@dvorak
- 2009
Ruim twee weken stond ik hier. Absoluut een aanrader. Grote ruimtes en zeer goed sanitair. Zoet water en grijs water ter plaatse! Elektriciteit een beetje duur, maar er zijn eigen meters. Aardige huurders, wat wil je nog meer? Zwembad in de zomer en sauna ook het hele jaar door beschikbaar. Bus ongeveer zeventig meter verderop. Wel veel langdurig kampeerders. Ik was hier in het laagseizoen en betaalde alleen al €19,- per nacht. Toeristenbelasting is extra. ACSI werkt!
Wij vonden de plek geweldig. Ondanks de vriestemperaturen was het servicehuis buitengewoon goed verwarmd en was het water altijd warm. Absolute aanrader voor bezoekers aan Oslo. Water en riolering ter plaatse - niet in de winter - en de prijs is hoog, maar oké.
De ruimte is ruim en modern. Helaas waren de toetsenborden van de ultramoderne elektriciteitscentrales met mobiele telefoonbetaling volledig bevroren, waardoor er geen kans was om elektriciteit te kopen. Een uitdaging voor ons in de ijzige winter met temperaturen rond de -18 graden. Helaas waren de sanitaire voorzieningen gesloten.
Interessante plaats. In de winter is het alleen met veel vaart te bereiken! Geweldig uitzicht op Narvik en richting de Lofoten en natuurlijk de Ofofjord.
Het is feitelijk de enige open ruimte, zelfs in de winter. Het ligt direct aan de E8, maar als je het verkeer hier in de winter kent, is alles eenvoudig. 16A stroom inbegrepen en al het andere is echt top. Douche en toilet goed verwarmd. en dat bij sneeuw en -9 graden. De €28 per nacht is goed besteed. Echt een aanrader. Wij voelden ons meteen op ons gemak.
€2 voor 70 liter vers water is te duur!! Wij reden door.
Een fijne, eenvoudige parkeerplaats en een leuk beheerdersechtpaar! We werden heel netjes ontvangen en ook nog eens fantastisch verzorgd gedurende de drie dagen. Deze persoonlijke sfeer is tegenwoordig moeilijk te vinden. We kunnen terugkomen en dat zullen we doen!
Helaas is de nieuwe baan niet gebouwd volgens ecologische overwegingen. Alleen verzegelde oppervlakken. Zelfs geen grasmatten. Gazon en beboste gebieden worden niet bewaterd! Geen schaduw! geen bomen Niet alles lijkt tot het einde te zijn doordacht. Waterpunten ver weg en op de nieuwe locatie alleen automatische cassetteafvoer mogelijk. Ongeveer 7 liter vers water voor 10 cent. Echt zuinig. Het is jammer allemaal. Caravans horen hier ook niet thuis. top plaats?
Sitecode: 12029
Leuke plek en heerlijke cake? Eindelijk weer reizen na de shutdown. Hier op het plein kun je heel mooi staan en prachtige fietstochten maken in de omgeving. Echt een aanrader, ondanks de nog steeds geldende restricties.
Helaas is er niets veranderd sinds het laatste bezoek hier. Iets anders is mooi, vooral het nogal walgelijke sanitair is nog steeds slecht
Waren hier weer en werden zwaar beledigd door de tuinman, omdat hij dacht dat we ongelijk hadden. Zelfs een stadsarbeider kon hem niet kalmeren. Wij vinden dat hij moet stoppen, want als iemand je als idioot beledigt tegen de andere camperbezitters, is hij niet meer geschikt als terreinbeoefenaar.
Leisteen en nogal somber. Er stonden daar mobieltjes geparkeerd ... De plaats heeft niets en ligt vlakbij de zuiveringsinstallatie. Positief is de mogelijkheid om de oude spoorlijn als fietspad te gebruiken.
Gebruikte de plaats na de veerboot. De machine was helaas kapot. Alleen gestaan met een parkeerschijf 😇 Is helemaal ok voor een nacht. Nice is anders. Alleen asfalt.
Geweldige ruimte. Alles werkt. Alleen het sanitair is aan renovatie toe, verder mooie ruimte met een geweldig uitzicht.
Leuke ontvangst van de telefoniste na een kort telefoontje naar de plaats, die in de late winter behoorlijk vol is. Het sanitair is volledig in orde, al zou wat meer onderhoud niet verkeerd zijn. Helaas was de berging aan het einde van het plein gesloten. De inhoudingen ook. Voor zoet water betekende dit het slepen van het blik ... Ook de afvoer van zwart water was slechts suboptimaal.
