covarrubias (aanrader) was de wind gedraaid en was het goed te horen. 12€ plaats, 5€ electriciteit.
Camping met een gebruiksaanwijzing. Gezien de wisselende reviews eerst de camping bekeken voor we zijn gaan staan. Camping komt prettig en ruim over. Heuvelachtig. Sanitair netjes. Echter te weinig plaatsen met elecr punten. Eerst weer terug naar receptie om sleutel te halen. Douches waren wisselend van temperatuur. Van warm tot lauw. Sagres/ Kaap op de fiets te bereiken. Veel wind ivm plaats dichtbij Kaap. Ca 18€ voor camper + 2 pers.
Fijne camping. Netjes aangelegd. Keuze uit zon of schaduw plaatsen. Goed sanitair en heerlijke douches. Ca. 15 min lopen naar bijzonder mooi plaatsje. 18€ 2 pers+ camper. Let op: het kan in de nacht flink koud zijn omdat het op hoogte ligt. In oktober hadden wij ijs op de tafel staan, maar overdag heel zonnig. Omgeving ook zeer de moeite waard.
Prima camping. Goede douche en sanitair. Ruime plaatsen. 2km afstand van Évora (gedeeltelijk fietspad) 16,70€ voor 2 pers+ camper.
Fijne camping. Prima sanitair. Op loop/fietsafstand van het strand. Keuze uit verschillende plekken.Voor een grotere en duurdere plek wordt 10% acsi korting berekend. Wij stonden heel ruim op een mooie, vlakke grindplaats voor 18€(premium plaats). Aanrader.
Prima ervaring op deze plek. Keurig geasfalteerd, schoon en heel rustig. Op loopafstand van leuk dorpje.