@duivin

Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

agressieve buurman die het zo niet had voor de Belgen, we zijn weggereden voor het begon te escaleren.

Is helemaal niet toegankelijk, zijn alles aan het afbreken en/of herbouwen. parkeermeter gaf aan 35€ te betalen voor 48u voor aan straat te staan. Jammer dat campercontact dit niet vermeld of bekijkt. Kortom, doe zeker geen moeite om tot daar te rijden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prachtig hier, genoten van de rust en stilte. zouden meer zulke plaatsen moeten zijn. Top! doe zo verder.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

bij aankomst was er plaats voor 5 campers zoals aangegeven. blijkt echter op de zuil maar 4 plaatsen. nergens geen uitleg.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

zoals je kan lezen in de vorige reviews, kunnen we enkel bevestiging.Top. behulpzaam en vriendelijk. komen zeker terug. Dank U wel.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prachtige plaatsen op de kliffen van le Treport. de wind neem je er maar bij want het uitzicht is adembenemend. ook het stadje zelf is absoluut de moeite

rustig en kalm, na 20.00 bijna geen verkeer meer, omdat het veerpont stopt dan. je kan er mooie wandelingen maken. leuk

hangjongeren die schade aan de campers toe brengen! lawaai maken en dan weglopen. dit gebeurt snachts

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prachtige plaatsen op de kliffen, electra en water nog niet voorradig. moet nog een beetje afgewerkt worden

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prachtige gelegen hoeve. Super vriendelijke uitbater. we komen zeker terug! Ons kleinzoontje heeft nieuwe vriendjes op de boerderij ;-) Doe zo verder en hou jullie sterk. Grtz Hans