Rustige nacht, maar afgezien van de elektriciteit, die we niet hebben gebruikt, had de plaats niets. We stonden gratis omdat de club blijkbaar nog in winterslaap was. Locatie is zeker idyllisch aan het water en in warmere tijden.
Super aardige telefoniste en heel vriendelijk onthaal. Wij waren de enige gasten en kregen meteen de sleutel van het zeer mooie en moderne sanitair. Heet water uit de regendouche. Tegen een meerprijs mochten we gebruik maken van de moderne sauna aan het meer. Geweldig. Grote standaard. Helaas hoor je de straat en de trein een beetje. We hebben toch goed geslapen. Prijs ok met de luxe.
Leuke plek! Zelfs in de winter, hoewel beperkingen altijd moeten worden verwacht. De operator kwam snel. We waren de enige gasten. Desondanks liet ze de sneeuwploeg het ijs ruw maken, zodat de paden niet te glad waren. De sanitaire voorzieningen waren schoon en warm, zo niet actueel.
Ondanks het bericht "open" was alles gesloten. 09.03.2020 Jammer
Sitecode: 12092
Hoewel de parkeerplaats "open" was, kunt u in de winter op niets vertrouwen. Er was niets anders dan elektriciteit. Alles in winterslaap. Twee blikjes zoet water de volgende dag en alles voor € 20. 😱 Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat het alleen contant geld is. Anders genoeg ruimte en een zeer rustige nacht.
Leuke plek en vriendelijk personeel. Alles in bedrijf, zelfs in de winter. Vers water en afvoer via een verwarmd sanitair station! Sauna in de winter bruikbaar zonder extra kosten en de 24/7. zeer schoon en modern sanitair
Grote parkeerplaats naast de Sami-winkel. De straat is heel dichtbij, dus, zoals al geschreven, is de ruimte achter de winkel beter. Helaas niet in de winter. We konden nauwelijks voor sneeuw rijden, hoewel de ruimte perfect was vrijgemaakt. Het enige dat overblijft is de grote ruimte. Het automatische reinigingssysteem voor cassettes is briljant en gratis. Bedankt daarvoor.
Wij waren er in de winter, zoals te zien is op de foto's. De plaats is beveiligd met een slagboom en niet de kamers! U moet zich registreren voordat u het plein in het hotel betreedt. 1 km Er zijn slechts een paar plaatsen en in de zomer wordt u met slechts één overnachting naar de zustersite Björklinden Camping gestuurd, 20 km verderop. Er is alles wat je nodig hebt: douches, toiletten, sauna's tegen betaling, wasmachines en drogers, keuken met fornuis en magnetron, alles inbegrepen. De plaats is toegankelijk voor gehandicapten. Je kunt zowel de Europastraße als de Erzbahn naar Narvik horen, maar het is oké. Ontvangst was heel vriendelijk.
Een kleine plaats direct aan de haven. Let op, de afdaling is steil en je moet direct na de rails rechtsaf slaan. Anders kun je beter de berg afdalen en draaien. Een beetje moeilijk in de winter. Toen we hier waren, waren er ook enkele dames die deze ruimte permanent lijken te gebruiken. Zeer dicht bij het bezienswaardige oorlogsmuseum, 280 m te voet en het historische speelgoedmuseum 150 m.
We waren hier op 29 februari 2020. Het is verkeerd dat de plaats in de winter gesloten is, integendeel, we hebben de laatste plaats gekregen. Acceptatie van kortingskaarten zoals Camping Key Europe is ook onjuist. De ruimte is ruim en de service is alleen beschikbaar bij de ingang. De receptie is een uitdaging in de winter. Je moet ongeveer 1 km de straat op lopen naar het hotel. De kortere weg is 500m maar steil
We vonden deze plek pas de tweede keer en dan bij toeval. Hij was 's avonds verrassend stil, ondanks de vele winkels. Met een sauna in het hotel en ook gratis cassette-verwijdering, is de prijs naar mijn mening redelijk.
Zelfs in de winter een plek voor een overnachting en een lange wandeling de volgende ochtend. Sanitaire voorzieningen worden dagelijks schoongemaakt en worden verwarmd. 👍 wordt ook gebruikt door vrachtwagenchauffeurs, dus geluidsoverlast kan niet worden uitgesloten.
