@duffeaap
- 2018
Sitecode: 19073
Fijne ruime camping met veel groen en een groot, modern sanitair gebouw. Wel wat onhandig met opwaarderen van een kaart voor warm water. Dat kan alleen bij de receptie als die open is. Ze verhuren ook mooie nieuwe mountainbikes en je kunt zo de paden op. De comfortplaatsen zijn aan de rand aan het bos. De gewone plaatsen staan wat dichter op elkaar.
Prima zwembad voor kinderen. Vooral de "glijheuvel" beviel goed. Sanitair was goed, broodjes service alleen beschikbaar als het restaurant open is, maar dat kon ook in de avond nog. De plekken waren wel een beetje krap. Niet veel te beleven in de buurt, maar de pont naar de overkant van de Rhone was handig en maar de rit naar het strand langs de zoutvlaktes en flamingos was het hoogtepunt.
Het was hoogseizoen zonder reservering dus het was al een wonder dat er nog plek was voor 1 nacht. Erg droog en stoffig in de hoek. Het manoeuvreren was een uitdaging op een vrij kleine plek. Het primaire sanitair gebouw was erg ver weg maar wel in orde. Stroom was afgesloten en moest door de beheerder worden geactiveerd. Verder wel een prachtige kust en een leuke wandeling. Zonder vervoer is er niet veel in de buurt te beleven.
De beheerder spreekt nauwelijks Engels, maar is enorm vriendelijk en flexibel. We mochten zelf een plek uitzoeken en kregen een handgeschreven bonnetje van €20 voor een nacht.
Massa camping die op de plekken zelf toch heel ruim en rustig is. Fijne sanitair gebouwen en leuke zwembaden met glijbanen. Pizza in het restaurant afhalen vanaf 18:30. Vuilnis en toiletlozing is bij de ingang van de camping en dus wel erg ver weg. Wifi was matig maar wel inclusief. €90 per nacht (voor 2 nachten) in het hoogseizoen is wel weer erg prijzig.
Op zich normaliter wel meer dan 2 sterren, maar we betaalden €92 in het hoogseizoen. Dat is blijkbaar niet overdreven in deze omgeving, maar we hadden iets nodig in de buurt. Het zwembad was redelijk. De rivier was leuk voor de visjes met het schepnet. Maar verder niet heel bijzonder voor het forse bedrag.
Geweldige plek om te staan. Je staat aan de haven (officieel nog in Frankrijk tegen de muur van Monaco). Er zijn in de buurt geen camperplaatsen of campings, maar er is enorm veel ruimte. Hier kunnen makkelijk 40 campers staan. Het is goed betaalbaar (€32 voor ruim 24 uur) en je loopt zo Monaco door. Er zijn afvalbakken aan het eind, maar verder geen water, stroom of andere faciliteiten. Er is in het park wel een prachtig openbaar toiletgebouw.
Heel schoon sanitair, fijne douches in moderne uitvoering. Zwembad aanwezig, café aanwezig. Prachtige groene omgeving bij een riviertje. Wij waren hier op doorreis voor 1 overnachting, prima.
Zeer complete camping met luxe verwarmd zwembad met glijbaan(tje). De bistro hebben we geen gebruik van gemaakt, zeer vriendelijke eigenaren in een prachtige omgeving.
Geweldige locatie direct aan zee. Grote speeltuin en zwembad. Sanitair gebouw is helaas wel wat ver lopen als je aan de andere kant van de camping staat: het was dan ook fijn geweest als er nog een klein sanitair gebouw zou zijn, al was het maar voor je afwas.
Heel toevallig waren wij in dezelfde tijd als de reviewer hieronder en ben ik ook geconfronteerd met de strippende dikke mannen. De camping heeft blijkbaar veel vaste Franse klanten en die nemen het er nogal van. Ik vond het ook vrij gênant en ben ook vertrokken. Daarnaast ben ik wel erg te spreken over het sanitair, het zwembad met glijbanen, de speeltuin en het fraaie strand. Wifi bij de receptie is traag. 4G was overal afwezig.
Schone, nette camping met zwembad. Aardige ontvangst bij receptie. Dure staanplaatsen vanwege de locatie vlakbij Mont St. Michel. Niet veel privacy op de staanplaatsen.
Verzorgde camping met zwembad, ok als doorreiscamping, niets bijzonders.
Fijne camping met nieuw sanitair en vriendelijke eigenaren. Veel activiteiten voor de kinderen en nabij een fraai natuurgebied.
