@dutchkiwiontour
- 2000
Dichtste bij de wharf en de hub van paihia. Goede prijs voor een plek met alles op loop afstand en met wat geluk mooi uitzicht over de baai. Met dit kun je wel wat geluidsoverlast hebben van mensen die een gezellig avondje hebben. Maar zeker een aanrader. Russel te bereiken met persoons ferry en veel keuze in restaurants en bars.
Je staat op een parkeerplaats of op een korte strook langs de rivier. Er is wel een security camera, maar je staat in het openbaar. Er was een waterval die veel herrie maakte en op het parkeerplaatsje is er herrie van verkeer, heb je keuze, kun je hier wel of niet dicht bij gaan staan. Je kan alleen in munten betalen, per uur of voor 24 uur €10. Op loop of fiets afstand van de stad.
Dit is wat je noemt “vakantie”. Zet je campervan zowat naast het mooie zwembad, verse broodjes service bij de camper gebracht en om de dag de mogelijkheid om Hollandse snacks ook weer bij de camper te laten bezorgen. Het sanitair is 5sterren plus en de eigenaren zijn super gastvrij. onze 2de keer hier, als we kunnen, komen we zeker terug! Marcel en Maybritte, bedankt voor het creëren van deze fantastische camper kampeer plaats :)
camper plaatsen op een goede locatie, loop afstand van de kust. Via computer systeem inchecken en betalen naast de slagboom. Toiletten hadden geen toilet papier en douchen was niet gratis. Hebben dit in de camper gedaan want hadden geen contacten bij ons. naast de camper plaatsen zie je een mini golf en speeltuin. Prijs kwaliteit te duur voor wat het is , maar beschrijving zal een update moeten hebben.
Goede locatie, leuk klein plaatsje met een tiental leuke winkeltjes en restaurants, alles open op Spaanse tijden. ook een klein supermarktketen in het plaatsje. Het sanitair op de camperplaats ziet er heel netjes uit. poort werd open gemaakt via intercom en kon later betalen op een genoemd tijdstip. Office lady efficiënt, niet klant vriendelijk. stroom plaats was €20
We zijn al weer een poosje verder maar wil toch even mededelen dat je deze plek niet moet overslaan. Wat een gezellige kleine camperplaats. Het was nu niet druk dus genoeg ruimte. Eric is een fantastische gastheer . prachtige bar en zwembad en heerlijk met de Duitsers Franse en Nederlanders naar het EK voetbal gekeken op een mega scherm. Fort Bravo Texas Hollywood zeker de moeite waard om te bezichtigen. Eric Keep up the good work.
Camping dicht bij strand en gezellig dorpje . Goede betaalbare restaurants . Camping gedateerd,sanitair schoon maar mag een keer meer schoongemaakt worden per dag . Portier erg vriendelijk . Als het niet te druk is mag je zelf de grote van je plaats bepalen waar uiteraard de prijs op gebaseerd wordt. Meest Portugese en Spanjaarden als gast dus rumoerig ‘s avonds maar niet echt overlast.
Grote plaatsen sanitair gedateerd maar schoon en goed. Zwembad verfrissend en niet te druk tussen 2-4pm. Personeel vriendelijk en geen overlast van muggen of vliegen gehad . ‘s avonds was het still voor de goede nachtrust.
Heerlijke plaats om te staan. vooral dicht bij het strand en de bezienswaardigheden. Vriendelijk ontvangst . Je kunt water en toilet lozen en opvullen en dit alles maar voor 9.5 Euro . Ook mag je stoel en of tafel buiten zetten. 21/6/2024