De plaats is erg aantrekkelijk, maar de toiletten zijn blijkbaar in de winter verwaarloosd. Gewoon een horror. Op andere, op dezelfde locatie gelegen plaatsen, worden de sanitaire voorzieningen niet alleen verwarmd, maar komt een servicemedewerker ze schoonmaken. Geweldige service en bedankt daarvoor! Een populaire plek in de zomer. Gelegen dicht bij de weg naar het ICE hotel in Jukkasjärvi. Er ook Sami Museum
Enorme plek, zeker vol in de zomer. Nu waren slechts enkele van de huurcabines bezet. Vanaf daar kunt u beginnen met langlaufen. We konden de ruimte voor zoet water vullen en gebruiken voor toiletafvoer. Kosten 50 SKR. Het probleem in de winter is om zoet water te krijgen in Zweden. Toiletafvoer is mogelijk op veel rustplaatsen met toiletgebouwen, latrines genaamd.
We waren niet op de "werkelijke parkeerplaats", de weg naar de ingang was te ver en de wind was te koud, maar we hadden geen problemen met slapen in de slipstream van een garage. De plaats heeft niets anders, maar oké voor een nacht.
De plaats is ok, zelfs als er geen faciliteit is. Zeer rustig en goed geschikt voor een bezoek aan de tuin van Carl Larsson, hoewel deze op ongeveer 500 meter afstand ligt.
Let op: parkeerplaats ingang tegenover het kasteel. Anders rijd je er voorbij. Ruimte als zodanig voor een overnachting helemaal ok. Maak de straat beneden en de snelweg erboven vrij. Maar het is het lawaai. Maar er is een geweldig uitzicht op het meer.
Goed geschikt voor een overnachting. Je moet er gewoon op rekenen en sterke zenuwen hebben als de jongeren hier 's nachts hun auto's testen. 🙈 Anders geweldig voor lange wandelingen en trektochten. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de avondveerboot.
De plaats is nu gratis. Elektriciteit niet. We hebben ervan genoten en komen zeker terug.
Hier een nacht doorgebracht. Was oke. Welnu, de snelweg is te horen. Naar mijn mening is de cursus niet al te geneigd. Geen probleem met wiggen of krikken. Er zijn ook vlakke ruimtes - met uitzicht op de snelweg 🤩 Geweldig gratis.
In tijden van CMT is de plaats hopeloos druk. Zelfs de enorme extra ruimte is niet genoeg. Brede alternatieve ruimte zonder elektriciteit en krom. Voor € 20, -?
Royale en gratis plek. Geweldig voor een overnachting. Slecht, Ver - en verwijdering alleen tijdens kantooruren mogelijk. Maar de kracht is gratis !! Ik kom zeker terug als ik in de buurt ben. dank u wel
Sitecode: 19450
Jammer, met enige moeite van de kant van de stad kun je hier iets van maken. Verlaten en verlaten. Klein kraterlandschap. De vermeende kampeerplaatsen die we niet hebben gevonden. Zelfs als je de volgende dag vrij kunt zijn van 16:00 tot 09:00, is één punt bijna te veel
Super mooie ontvangst, hoewel we alleen wilden beschikken. Was mogelijk zonder problemen en spreekt voor deze plek! Graag weer, maar de volgende keer goed.
Plaats leek gesloten. We reden verder. Jammer.
Eenvoudig veld zonder apparatuur. Een toilet dat we niet meteen konden vinden. Voor een ingezeten RV gebruikte de plaats als een parkeerplaats ... Andere locals gebruikten de plaats als een gratis parkeerplaats, omdat de bijgevoegde parkeerplaats helaas tegen betaling is. Direct tegenover de kerk. Vrij rustig 's nachts. Als een plek om goed te verblijven.
Sitecode: 19313
Als een plek om te verblijven, vooral in dit seizoen. 5.- € elektriciteit is brutaal en voor wat de plaats sanitaire voorzieningen biedt, de 21.- € te veel. Maar wat moet je eind oktober kieskeurig zijn? De max. De lengte van 7 m residentieel meubilair wordt ook niet realistisch gemeten. Hier was er vandaag een met bijna 9 meter! Helaas is het eten in het bijgevoegde restaurant ondanks parkeerruimte reductie van 10% mau.
Mooie, ruime plaats met voldoende grote percelen Kan een recept niet volgen. Zelfs voor grote mobiel. De sanitaire huizen liggen maximaal 150 m van de plaatsen aan het water. Zelfs in het naseizoen zijn restaurant en supermarkt open. Kaartbetaling mogelijk. Tot zover de mooiste plek van onze reis.
