@dutchkiwiontour
- Adria Matrix Supreme 700sl
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Goede ligging, om met 7 m + camper te parkeren is het aan te raden om blokken te gebruiken zodat je kunt overhangen over de betonnen rand. Nette staan plaatsen, €3 met stroom, wat wil je nog meer.
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Een gemoedelijke camperplaats. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Alles aanwezig wat we nodig hadden. Een was draaien was €3.50. zonder stroom €15 betaald. Douches waren gedateerd, maar water was heerlijk warm en geen vervelende drukknop. enige minpuntje was geen haak om wat op te hangen. wel een stoel om je spullen op te zetten. Wc (dames) netjes schoon. Camping is centraal gelegen en via poortje korte wandeling naar Chaves.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Sitecode: 194519
Vriendelijk bij de receptie. Kleine camping winkel met broodservice aanwezig. Prachtige camping met nieuw zwembad en mooi sanitair. Grote en kleine plaatsen met Hagen. Veel schaduw rijke plaatsen. Direkt naast de duinen en mooi breed strand.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Op loop afstand van de leuke plaats la flotte. Plaatsen zijn niet ruim, maar sommige wel met schaduw. Overkant heeft afval en daar mag niets ingegooid worden tussen 10 pm en 6 am. En een prachtige public wc op de sport parking er vrijwel naast. 2 nachten gestaan. Geen andere faciliteiten, maar who cares, gratis !
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
2 prachtige plaatsen langs de velden met picknick tafels. Aan de andere kant zijn sportvelden. Rustig en gratis. Mooie plek voor als je op doorreis bent.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Rustig gelegen verzorgde camper plaatsen. Veel plaatsen zijn niet level voor ons level systeem. De bakker heeft sinds 14 augustus zijn deuren gesloten en de pizzeria was ook dicht. Dus zorg dat je alles bij je hebt.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plaats . sanitair super schoon . receptie erg vriendelijk. broodjes service en train op loop afstand. Prima uitvals basis on single Terre te ontdekken .
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Goede parkeerplaats om lucca te bezoeken. Wij hadden de pech dat er kermis was dus minder plaats maar nog voldoende om onze bijna 8 meter camper te parkeren.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie plaats - sanitair aan vervanging toe. Weg er naar toe nog nooit zo’n slechte weg gehad. Prijs te hoog voor wat het is.
Sitecode: 195573
vriendelijk ontvangen, heel ruime plaatsen, veel met schaduw en direct aan het water. kregen een mooie plaats aan het water, moest daar extra voor betalen, dus was duurder dan de prijs indicatie die hier aangegeven is. Dat was ook zonder stroom. Het strandje was wel compleet begroeid met onkruid. Was helder water in de rivier en erg welkom bij 38 graden. Hebben eigen sanitair gebruikt, wel gekeken naar sanitair. schoon maar oud.