@ducpatricks
- 2020
- Dethleffs Just 90
- 2021
een heel fijne camperplaats. Schoon, ruim en goed georganiseerd. ook dicht bij het strand
hele fijne camping. Schoon, goede voorzieningen en prima locatie.
Sitecode: 19539
fijne plek heel prettige beheerders. basic maar wel schoon. ook een goede locatie om Cartagena met de fiets te bezoeken.
precies wat je verwacht van een camperplaats. Klein, schoon, vriendelijk en dicht bij een dorpje waar je wat kunt eten. aanrader
fijne camping, schoon en vriendelijk op een top locatie. wij stonden direct aan zee. de bus naar Gyon stopt bij de ingang van de camping.
fijne plek aan de marina met goede schone voorzieningen. je loopt of fietst zo via de boulevard de Keulse oude binnenstad van Coruña in. aanrader!
basic camperplaats met mooi uitzicht op Santiago en een top locatie. de bus naar de stad stopt vlakbij de ingang. Santiago is een heerlijke stad om te ontdekken.
geweldige Quinta met super uitzicht. Prima schone voorzieningen en een heerlijke proeverij die om 1600 begint. prima voor een nacht
prima camping. strak georganiseerd en schoon. vlakbij de outlet en de metro naar Porto (ca5 minuten fietsen).
Sitecode: 19402
fijne camping met goede voorzieningen. wij stonden bij het zwembad, iets drukker maar wel vlak. Nazaré is een leuke plaats alleen moet je wel een steile en stevige berg over om er te komen (en daarna ook weer terug)
Prima plek om Lissabon te bezoeken. schoon, goed beveiligd en vriendelijk personeel. Treinstation is aan te lopen en onderweg kom je leuke terrasjes tegen.
Fijne grote camping met alle voorzieningen. Ook schoon en vriendelijk. Het strand van Albufeira is heerlijk en goed te fietsen, de stad zelf is alles wat je mag verwachten…
deze camperplaats zit op een bijzondere plaats naast een benzinepomp, megastores en een outlet. Het is wel schoon en heel goed geregeld. ook dicht bij Jerez, wat een heel fijne stad is. ook de rondleidingen bij een sherry bodega zijn aan te raden. wij vonden die bij Tio Pepe een topper. Jerez is ook met de fiets goed te doen.
supergave en kleinschalige plek. er is ruimte voor wel 2 campers. heerlijke tuin en fijn zwembad. douchen onder de buitendouche.
inderdaad een prima plek aan de jachthaven en een super uitzicht. Gibraltar is altijd bijzonder en leuk om te bezoeken en dat kan prima op de fiets. ‘s avonds lekker rustig
mooie kleinschalige plek met een geweldig uitzicht! ook een zwembad. in het dorpje valt weinig te beleven maar het is hier prima tot rust komen.
locatie is top om Sevilla te bezoeken. Een geweldig leuke stad en omdat het vlak is kun je alles op de fiets. verder is de camperplaats matig, maar wel goed beveiligd
fijne en gemoedelijke camping. schoon en ruim. wel aan de prijs met 35 euro voor een nacht. dicht bij het strand en Nerja is aan te fietsen.
mooie camperplaats. goede voorzieningen en aan het strand. Malaga is van hier prima te bereiken per fiets, ca10 km langs de kust. plekken kunnen wat krap zijn
prima plek. schoon, vriendelijk en dicht bij het strand en restaurants. wel apart om tussen alle kassen door hier naar toe te rijden.
dit een een mooie locatie op een fijne plek. Met ruime en schone voorzieningen en prettige beheerders. wij komen hier nog een keer terug