Zeer vriendelijk welkom net voor de winterstop! Zeer schone toiletten! Helaas geen restaurant en zwembad meer in bedrijf. Goed uitgangspunt voor het bezoeken van de watervallen in het nationale park. 'S Nachts nauwelijks hoorbaar. Aanbevolen.
We verbleven hier meer dan een week. Great! Het was buiten het seizoen en met ACSI 20.5 € per dag genoemd. Wat eigenlijk ergert, zijn de hondenbezitters op het aangrenzende plein, die hun muttles een constante vrije loop verlenen, hoewel de exploitant van de Noordzee-site hen heel goed heeft gewezen. Schandalig, onwetend gedrag van Traunstein.
We hebben ook genoten van de plaats. De vrede was alleen 's nachts. Gedurende de dag waren veel, zeer luide motorrijders onderweg. Anders is alleen het punt van kritiek: voor hondenbezitters is het moeilijk om er voldoende uitlaatklep te krijgen, omdat de weg erg dicht is en de mogelijkheden voor de "Gassigehen" zeer beperkt zijn.
Zeer mooie plaats. Modern en geweldig. Alles daar, wat je nodig hebt. Sterk aanbevolen!
We hebben heerlijk geslapen. De plaats heeft zoals beschreven slechts drie parkeerplaatsen. Maar als u samen verhuist, is er misschien ook een vierde camper. Als er nu een verwijdering zou zijn, zou er de volledige score zijn. Een douche en een toilet die we niet konden vinden, bevindt zich waarschijnlijk in het sportcentrum. Een goed begin voor de ietwat magere parkeerplaats in Oostenrijk 👍
Wij waren er, maar het was absoluut een tussenstop! Geen aanwijzingen dat je daar kunt staan. Niet op de weg, noch op de plek zelf, we reden verder.
Echt mooie en goed onderhouden plek, hoewel op loopafstand van de snelweg. Voor zeer goed onderhouden, met zeer aardige en zeer behulpzame operators. Als een podiumbestemming voor ons eerste keuze!
Leuke kleine plaats, alleen de verwijdering ontbreekt de gratis Spülmöglichkeit de cassette of we hebben niet gevonden. Als een resultaat was de bodeminlaat overeenkomstig vuil. Niet echt leuk. Het bewijs van de plaats zelf is schaars, tenminste als je uit het dorp komt.
Ondanks duidelijk vrije plaatsen, mochten we niet op het plein. En werd toegewezen aan de overkant van de weg in een weide een noodgeval. Zonder alles. Ok, het was het festival Steinhuder Meer in vlammen. Nog steeds jammer.
Klasse plaats op het Lennepark, hoewel kleine aftrekkingen worden geregistreerd: erg luidruchtig door de straat en het saniblok een beetje ongelukkig op de hoek. Als gevolg hiervan is de verwijdering van grijs water vrij moeilijk en kan dit andere voertuigen hinderen. Anders heeft de operator alles goed gedaan👍 Er zijn maar weinig plaatsen die dit comfort bieden van gratis aan- en afvoer. Bedankt daarvoor !!
Zeer vriendelijke ontvangst. Kleine, niet erg rustige plek in het midden van een scheepswerf op het middelste kanaal. Quaint. Dat moet worden overwogen! Toch zijn we meer dan een week gebleven. Het bijgevoegde restaurant biedt goed eten van 11-21 uur. Elektriciteit 3.- €, water en WiFi gratis. Alleen de verwijdering is een beetje moeilijk. Een Gullideckel bij de ingang moet worden geopend. 🤪
Gedeeltelijk zeer nabije plaatsen. Als je later komt, sta dan in de grote busjes, stom maar begrijpelijk. Een enigszins verouderde manier van betalen door directe inning van vergoedingen. Als je te laat kwam en vroeg moet vertrekken, waar betaal je dan? 🙀 weg om goed te horen. OK voor één nacht.
Leuke plek. Voor een / twee nachten volledig oké. De prijs is ook goed. Zeer stil 's nachts. Alleen de hoofdstraat in de ochtend maar vrij luid. We komen terug.
We waren hier weer met Pasen 2019. Alles is nog steeds erg schoon en mooi. Een plek midden in de natuur en aan de rand van typische volkstuinen. Zeer vriendelijke plaatsbeheerder. Een waardevolle plaats.
Wij waren er op maandag. Er is rustdag. Geen ziel op het plein of in het huis. We hebben onvervulde dingen nagelaten.