De camping heeft een mooi, groen gedeelte en een minder mooi deel (bij de receptie), waar minder schaduw is. We stonden eerst naast de receptie, vreselijk: veel geluidsoverlast 's avonds, kale pitch en totaal geen privacy. Later zijn we verhuisd naar de andere kant van de camping en daar was het super onder de bomen. Directe toegang tot het strand. Prima sanitair.
Mooie camping in de bossen, vlakbij zee, camping heeft van alles te bieden (van zwembad tot allerlei activiteiten). Snelweg wel hoorbaar, maar niet storend. Vriendelijk personeel.
Ongezellige camping: drukbezet gedeelte gelokaliseerd onder de bomen, de rest van de camping is een kale helling aan zee. De baai, even verderop gelegen, is heel mooi.
Roomy, beautiful pitches in the woods, big camp site with lots of entertainment and pool. Close to ocean. Friendly staff. Really liked this camp site!
De meeste recensies zijn gebaseerd op oude informatie, zo lijkt het. Vanwege Covid-19 is de mooiere camping La Lande alleen beschikbaar voor gasten die 2 weken blijven. De gemeentelijke camperparking is bestemd voor degenen die korter blijven. Het gebied is enorm, naast het strand, ruimtes rond het voetbalveld. Heeft elektriciteit en water. De sanitaire voorzieningen zijn gesloten, maar er is een plaats om af te wassen en om het toilet te reinigen
Friendly host, roomy camp sites with large open area. Small sanitation facilities.
Goede prijs / kwaliteit met last minute nabij zee-spot. Goed genoeg afstand. Geen water bij de camperplek. De supermarkt ernaast is handig, maar om 17.30 uur was het restaurant te druk om een afhaalpizza te maken, ondanks dat er maar een paar klanten waren. Het gebied zelf is vrij toeristisch en het strand vrij smal, dus we waren klaar na een enkele nacht.
Moderne camping met veel ruimte en veel eekhoorns en konijnen. Het park is prachtig en het klimbos naast de deur was erg cool voor kinderen en volwassenen. Helaas zijn alle sanitaire voorzieningen gesloten vanwege covid-19.
De meeste mensen in het hoofdseizoen gebruiken deze camping om slechts één nacht te verblijven. Faciliteiten zijn prima, douche is geweldig. Kleine speeltuin voor de kinderen. Zeer groen en goed onderhouden. Er is niets in de buurt. We hadden pech omdat het kantoor en de broodjesservice om onbekende redenen 's ochtends om 9.00 uur niet open waren.
Na 2 nachten besloten we om een week in het zomerseizoen te blijven. De nabijheid van het strand, het zwembad en de speeltuin waren de prijs waard voor ons. Wanneer u het dichtst bij het strand blijft, zijn de servicegebouwen vrij ver. Dat is zowel positief (stil) als negatief (gerechten en douches). Kan de hamburger in het restaurant aanbevelen.
De foodtruck was het hoogtepunt. De sanitaire voorzieningen en site was nogal gedateerd. De site grenst aan de stad en de werven van nabijgelegen huizen. Toegang tot het strand en de boulevard was gemakkelijk en dichtbij, maar de stad heeft zijn glans verloren.
De omgeving en camping zijn mooi genoeg maar nogal gedateerd. Tokens nodig voor de douches. Beperkte waterkranen en geen plaats om oudere chemische toiletten schoon te maken.
Dit is duidelijk een grote camping. Alleen contant geld accepteren is erg twijfelachtig. De receptie is behulpzaam en internationaal. De zwembaden en glijbanen zijn goed en goed onderhouden. De sanitaire ruimte is schoon en modern. Een grote supermarkt naast de deur, maar al het andere is in de stad, wat nogal een fietstocht bergop is op weg naar huis.
Heel heuvelachtig gebied en de ruimtes ook. Breng uw kampeergereedschap mee. Als je op tijd aankomt, zijn er enkele leuke enkele ruimtes met omliggende hagen en bomen. We verbleven 2 nachten. Veel kinderen en nationaliteiten. Het zwembad is klein maar schoon en modern. Er is niet veel in de buurt behalve een hotel en restaurant. Het campingrestaurant heeft een eenvoudig menu. De ontvangst is relatief inefficiënt.
We verbleven hier 1 nacht op onze weg naar het zuidwesten. De stroom was in de hele stad uit tot 20.00 uur, dus het restaurant was gesloten. Er is niet veel in de buurt. Beperkte Engels sprekende maar behulpzame receptie. Sanitaire voorzieningen waren voldoende en schoon.