@dylando8
- 2024
Gemeentelijke camping met erg veel vaste gasten, weinig plekken voor campers. Camping zelf is prima, sanitair is prima. geen zwembad aanwezig op de camping, gemeentelijk zwembad tegenover de camping voor €2p.p. (badmuts is verplicht!) Alleen koud water om af te wassen.
Erg mooie ligging aan het water. Erg goed en schoon sanitair. Vriendelijk personeel, spreekt goed Engels. Prima ruime plek.
Hele mooie locatie met super uitzicht rondom. Als mensen een beetje sociaal parkeren is er meer dan voldoende plek! Het waait hier vaak heel erg hard dus buiten zitten/koken is soms erg lastig.
Mooie camping met redelijk grote en vlakke plekken. Mooie ligging aan het strand, genoeg toiletten en douches. Sanitair was goed en wordt twee keer per dag schoon gemaakt. Er gelden strenge regels op de camping maar dat houdt het wel rustig en netjes.
Prima camping, vriendelijk onthaal, sanitair was netjes en schoon. Zoals eerder vermeld langs een redelijk drukke weg, hier hebben wij echter weinig last van gehad. Alle campers/tenten staan op een apart deel, los van de vaste campinggasten. Geen schaduwplekken, 's zomers wordt de camper dus erg heet. Gelukkig een lekker verkoelend zwembad aanwezig.
Sitecode: 42068
Mooie camping met redelijk vlakke plekken. Fijn ontvangst, eigenaar spreekt goed Engels. overige personeel spreekt eigenlijk geen Engels maar zijn erg vriendelijk. locatie is heel mooi voor wandelen, fietsen en sterren kijken. Het sanitair is prima alleen wel wat te weinig. Slechts 4 douches en wc's, alleen wasbakken in de douches waardoor douches soms onnodig bezet worden gehouden. Volgens campercontact is er een zwembad aanwezig, dit is niet zo
Kleine camping tussen de weilanden. Sanitair is prima, niks bijzonders. gastvrouw spreekt geen Engels. Mochten zelf een plek uitzoeken, meer dan genoeg ruime plekken beschikbaar met een mooi uitzicht over een weiland met koeien. we betaalde zonder elektriciteit €18.
Wat later in de avond aangekomen, camping stond propvol en onze plek was een 2,5 meter breed strookje gras met ongeveer 1,5 meter ruimte tussen de campers voor en achter ons. Het sanitair is erg netjes en schoon, er zijn alleen wel maar 2 douchejes voor 80 campingplaatsen. We hebben €52 betaald voor 1 avond met 2 personen in een camper. Voor een plek zonder WiFi en stroom vind ik dit eigenlijk veel te duur. Niet zo'n bijzondere camping, erg duur.
Gezinsvriendelijke camping met ruime plekken. Genoeg stroompunten en opties om de afwas te doen / water bij te vullen etc. het sanitair was oké, redelijk schoon maar wel verouderd. Er is wel wat geluid van het nabijgelegen vliegveld, hier hebben we echter niet echt last van gehad.
Bij aankomst zelf een plekje gekozen omdat de eigenaar afwezig was. later op de avond langs gegaan om even te betalen. Aardige man, erg rustig en vriendelijk. De camping is erg rustig, op wat geluid van stromend water na erg stil. het sanitair is prima, niet super modern maar goed onderhouden en schoon. enige nadeel was de grote hoeveelheid vliegjes en muggen op en rondom de camping. Voor de plek met 2 personen, exc. stroom €22 betaald.