Klein, gratis parkeren in de Lessingstadt Kamenz. De ruimte is gratis maar biedt niets. OK voor één nacht. Lange tijd niet toegestaan. De bewegwijzering is erg klein, wat betekent dat we het per ongeluk hebben ontdekt. Korte afstanden naar het Lessing Museum.
Sitecode: 2014
Parkachtige plaats. Alleen, met weinig moeite zou deze zeer mooie plaats zelf kunnen worden opgewaardeerd: redelijke ver- en verwijdering en een andere kolom elektriciteit zou helpen. Vuile concrete en niet-speelbare tafeltennistafels zijn helaas niet erg mooi. De vorm van sleutelgebruik voor toegang is verouderd, vooral omdat er geen nooduitgangen zijn zonder sleutel.
We waren hier aan het einde van april 2019. De ruimte was vol, maar met campers. Vermoedelijk zijn caravans toegestaan ... ruimte is groot genoeg voor 8 Womos. Nog grotere. Goed, V / E kost 1 €, maar de vergoeding vanaf de 2e dag slechts 7,50 €. Geweldige stad! Silbermann Museum voor orgelbouw of zilvermijn voor actieve vakantiegangers. Deze stad is het zeker waard! Oudste stadstheater uit 1791, erg leuk
Pitch onder het kasteel zonder apparatuur. Ik heb geen toiletten gevonden. Zeer stoffig, dat betekent vuil als het regent. Voor een bezoek aan het kasteel en / of een nacht om te slapen, misschien oké. We zijn toch doorgereden. Bewegwijzering bij de ingang een beetje misleidend. Rijd gewoon rechtdoor. Plaats aan het einde. Gebruikt als een keerlus.
We zijn hier terug. De bouwwerkzaamheden voor het nieuwe buitenzwembad zullen hopelijk binnenkort worden afgerond. Het stoort me heel veel 's morgens als er nog steeds werk aan de hand is. Wat ik persoonlijk niet leuk vind, is het feit dat caravans hier zijn toegestaan. Een zogenaamde topplaats met caravan?
Klein, 's nachts gratis parkeerplaats, op gemengde parkeerplaats onder het kasteel. We verbleven er een nacht en sliepen rustig en goed.
We komen hier weer. De plaats is eenvoudig, maar om in orde te blijven. Wat ons opvalt is dat het voor sommige mobilisten steeds vaster lijkt te worden. Zelfs dikke schepen worden hier wekenlang gevoeld. Wat de stroom betreft, is deze inderdaad verouderd. We komen rond met ongeveer 4 kWh (Kühli etc.) per dag. Dit komt overeen met 50 eurocent per KWH 2 €.
We verbleven hier weer en hadden een volkomen rustige nacht. Autowassen van het tankstation was ook niet in orde, dus erg stil. Voor "all inclusive" ook een redelijke prijs. De plaats is bedekt met grind en dat is goed. Grind zou erger zijn omdat het vuiler is. Al met al geen topplaats, maar erg handig.
Helaas vandaag slechts twee sterren. De stad heeft het RV-park opnieuw ontworpen als een sneeuwdepot. Er waren maar vier plaatsen helemaal. Deze werden omringd door metershoge oude sneeuwbergen. Jammer. De normale parkeerplaatsen voor auto's werden niet beïnvloed. We reden verder.
Winter 2019 aan het einde van februari. De plaats is bijna leeg, hoewel het weer geweldig is. Zeer mooie ontvangst. Met ACSI-CARD en 4 kWh elektriciteit rond de 25 € per dag voor 2 personen met een hond. Zeer schone sanitaire voorziening. Trail op de plaats. Daily. nieuw gesponnen. De ruimte is een beetje modderig, te wijten aan de warme temperaturen. Mats van de operator helpen! Aandachtshond eigenaren: Leiband ook buiten !!!
We waren hier twee jaar geleden na oudejaarsavond. Helaas is de beoordeling verdwenen. Het maakt niet uit. Het is een eenvoudige, maar in het midden van het bos gelegen plek. De uitbaters van het kleine guesthouse zijn erg vriendelijk en ze eten je op, op afspraak. Ideaal voor hondenliefhebbers, vooral voor sledehonden een hotspot. We zullen graag weer komen. Levering en verwijdering een beetje rustiek.
Niets is veranderd sinds ons laatste bezoek drie jaar geleden. Nog steeds klein en contemplatief en een goede plek voor ons.
Sinds ons laatste bezoek ongeveer zeven jaar geleden, werd de onmetelijkheid verminderd door een vermindering van het plein helaas. Sommige plaatsen waren erg smal en slechts één, in plaats van twee mobiele om te bezetten. Toch was de plaats 's avonds volgepakt. Wanneer "Dickshiffe" parkeert, is het voor kleinere mobieltjes moeilijk om comfortabel van hun plaats te gaan. Er is nog steeds iets te doen ...
Geen aanbeveling. Eigenlijk alleen voor bestelwagens. Het idee is niet slecht, maar veel te korte plaatsen, dit wordt ook beperkt door hemisferenbeton. 🙈 Ook erg hard. Is gewoon een kliniek. Er zou ruimte achterin zijn. Dan misschien met V + E en voor grote mobiele ook geschikt. Je moet het gewoon willen hebben. Voor een staatskapitaal helaas een zwak beeld.
Dit is een leuke kleine plaats. Gratis en heeft alles wat je nodig hebt. Oké, geen bodeminlaat voor grijswater. Maar schoon. In een prachtige omgeving en rustig 's nachts 🤫 Zeker, de B19 is niet ver, maar we waren in staat om rustig te slapen. Deze plaatsen moet je vandaag zoeken! Geweldig dat Itzelberg aan het meer zo'n plek heeft.
We hebben hier bekend. Voor de prijs, inclusief de belasting, moet je niet klagen. Hoe langer je blijft, hoe goedkoper het wordt. Echter, de 5 € korting voor de spa na drie dagen nogal een grap. In aanvulling op de spa, de mogelijkheid om te wandelen en iets per fiets te nemen, gewoon geweldig. Salzburg en Berchtesgaden zijn gemakkelijk te bereiken. Reserveren mogelijk
We waren hier medio oktober en waren zeer tevreden. Uitrusting en service zeer goed 😊 Dankzij ACSI waren we twee met 24.- € hier. Rustige plaats, hoewel de weg kan worden gehoord. Uitstekend uitgangspunt voor wandelingen in zomer en herfst, in de winter zijn er paden en de bergbanen voor de deur. Zwembad en sauna zijn ook beschikbaar voor de gasten. We zullen graag weer komen.
Mooi en uitgerust met grote stukken ruimte. Ook zeer betaalbaar in het seizoen "ACSI". 19.- € alles inbegrepen. Ook elektriciteit en zwembad. Toeristenbelasting beats opnieuw met 2,50 € / persoon. Ideaal om te wandelen. Natuurlijk is in de winter ook wintersport direct vanaf plek mogelijk. Vriendelijk personeel. Kleine winkel en restaurant op het plein. Een plek om terug te keren, ondanks heel veel permanente kampeerders
We waren hier vorige week en zijn weer vertrokken. Hoe kun je een plek bouwen met zulke kleine ruimtes? Dit leidt tot ergernis, omdat de naburige plaatsen bezet zijn. Dit zal de capaciteit verminderen, aangezien het bijna onmogelijk is om andere gebruikers te overtuigen hun camperhulpmiddelen weg te zetten ten gunste van een nieuwe RV-eigenaar. Jammer, want het landschap is zo mooi
Een plaats die nog in aanbouw is bij de distilleerderij Wild. Verwijdering is nog voorlopig, maar mogelijk! Vraag het gewoon in de uitverkoop. Heerlijk rustige en geweldige omgeving. Met veel liefde ontworpen omgeving en zeer aardige exploitanten. Het is de moeite waard om te komen, vooral omdat het proeven van likeur, fruitbrandewijn en wijn heel fijn is. We voelden ons zeer comfortabel en komen graag terug.
Totaal mooie plek met grote percelen, eersteklas sanitair en prachtig aangelegd natuurlijk meer, zelfs voor kinderen! Wild romantisch. We zullen graag terugkomen, zelfs als de prijs een beetje gepeperd is, relatief steile toegang is, maar alles mogelijk.
Enorm gebied met verschillende stacaravans, campings en ongeveer 35 grote RV-sites. Schaduwrijke plaatsen zijn duurder. Zeer hard werkende operators, degene met de scooter met de mogelijk. Laat plaatsen van tevoren zien. Matige animatie en twee pools. Restaurant en oudere sanitaire voorzieningen. V / E niet optimaal, maar gaat. Power top met 4A en nieuw. Strand 600m. Supermarkt 3-5 km.
De locatie is erg leuk. Boven de zee. Helaas wordt de plaats zo oud dat niet alleen de lonten niets bevatten en dat de sanitaire voorzieningen nu niet werken. Zelfs anders ziet er goed onderhouden uit. Koude douches zouden leuk zijn in de zomer, maar ze zijn helaas warm 😱 Al met al erg aan renovatie toe.
Leuke ontvangst! Jammer dat de ruimte is toegewezen aan één. Maar de plaats is goed 👌Aanbevolen. Pendelbus naar de supermarkt of naar het strand! Alleen de voeding is een beetje zwak. Sommige airconditioning is waarschijnlijk te sterk. Gravel ondergronds en zelfs plaatsen. Helaas, in de onmiddellijke uitbreiding van de startbaan van de luchthaven Alghero. Vluchtoperaties zijn nog steeds beperkt.
Nieuwe en zeer schone plaats. Hier kunt u ook campers huren! http://sardinien-wohnmobilvermietung.de/sardinien-wohnmobil-mieten-wohnmobil-sardinien-campingplaetze-sardinien/ Anders is de plaats echt aan te bevelen. We bleven bijna een week. De compressor werkt niet meer! Het tegenovergestelde is een autoreparatiewerkplaats. Reserveren in het hoogseizoen! Anders kom je tevergeefs.
Kan ik alleen de voorschriften volgen? Echt mooie plek met grote percelen. Zelfs nu, in het hoogseizoen, waren er nog steeds leuke plaatsen beschikbaar. Leuke exploitant en zeer goed onderhouden faciliteit. Jammer om maar een nacht op de veerboot te wachten ...
Gratis parkeren, maar pal naast de parallelweg. Het sanistation is erg onhygiënisch, omdat de verswateraansluiting tegelijkertijd wordt gebruikt voor het doorspoelen van de cassette! Een absurditeit in deze tijd. Dat moet dringend worden gestopt. Water en lozen, gratis. Meer is er niet te zeggen.
We waren hier en vonden het leuk om hier te zijn. Een erg aardige jonge pitch-operator om het te ondersteunen. Hij rijdt ook graag naar het restaurant hierboven. Het restaurant in de buurt biedt landgoed, maar niet zo veel. De plek zelf is niet goedkoop, maar echt goed.
Sitecode: 20358
We waren hier midden in de zomer. Een heel mooie oude heer had nog steeds een plaats voor ons gevonden. Hij heeft ons ook geholpen om een gebroken lont in onze camper te krijgen. Bedankt voor dat! Leuke sfeer en goede sanitaire voorzieningen. Het kleine stadje is gemakkelijk te bereiken met de scooter. Weer blij.
Er is een wilde plek. Veel wind. Spaans plateau plat. De plaats maakt deel uit van een pelgrimsherberg met een eenvoudig pelgrimsmenu. Schone sanitaire voorzieningen. Bewaakt zwembad. Helaas alleen 's middags geopend. Let op, er zijn twee opritten. Direct vanaf de brug in Puente la Reina is de toegang voor kampeerders veel te steil! Stil 's nachts. Ideaal voor overdag excursies, bijvoorbeeld Santa Maria de Eunate.
We waren hier in de winter. Water innemen en lozen was niet mogelijk. Helemaal ingesneeuwd 😳 Het plein zelf was goed opgeruimd en je kon er staan.. De nacht was erg rustig. Een prachtige plek, ondanks het nadeel dat camperservice niet mogelijk was. Dat je een jeton moet kopen is ook vervelend.
Prachtige plek en geweldige omgeving. Met genoeg sneeuw in de winter, kan je direct starten vanaf de cp op tracks met verschillende lengtes. Zeer vriendelijke receptioniste. Schoon, maar iets verouderde sanitaire voorzieningen. Voor campers plaatsen bovenaan. Water en lozen hele jaar door. Bakker aan de rand van het dorp en BioCoop in de buurt.
We waren in december 2017 de sneeuw daar. De versierd met grasbetonmolens plaatsen waren goed. De rest wordt op slot! Dat was een goede zaak. Het zou niet uit te komen in de regen en sneeuw op hun eigen. Verwijdering werkte perfect ondanks de lage temperaturen. Voor mijn smaak, verwijdering is een beetje te kort voor grote voertuigen.
De oude plaats bestaat niet meer! De nieuwe heeft alles wat je nodig hebt. Zeer grote ruimtes en rustige locatie. Betaling en Access / rijden alleen bij machines. goed werkt. We zijn er twee keer geweest.
Royale ruimte met volwassen bomen. Helaas is gelegen tussen de twee belangrijkste wegen. maar beter dan de plaatsen in Mantua. Ze waren klein, luidruchtig en vol. Vermoedelijk honden zijn hier niet toegestaan. We waren nog steeds met hond hier. Niemand heeft iets gezegd. Afstand tot Mantua ongeveer 11 km.
We waren hier voor een tussenstop. De plaats dient ook als een kleine kermis. Vandaar dat niet alle plaatsen beschikbaar waren. Water innemen kost tijd. 50 liter vers water in 20 minuten! Niets voor als je haast hebt.
Helaas is echt heel kleine ruimtes. Greater waren alleen ten koste van het nummer. Verder is het een zeer mooie locatie. Alvorens de linker ter beschikking is. Lidl ongeveer 200 meter. Zeer rustig en vredig.
De plaats is vrij groot en de verkaveling groot genoeg. Nieuwe account met barrière en code card (gekocht op de eerste bezoek). Geen verblijf te beperken. Het volledige aanbod en de verwijdering gebied is nieuw. Aan de aanbodzijde zijn er twee stroomaansluitingen. Zelfs de toiletten zijn nieuw. Er zijn voor zover ik weet geen andere Parkeren meer. Korte wandeling naar de zee.
Plaats ok, alleen water innemen kost wat! Jetons kan je in de buurt kopen. Alleen 's avonds is het een probleem.
Place zeer mooi aangelegd. vrije beschikking. Elektriciteit en water met rekenpenningen! Vermogen alleen voor de sanitaire column!
Sitecode: 11941
Vrij vervallen, onverzorgde plek met defecte camperservice. Wordt gebruikt als kermis- en woonwagenparking. Zelfs niet voor een nacht!
Beetje afgelegen en zeer rustig. Zeer schone sanitairgebouwen en ondanks de vrieskou goed verwarmd! Een mooie plek om terug te komen in de zomer.
Verzorgd, maar door de weg een beetje luidruchtig. Men staat bijna recht, zelfs op de gras-straatstenen. Stroomvoorziening sub-optimaal, maar in de prijs inbegrepen. Lange kabel straten. Is geen campingplaats, dus niet goedgekeurd voor caravans!
Een schattige kleine plek. Men moet geluk hebben om een van de drie plaatsen te krijgen. Als alles bezet is, zijn er in de directe omgeving nog mogelijkheden om te verblijven. Goed geschikt voor een overnachting. Meestal een krijgt men van lokale Caravan Club een kleine gids van Saronno met de lokale attracties. Netjes! Zijn hier al voor de tweede.
Een enigszins ongezellig aangelegde camperplaats. Rustig met uitzondering van de weg, aan de overkant van het plein. Grijs water lozen moeilijk. Gelegen op een lichte helling.
We zijn hier vaak geweest. Camperplaats is sterk verbeterd ten opzichte van voor de renovatie. Ideaal om te wandelen in het gebied en om te ontspannen in de thermale baden. Ontbijtservice mogelijk.
Locatie heeft geen afgebakende plaatsen. Relatief klein op het gazon. Iets onvriendelijke beheerder. Toiletten lozen in het midden van de weide en stroom ook een beetje avontuurlijk. Let op: alleen Poolse mobiele aanbieders, alhoewel het Duitsland is!
Een erg leuke plek. Zeer ruime, mooie grasvelden. De loosput wordt verbouwd. Ook de inname van vers water wordt nieuw gebouwd. Er zijn nu ook Wifi. Prima, behulpzame en aardige havenmeester. Een ongelooflijk mooi meer, maar bij de directe toegang is nog ruimte voor verbetering. We zullen zeker terugkomen!
Sitecode: 20078
Enorme locatie in de haven. Rustig en erg groots. Sani is even wennen. Allemaal op verschillende plaatsen. Een beetje prijzig voor de "comfort".
Ongelooflijk krappe plaatsen. Minder plaatsen zou echt een vooruitgang zijn. Voor ons niet aan te bevelen!
Zeer nette plaats en goed gelegen. Helaas wordt hij doordat het gedoogd wordt, "misbruikt" door aanhangers en caravans. Let op: sanistation werkt slechts op Duitse Euro's! Om wat voor reden dan ook.
Sitecode: 20864
Zeer mooie plek en zeer vriendelijke eigenaren! Het enige nadeel is misschien wel de hieronder lopende straat. Voor de rest zeer mooi aangelegd en vriendelijke mensen hier.